Hangimiz erkek o mu ben mi iyice karıştı?

Eşim çalışmıyor işe girip çalışsa bile orada devamlı olarak çalışmıyor 1 ayıbı bile zar zor dolduruyor ordan çıkıp başka işe ordan çıkıp diğer işe girip duruyor çalışmayı seven biri değil 4 5 aydır çalışmıyor 2 ay önce ben bi işe girip eve bakmaya başladım hala bi iş bulup çalışmak aklına bile gelmiyor tek yaptığı telefondan çocuk gibi devamlı bağımlı gibi oyun oynamak lol oynayıp duruyor evde yicek ekmek bir lokma yok annem makarna vermese yemin ediyorum açız 2 aydır kurufasulye makarna yemekten bıktım eve fatura geliyor söylüyorum bu kadar gelmiş diye susuyor tek bir demiyor Kİ faturalar 2 bin 3 bin oldu ödemediği için her yere borç yapmayı deli gibi seviyor tek yaptığı yemek yiyo oyun sadece oyun oynuyo tuvalete gidip çok özür diliyorum s*çıyo uyuyo yaptığı tek başka bir şey yok bana kocalık yapmıyo ne ilgi ne sevgi ne insanlık tek bir şey yok çalıştığım için ağrım alıyor diyorum ki ayağım ağrıyor ovar mısın o kadar isteksiz ki anlatamam bırak ovma dersiniz öyle bi tavırla tamam diyor bıktım cidden bıktım daha anlatmadığım o kadar şey var Kİ hayret içinde kalırsınız

Hangimiz erkek o mu ben mi iyice karıştı?