Selam KS ahalisi! Diyelim ki ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler var ve en yakın arkadaşlarınızdan birine konuyu açtınız. O da size kendince taktikler verdi. Arkadaşınızın aşk taktiklerini dinler misiniz yoksa yine kendi bildiğinizi mi okursunuz?

Selam KS ahalisi! Diyelim ki ilişkinizde yolunda gitmeyen şeyler var ve en yakın arkadaşlarınızdan birine konuyu açtınız. O da size kendince taktikler verdi. Arkadaşınızın aşk taktiklerini dinler misiniz yoksa yine kendi bildiğinizi mi okursunuz?

Hayır ben kimseden ilişki tavsiyesi almam.. kendi bildiğimi okurum.. zaten normalde bile kimseden tavsiye almıyorum kendim deneyerek öğreniyorum.. kaldı ki ilişki gibi aşk konusunda daha dikkatliyim.. kimsenin fikri ile hareket etmem.. ya da taktik almam.. karşımda ki kadınla benim aramda olur ilişkimiz sadece
Selamm, almam çünkü ilişkide damarıma basılmadıkça terbiyesizlik yapılmadıkça en doğru şekilde davrandığımı düşünüyorum ama buna rağmen düzelmeyen şeyler varsa hiç kimsenin yardımıyla veya yorumlarıyla çözülecek bir şey değil bence çünkü bu problem ancak bu iki başrolün arasında anlaşılırsa çözülür anlaşılmazsa meclis bile kurulsa önünde sonunda geleceği nokta bellidir.. Her türlüsü denendi test edildi çünkü ahahaha 🥲
Ben genelde kendi kafamın dikine giderim. Sonuç? Tırt :))
Aslında almamak lazım
Niyemi anlatim
Hep dışardan taktik alan insan zamanla hep fikir almaya alışır ve ilişkilerini kendi elleriyle mahfeder
Ama kararlarını kendi başına alan insan tecbrubelerinden yola cikarak sonunda doğru yolu bulabilir
Cevap
3Cevap
Arada öğüt alıyoruz ama uygulamaya gelince nau nau 😅
Terzi bir kendi söküğünü dikemiyor 🙄 bana her şey yakışıyor bu arada
Öğüt almıyorum ama çılgınlar gibi öğüt veriyorum 😬
Evet kız kardeşim evli olduğu icin bana ilişkilerim konusunda tavsiye verir ben de uymam o tavsiyelere ama hep haklı çıkar 😅😅
Almam belli doğrularım var olmuyorsa zorlamam oluyorsa devam ederim millete bakmak pek
Benim nişanlımla aram o başkalarını dinledi ve yalan söyledikleri için bitti, oyuzden kimseyi dinlemeyin
Dinlerim ama hiçbir zaman uygulamam 😬😂
Evet alıyorum genelde KS soruyorum.
Kendi bildiğimi okurum
Gerekirse alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?