AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Zeki olan zaten parayi bulur ben ahlakli istiyorum
Kuskanmaz sen bence yaştan ötürü zengin aramalısın dm den yazıyorum ama sende tık yok cvp verme şeklini gördüm 3,4 yerde sevdim bak yüzünü görmedim yaş 39 ama tavırlarından belli sende zeki ve iyi birisin yazıyorum ama görmüyorsun beni
Teşekkürler. Bi' yere kactığım yok buralardayım benn...
Zekası olan zaten parayı bulur 😂
Yukarda ki arkadaş cvp verdim bu konuda zeki insanlar sevgilisi falan varsa dilenir gene de sevgilisi buluşmak mutlu etmek için birşeyler yapar sonrası ztn gelir ama evlilik konusuna gelince ve çocuk o kdr zeki dglse ne kızın ailesi nede sen belli süre sonra aaa bu zeki verelim bu kızı demiyor 21 yaşındasın ben 29 abim bizim lise yollarımız da falan böyleydi şimdi öyle değil var illa ki %80 değiştik
Zeki erkekle uğraşamam parası olan tercihim
İşte gerçek bir star bende bunu sevmiyorum kız da biliyor önce para olduğunu ama götü başı aynı oynuyor Allah var para hele bu devir geçinme derdi para olmalı bence de cvp o ztn ama parayı sever seçerken yok ben para önem vermem tribi ile gezene sinir oluyorum bak kız delikanlo gibi demiş elbette para bunun bu devirde karşılığın bu çünkü evlenince baş gösterir para ne kdr onemlo olduğunu sana bu dürüstlükten 90 veriyorum sınavdan kendini saklamandan 10 puan kendini saklamadan kırdın eklemesinler diye gizli olduysan ayrı ama paranın birince sırada olması uzse de gerçek bu gerçeği içinde gizliyerek yasanmaz para dedi diye kimse sana o... Demez merak etme delikanlı cevabın için bu cvbini sevdim ama zeki erkekl uğraşmam deme zeki erkek sevgili aşamasında iyidir emin ol yanında sıkılmazsın ve bir sevgililer ortamın da hep ön planda tutar ezdirmwz seni ama işte evlilik kısmında orada kopuyor dananın gotu kuryugu sol arka bacagi
Vazgeçtim ben zaten evliyim. Çok yokluk çektim. Zeki erkek istemiyorum halen parası olup olmamasi da umrumda değil merhametli olsun yeter
Aferin sana 5 puan otur
Sende otur
Ben sana 5 puan otur dedim öğretmen havası verdim şimdi sen direkt otur deyince tövbe estağfurullah insanın aklına tuhaf tuhaf şeyler geliyor lütfen terbiyemizi bozmayalım sen de otur ne demek Allah'a şükür hiç oturmadık oturmayız da öyle bir huyumuz yoktur Allah düşürmesin
Fikrin neyse zikrin o demek ne bilm. içindekini kötü niyetle demedim
Zeki erkek tabi
Bak 26 yaşın doğruysa sende benim ayar gibi bir şey sayılırsın ben 29 bizim lise yılları zamanı düşün aklına gelirse mesela ben lise 4 sen 1 oluyorsun o sıralar skilina gelsin kanki o zamanlar zeki insanlar kizlar hayrandi şimdi ben prof dktr. Bilmem ne değilim ama beynim zehir gibiydi ve kız konusunda hiç zorluk çekmezdim hatta biraz simarsirdim canım gibi elimde ki tertemiz kalbi güzel insanları bırakırdım ilin o... Giderdim ama o temiz kıza dokunup ortada koymak dgldi benim ki iinan dokunmazdim birakacagimi bildiğim için ama ayrilirdim hatta düzgünse sevgili olunca yavaş yavaş soguturdum bilerek asliinda iyi yapardım cunku hakkını isteyene verirdim pistim mistim ama belli güzel yetişmiş temiz kizlar sevgilim oldu mu ayrılırken biraz uzulurlerdi yalan yok ama en azından öpüp kooyalip salmazdim yani ama o... Zilli tayfa vardı birde hiç acimazdim onlarda ztn pek takmazdi şimdi söyle zeka insan para kazanır illa sevgili olursun gene bu devirde takılırken zeki insan sevgilisi iciin illa hiç yoksa dilenir bulur onla gene takikir zeki insan öyledir ama evliliğe geldi mi kardeşim ne kızın ailesi nede bir süre sonra sen zekisin diye evlenmessin bence yanlış cvp önce para olacakti normal akıllı olsun para olsun oldu artık liseden şimdi yaşına kadar düşün sosyal medyalar olsun şu paralı uyglmk tktk falan vrya onlar çıktı çıkalı öyle oldu sence de öyle değil mi
Toplumun odağı çok saçma bir yere kaydı. Evet şu an çoğu kız zeki yerine paralıyı seçer ama ben içi boş insanlardan, boş özellikler yerine zeka bakmaya devam edeceğim
Boş zaten ben görüyorum buraya gelen üniversiteli kızlar paraları yiyor içki telefon aldırıyor sonra başkasına geçiyor geçen bir kız demiş ki 3 erkekle konuşmak nasıl his hepimiz yapıyoruz sonuçta demiş görüyor musun odağı saçma yere kaymadi odağı çünkü odak ta kalmadı iyice boka sardı her yer sen gercekten böyle zeki birini istiyorsan tebrik ederim ben gelecek nesili hic düşünemiyorum sokak ortasında kucaktan kucağa gezecek hale gelecek gibi soruma cvp verdin teşekkür ederim bendee acik konustum biraz özür dilerim
Rica ederim
Zekaa
Bak 27 yaşın doğruysa sende benim ayar gibi bir şey sayılırsın ben 29 bizim lise yılları zamanı düşün aklına gelirse mesela ben lise 3 sen 1 oluyorsun o sıralar skilina gelsin kanki o zamanlar zeki insanlar kizlar hayrandi şimdi ben prof dktr. Bilmem ne değilim ama beynim zehir gibiydi ve kız konusunda hiç zorluk çekmezdim hatta biraz simarsirdim canım gibi elimde ki tertemiz kalbi güzel insanları bırakırdım ilin o... Giderdim ama o temiz kıza dokunup ortada koymak dgldi benim ki iinan dokunmazdim birakacagimi bildiğim için ama ayrilirdim hatta düzgünse sevgili olunca yavaş yavaş soguturdum bilerek asliinda iyi yapardım cunku hakkını isteyene verirdim pistim mistim ama belli güzel yetişmiş temiz kizlar sevgilim oldu mu ayrılırken biraz uzulurlerdi yalan yok ama en azından öpüp kooyalip salmazdim yani ama o... Zilli tayfa vardı birde hiç acimazdim onlarda ztn pek takmazdi şimdi söyle zeka insan para kazanır illa sevgili olursun gene bu devirde takılırken zeki insan sevgilisi iciin illa hiç yoksa dilenir bulur onla gene takikir zeki insan öyledir ama evliliğe geldi mi kardeşim ne kızın ailesi nede bir süre sonra sen zekisin diye evlenmessin bence yanlış cvp önce para olacakti normal akıllı olsun para olsun oldu artık liseden şimdi yaşına kadar düşün sosyal medyalar olsun şu paralı uyglmk tktk falan vrya onlar çıktı çıkalı öyle oldu sence de öyle değil mi
Abim ne anlatıyon😂 zekası olan parayı kazanmanın yolunu bulur sende söyledin ya. Zeka seviyesi düşük insanla sohbet bile edilmiyor ömür nasıl paylaşılsın
Abim bulur parayi ama anlık bulur iş ev araba düğün oldu mu o zeka kitlenir kalir ben orada anlık bulurdan bahsettim poponuzla okumayiniz lutfen efenim
Düzgün yazmayı öğren o zaman sende😂
Benim mesaj okumakta anlamakta biraz beyin işi ben orada anlatmak istediğim şey gayet açık