Arkadaş olarak konuşuyorduk. Bulunduğumuz ortamdan dolayı..
Buluşma teklifi etti. Kabul ettim. Buluştuk.
Aç mısın diye sordu. Yok dedim.
Kasada hesabı kendi ödemeye yeltendi.
Ayrıca eve kadar bıraktı.
Arkadaş olduğumuzu sanmıyorum bence flörtüz. Ya sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne güzel olurdu işte yavaş yavaş öpse falan uyi olurdu
Ne alaka ya
Neden olmasın ki? Kötü bise mi öpsün devamı gelsin işte
Flört müyüz arkadaş mı
Aç mısın diye sorduysa süblimlal olarak evlilik teklifi ediyor olabilir
Saydığın seyleri yaşadım şansa bak xd
Adının baş harfi ne
Napcan kiz bitti iliski benm sandığın kisi olamam
He doğru
Soruya gelince flört mu arkadaş misiniz diye sorarsan cevap sende kral benim cevaplamam icin detay vermen gerekli
Yani nası bi detay vereyim bilmiyorum.
Muhabbet ederken normal arkadaşça muhabbet ediyoruz. Arkadaşlıktan farklı olanları saydım detayda
Yani buluşunca ne sordu sen ne sordun o onemli sarildin mi tokalasdiniz mi
Sarilmadik tokalaşmadık
Mesajdan da çok nadir konuşuyoruz hatta mesajda pek muhabbet dönmüyor bizde. 3, 4 mesaj dışında..
Bunlar dışında buluşmada havadan sudan konuştuk hakkımızda biraz sorular sorduk.
Ayriyeten bide şey oldu ben çay içtim çay bitince başka bisey daha iç falan diye ısrar etti..
Dışarı çıkınca da ceketimin önü açıktı. Hava soğuk üşümüyor musun dedi üşüyorum dedim. Önünü kapatsana dedi.
Dikkatimi çekenler bunlar..
Aynı ortamda bulunuyoruz bazı zamanlarda işten dolayı. orada da göz göze geldiğimiz zamanlar oluyor. Bakınca gülümsüyorum o. da gülümsüyor. Laf atıyor konuşuyor..
Pek anlayamadım yani.
Bizim de böyleydi o ilk teması yapdi sarıldı ben heyecanlandım ellerimi atamadım djdjdjd dondum kaldım bizimde pek muhabbet dönmuyordu yuz yuze gelince fena muhabbet dönüyordu sonra soğuk yapdi ayrıldım siz flört gibisiniz galiba ben flortden ileri taşımak istedim cekimser davrandı ayırdık yolları
Hayırlısı olsun yani.
Bende şu an illaki olsun düşüncesinde değilim. Duruma göre hareket edicez.
Ayriyeten bide temas dedin şey oldu.
Muhabbet sırasında ben bisey dedim ne söylediğimi hatırlamıyorum " vay be tebrik ederim " deyip esprili şakayla karışık şekilde elini uzattı. Elini sıktım ilk ve tek temas bu oldu.. Bu da flört belirtisi değil ama
Ve saçını tekrar mi boyattin diye sordu vs...
Yani ben bu kez ilk adımı atma düşüncem var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ya arkadaş olarak görüyorsa ben yanlış anladıysam ve zıt bir tepki görürsem diye çekiniyorum. Ne yapmak lazım
Ayriyeten aşırı yavaş ve ağır ilerliyoruz. Kendisinin kaç sevgilisi oldu bilmiyorum ama tecrübesizmiş gibi hissediyorum.
Konuşma tarzını hareketlerini gözlemle sürekli kendini zora cek fazlada abartma
Nasıl yapicam onu
Bende bilmiyorum ajajjs videolar var cok izle anlatıyorlar ben iliski bittik den sonra denk gledim videolara tüh dedim izlemekde fayda var adamlar tecrübeye sabit
Teşekkür ederim
evet haklısın
Devamı gelir