+1 yılSaçmalığın daniskası sen ondan ayrılsan da mahkemeye durumu izah eder iyice anlatırsan senin rahatça geçinebileceğin şekilde mecbur ona vakayı vermek zorunda erkek çalışsa da çalışmasa da sen kardeşim bak yanlış anlama da yani döneminde değiliz tamam ortalık pahalılık döneminde değiliz affedersin ya da ne bileyim böyle kanunun olmadığı kimin elinin kimin cebinde olduğu bir yerde değiliz yani en azından bir düzen var o yüzden yani seni bırakıp başkalarıyla yatıp sonra Sena karım diye senin aynı yatağa yatan erkekle yatmadı boş ver az geçin özgeçin yani nasıl mi gideceksin alıp da onun yanına aynı yatağa yatıyorsun bak ben erkek olarak söylüyorum canım sıkılıyor bak ben de Allah'tan birisiyim ama başkası anlatmış sinir oluyorum neyse hele eğlenenleri bence boşa gitti kardeş ona bakar sana zaten mecbur verecek ona göre de bir tazminat ayarla mahkemeye son yalnız mahkemeye öyle fotoğrafla bakın aldatıyor işte şöyle böyle değil şahit tutun çünkü orada sıkıntı oluyor mahkem onları geçerli saymıyor diye biliyorum yine de onlara avukatla şeyle konuşur bence hiç düşünmeden Bosanin hem de uzatmasın Tek celse de boşalsın ki hemen nafaka almaya başla çünkü uzatır da uzatırsa ayrılığı bu sefer dediğin olur paran olmaz çalışmadığın için ailen de alma gibi bir ihtimal olmalı ailen yoksa hiçbir şeyin yoksa ortada kalırsın dediğin gibi hemen tek cesede koşan ben boşanıp nafaka almaya başlamak istiyorum de çünkü çalışmıyorum iş bulana kadar idare edeceğim diye ya bunu anlat ya Adalet bakanlığı var yani bu konularda zaten kadınlara gayet iyi yardımcı oluyorlar ama başkasıyla gidip yatağına seni aldatana da kocam deyip de aynı yatağa girme anladın mı canım kardeşim kusura bakma yani ama kendi ben değersiz biriyim vücudum et parçası ben ruhumu bilirim diyorsan devam et güzel kardeşim benimki sadece öneri
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle çok berbat bir durum! Aldatılmış olmak bir eş için acıların en büyüğü. Ayrıca her şey düzelse bile böyle bir gerçeği bile bile insanın daha sonra büyük bir sevgi ile eşine dokunması, sarılması ya da yaklaşması çok çok zor olacaktır. Ama inan, etrafımda özellikle çocuklu eşler için konuşuyorum, boşanmış ve mutlu olan kimseler hemen hemen yok gibi! Çünkü hep bir şeyler eksik kalıyor. İkinizden olma çocuklarınız olduğu için de hep hayatında öyle ya da böyle eski eşin oluyor. Bu yüzden bir türlü mutlu olmayı beceremiyorsun. Daha da önemlisi yanan ve sizden daha çok acı çekecek olan kimseler zavallı yavrularınız oluyor. Hiçbir kusurları veya kabahatleri olmadığı halde çocuklarınızın hayatı hepten olumsuz etkileniyor. Şayet çocukların hiç olmamış olsaydı ve bir daha eşini görme ihtimalin olmamış olsaydı sana hemen boşan tavsiyesinde bulunurdum.
Eşinin hatasını anlaması veya bu durumu düzeltme şansı yok mu? Eğer büyük bir pişmanlık duyuyorsa ve her şey yoluna girecek ise bana göre çocuklarının hatırı için Onu affet! Farz et, eşinle yeni tanışmışsın ve seninle evlenmeden önce birçok halt yemiş ama artık bunu bir daha yapmayacak! Bak, eşinin sana bu yaptıklarını kesinlikle makul görmüyorum. Affedilmesi çok zor bir şey bunu da biliyorum. Ama özellikle çocukların varsa boşan demek veya boşanmak bana göre çok bencilce bir yaklaşım. Çocukları göz ardı eden bir yaklaşım. Başına böyle bir şey geldiyse bilmiyorum ama belki sen de hatalısın! Kendini de bir sorgula. Diğer yandan seni aldatabilecek bir karakterde eş seçtiğin için bence sen de hata yapmışsın. Çünkü bu seçimi sen yapmışsın!
Tüm bunları şunun için söylüyorum. Eğer eşin bu yaptığından dolayı pişmansa ve bir daha yapmayacaksa lütfen boşanmak önceliğin olmasın! Bizler anne ve baba olduktan sonra en büyük sorumluluğumuz çocuklarımızın sağlıklı büyümeleridir. Onları bilinmez bir girdabın içine sokmaya veya ateşe atmaya hakkımız yok.
30 Yorumla
+1 yılKendine yazık ediyorsun. Ekonomik özgürlüğün çalışmıyorum dediğine göre yok. Eğitim düzeyin ne durumda bilemiyorum ama en azından şiddette yoksa evde meslek edindirme kurslarına gidip kendine o konuda yetkin olduğuna dair sertifikalar almak ve bir iş bulmaktan başlamak olabilir. Belki diyeceksin belge olmadan iş bulamaz mıyım? elbet bulursun ama yetkinlik belgesi bir alanda olması çok çok başka bir şey. Çünkü o senin becerine bir kanıt. Daha üst düzey eğitimin varsa zaten alanında iş bulmaya bak tabii ben bunu alternatif olarak dedim. Eğer şiddet vs. de oluyorsa kadın sığınma evine git orada sana iş de bulurlar oranın yeterlilik kurslarıda oluyor sana belgede edindirirler. Ama rica ediyorum kendi değerini bil ve daha fazla aldatılmaya seyirci kalma bir an önce ayaklarının üzerine sağlam bas. Gücünü göster. Buraya konu açtığına göre sende içinde bulunduğun durumdan memnun değilsin ve kurtulmak istiyorsun. İnanıyorum ki kalkıp kendi ayaklarının üstünde duracak ve restini çekeceksin tüm bu olanlara.✨✨
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış yapıyorsunuz. Ayrılmak sizin en büyük hakkınız. Ve ayrılmamak için söylediğiniz sebep aşırı saçma. Sizi de anlıyorum kurduğunuz yuvanızı bozmak istemiyorsunuz fakat böyle adamlar için gerçekten değmez. İleride çok pişman olursunuz. Bugün sizi aldatan adam yarın gözünüzün önünde yapar bunu. Yanlış anlamayın kocanizla aranıza girmek istemiyorum ama doğrular bunlar.
Eğer sizi gerçekten destekleyen eşiniz dostunuz varsa hiç vakit kaybetmeyin. Ama boşanmadan önce aldattığına dair belgeler toplamanızı öneririm. Çünkü böyle adamlar gerçekten iyilikten anlamazlar.
Ve kesinlikle kendinizi küçük görmeyin. Kendinize bu haksızlığı yapmayın. Umarım mutlu olursunuz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl kendine saygın varsa
11 Yorumla
Soran+1 yılçocuğuma nasıl bakıcam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen rahatini bozmak istemiyorsun. Ben resim ögretmeniyim, atanamadim. Evliligimde de sorunlar var. Ekonomik siddet ara sira oluyor. Aldatiyor mu bilmiyorum umrumda da degil. Ben kafamda bitirdim zaten.
Özel ders veren kurumlar oluyor ya. Resim, muzik tarzi sanatsal durumlar icinde oluyor. Onlardan birine kabul edildim. Saatleri de ben ayarlayabiliyorum. Birebir ders veriyorum. Esim sabah 8.5 aksam 17.00 çalışıyor.
Eve aksam altida geliyor. Sabahta biraz erken cikiyor. Bende 9 da ilk dersi aliyorum. Aksam 17.00 e esim eve gelmeden ders verip parami kazanip eve geliyorum. Yemekleri de aksamdan hallediyorum eve gelince hazir oluyor her sey.
5-6 aydir boyle ve fena kazanmadim. Her kazandigimi da altin yaptırdım. Kendime yeni bir hayat kurabilecegim yani biraz maddi olarak garantiye aldigim an ayrilacagim. Belki bir 5-6 ay daha idare edip bu işe girisecegim.
Ailem ne tepki verir bilemedigimden hemen ortaligi ayaga kaldırmadım. Eger ailem destek olursa ne alâ ama olmazsa en azindan yolumdan dönmeyecek durumda olmak istiyorum. Yani el mahkum, esime ve evine donmek istemiyorum.
Senin hayatini bilemem, egitim durumunu, esinle nasil evlendigini, ailenin destegini vs. Ama sanki konfor alanini bozmak istemiyorsun gibi geldi bana. Bir kadin boyle bir saygisizligi kendine nasil layik gorebilir bilmiyorum.
105 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadinlar okuma ve calisma sebebi erkekler zaten. Erkegin psikolojik, fiziksel, ekonomik siddeti ya da bu aldatmalari.
Yoksa kadinin ustunde dogustan tonla yuk var zaten. Annelik, ev isleri, yemek vs. Kadin olarak calismak ekstra sorumluluga giriyor. Yoksa bence calismak kadin icin zor. Regl halde, karnin agrirken , kan akarkan, hamile olup marnin kocaman olmusken vs çalışmak kolay degil. Cok zor hatta.
Eve gidip sicakta oturmak varken, reglden kan kaybindan halsiz dusmus evde battaniyeye sarilip dinlenmek varken, evinde istedigin sekilde is yapip yapmama ozgurlugun varken hicbir kadin disarda calisipta kendine eziyet aramiyor yani. Kendine ekstra sorumlulukta aramıyor, kadinin omzundaki yukler yeter de artar zaten bu toplumda.
Ama erkekler karaktersiz olunca mecbur kaldik, kalıyoruz calismaya. Evi gecindiren, eşinin ihtiyaclarini karsilamasi gereken erkekken bunu yapmayinca sorun cikiyor. Kazandigi parayi basina kalkinca sorun cikiyor.
Evde kadin olarak o kadar calisiyorsun görünmüyor, 3 kr ile kendine bir seyler almaya çalışınca olmuyor. Aldatiliyorsun olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılTurk erkekleri oteden beri ekonomik siddet uyguluyor. O yuzden koskoca bir kadin nesli oku, calis kocana muhtac olma diye yetiştirildi. Bosuna koca bir nesil bu cumlelerle yetişmedi yani.
Cevap sahibi+1 yılTurk erkeklerinin parasi eskiden de kiymetliydi simdi de kiymetli. sorsan müslümanım derler ama inandiklari dinin evin, hanimin gecimini islamin kendi ustlerine verdigini ve bunu en iyi sekilde yapmaları gerektiğini hep göz ardi ettiler. Yoksa bircok musluman kadinin elalemle ic ice olup calismaya gobek atmiyordu bir kismi.(inananlar icin söylüyorum bunu.)
Erkekler tarafindan ekonomik siddet uygulanmasaydi ben cogu kadinin calisacagini dusunmuyorum. Ki cogu bekarken calisan kadin evlenince eşi de maddi konuda destek olunca işi birakiyor. Hepsine, her seye yetisemiyorum, ben yıpranıyor yoruluyorum diye. Turk erkekleri ev isi yapmaz, yemekte yapmaz, cocukta bakmaz. Kadin calissa da ustune kaliyor bunlar. Yoksa kadinlar hem disarda hem icerde calismaktan mutlu degil. Gunumuzde maasli hizmetci oluveriyor kadinlar.
Ama basimizdaki yigit erkek gibi erkekler sagolsun mecbur kalıyoruz calismaya. Su dunyaya bir kadinlari sigdiramadilar. Disardaki kadina para harcarlar ama elinin altindakine harcamak yuregine fazla geliyor bazilarinin...- +1 yıl
kac yıllık evlisiniz cocuk yok sanırım
- +1 yıl
Taraflı bakış açısına sahipsiniz bariz şekilde yüklenilen taraf erkek tarafı oluyor. İlk adımı atmasının beklenmesinden düğün masraflarına evin geçimine kadar Ve aksine zamane kadınları hem ev hanımı olmayı tercih edip ev işlerinide ayrıyetten erkekten bekliyor. Ben daha çok bu örnekleri gördüm. Pek çoğu çalışıyor olsada mutlaka bir yerden sonra bırakıyor. Genelde bu süreç hamilelikle son buluyor Sonra komple ev hanımlığı bakın bunda sorun yok ister çalışsın ister ev hanımı olsun Ancak ekonomik şiddet meselesine gelirsek burada Erkekler hiçmi hiç anlaşılmıyor. Kendi tecrübem üzerine konuşmam gerekirse kargoculuk yaptığım bir dönem vardı Para biriktirip iş yeri açmak için amacımada ukaştım çok şükür. Erkek planlama ve para yönetiminde daha bariz şekilde başarılı bi canlı bu kesin Zira hergün 80-90 paket kargo dağıtıma çıkardım. Bunların en az %90 ı Kadın müşterilerden oluşuyordu. Arada ciddi bir fark vardı. Erkek müşteriler levazım alet edavat gibi ihtiyaç ürünü söylerken Kadın müşterilerimin geneli Tamamen boş ve gereksiz şeyler götürüyordum Evi proglemli yerde olan bir müşterim vardı. Yokuşun başında daracık bir yerde Arabayı çekmekde bi hayli zorluk yaşadım. Söylediği şey neydi derseniz "TEL TOKA" evet zıkkım bir tokayı verebilmek için kı, çımı yırttım afedersiniz. Kargo getirme ücreti aldığı şeyden daha maliyetli Söyleme sebebi ne Can sıkıntısı ve bişi söylimde kendimi iyi hissedeyim. Bu bağlamda şu ekonomik koşullar üzerinde iken Sen gidipde saçma sapan şeylere hunharca para harcarsan Elbette Kocan seni azarlar. Parayı en makbul ve en ideal şekilde kullanmak gerekir. Benim onlardan neyim eksik kıyas ve rekabet anlayışıyla milyon liraya düğün yapıp (yarın kimse düğünü bile hatırlamayacak) sonra ödemeyince Evde aylarca Makarnayla beslenmek zorunda kalan biliyorum. Yani bu durumda ekonomik şiddetten dert yanılması kadar abes bişi olamaz. Birde buralardan bakın meselelere olur mu
+1 yılBu soruyu "kızım okumasın gerek yok, kız kesiminin yeri kocasının yanıdır" diyen, "belli yaşa gelince baş göz ederim" diye bakan yobaz ailelerin hepsine gösterebilsem keşke.. Sen şu an kendi ayakların üzerinde durabilseydin böyle hissetmeyecektin...
Sana bir abi tavsiyesi, vur çık o kapıdan arkana bile bakmadan.. Her gün öleceğine bir defa öl. Karaktersiz bir insanın yüzüne bakarak bir ömür geçmez ama önce aldattığını ispat et, mahkemede delil olarak sun kardeşim. Burnundan gelsin o kocan olacak kişinin.
111 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle en çok da kız çocuklarının okuması önemli bir kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli
+1 yılCrkismeli bosanma davasi acardim. Tabi oncesinde kanitlari topla, kendini saglama al. Sonra bosanma davasinda bütün ma varliklarina tedbir koydurup nafakayi ayri, tazminat ayri iste. Zaten evlilik icerisinde alinan mallar ortak oldugu icin bolunecek. Mal varliklarina tedbir koydur dememin sebebi de bu surecte baskalarinin uzerine mallari gecirip kacirmamasi için. Sonra da zaten bosandiktan sonra kendine bir is bak ve calis. Ya hic olmadi evden bir seyler üretip sat. Para kazanmak gercekten zor degil. Bak ikinci el satis uyhulamalarinda biblolar, objeler, kitap, kiyafet, ayakkabi vs satsan ek gelir olur ayrica.
37 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSakin konusma. Seni aldattiysa bilmemis gibi yapmaya devam et ss al kanit topla sonrada hem kocandan hemde aldattigi kizdan okkali bir tazMinat talebiyle bosanma davasi ac. Kol gibi tazminat ve nafaka ile gununu gorur hemde adami borca baglamis olursun. O para sana raat yeter
54 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yetecek allah aşkına türkiyede yaşıyoruz
- +1 yıl
@boyga_ayana e bı zahmet yetmedıgı yerde ıse gıdıp calısacak yanii. onuda benmi söyluyeyım :D
- +1 yıl
@Katikatur catr catr alir emsal davalar var
Doğru değil oturup konuşmalısin hatta evden gönder seni kaybedeceğini düşünsün arama sorma yoksa için içini yiyip durur aynada bile kendini sorgular durursun oyuzden yüzler çalışıyorsun maddi açıdan ona ihtiyacın var diye bunu görmezden gelip kendini düşürme çocuğunuz varsa ve o evin içindeyken bütün ihtiyacını karşılamak zorunda ve ayrıca bi kadın olarak sana tavsiyem kaybetmeden kazanamazsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Milletin ağzına bakıp, gaza gelip yanlış şeyler yapma.
Öncelikle kocan bunu neden yapıyor sorusuna cevap bulmalısın.
Kocanla onu korkutmadan, yargılamadan konuşmaya çalış. Yoksa yalan söyleyip inkar edecektir.
Aldatma bir sonuçtur. Bu sonucu oluşturan sebepleri anlayıp çözmek ise ustalık gerektirir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duygusal olarak zor bir durumla başa çıkıyorsunuz. Aldatılma durumları karmaşık ve hassas olabilir. Ancak, sorunları gizlemek yerine açık iletişim kurmayı düşünmelisiniz. Çiftler arasında dürüstlük ve güven önemlidir. Eğer bu durumu paylaşmak zor geliyorsa, profesyonel bir yardım almak da düşünülebilir. Ancak, uzun vadede sağlıklı bir ilişki kurabilmek adına dürüstlüğü ön planda tutmanız genellikle daha iyi sonuçlar doğurur.
10 Yorumla
+1 yılElbette, ilişkinizdeki güven sorunlarını çözmek için çeşitli adımlar atabilirsiniz. Öncelikle, kendinize zaman ayırarak duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışın. Sonra, eşinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurun. Onunla hislerinizi paylaşın ve ortak bir çözüm bulmaya çalışın. Ayrıca, ilişkinizi güçlendirmek için birlikte terapi almaktan da çekinmeyin. Bu süreçte sabırlı olun ve kendinizi ihmal etmeyin. Unutmayın, ilişkilerde iletişim ve anlayış çok önemlidir.
10 YorumlaKendine hiç mi saygın yok? Aynı şeyi sen yapsaydın ve kocan bilseydi senin gibi mi düşünür davranırdı? Sanmıyorum çoktan kafanı koparırdı.. Rızkını kocan vermiyor o sadece bir aracı. Onursuz yaşamaktansa aç yaşamayı tercih ederim..
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmeyerek aldatılmak bir durum, ancak bunu bilerek aldatılmak başka bir durum, 2. seçenekte kendinize olan saygınızı, gururunuzu kaybedersiniz, size şunu tavsiye edebilirim,
1. Ekonomik olarak karşı tarafa bağlı kalmadığınızı gösterin, çalışmaya başlayabilirsiniz
2. Seçim yapmalısınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence geçici bir süre için ise doğru. Yani bu süreçte kendine ciddi iş bakmalısın. Ekonomik bağımsızlığını hangi iş olursa olsun kazandığın anda kendine güvenin gelir. Ve seni aldatan birini normalleştirip normalleştirmeyeceğine o zaman karar verirsin.
40 Yorumla
+1 yılSevgilim beni hep aldattı düzelir diye sabrettim belki yanlışının farkına varır diye bekledim maalesef daha da suyunu çıkardı direkt ayrıldım. Bunu yapan eşim olsa büyük ihtimalle aynı tepkiyi yapardım ilk bekledim baktım yok düzelmiyor olmaz ki hani midem bulanır kaldıramam.
00 Yorumla
+1 yılherkes dava aç nafa al diyor kimse demiyorki ya otur konuş bekara karı boşamak kolay derler bence benim fikrim oturup konuş bildiğini bilsin ve konuşarak çözmeye calis zaten kabulenmisin bu olayı konuşarak çözüm bulmaya çalış baktım olmuyo soncare boşanmak
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kışlık meselesi adam aldamisa bunun bı sebebi olmalı ben haklı demiyorum burada yorum yapanların çoğu aldatılmış dir muhtemelen ve coguda sineye çekmiştir ya da kısasa kısas misali oda yapmıştır eşini seviyorsa ve bu oalyi kabulüne biliyorsa konuşup sorunu coze bilir ama bu yaptığını birdaha yapmamsi karsiligunda sorun cozulmuyosa ozman boşanır sizin deyiminizle hadi boşandı napicak bu kadın bidaha birine güvenip evlenmesi toparlanması en az 5 yasida ilerlemiş olucak evleneceği kisde muhtemelen dul olucak eyer iyi biri olsaydı eskisi zaten bosamazdi her neyse yani aldatilmayi kabulenip 1 kereye mahsus olmak üzere karşındakine sans verebiliyosa bence evliliğini kurtara bilir eşim beni aldatmisa demeki bı sorun var dir bende dönüp bakarım geriye bosanirmiyim eve ama hatayı ilk kendimde ararım herşeyi kestirip atmak kolay kaçmak bosanmakta kolay ya bu olayların sorunlarıyla yüzleşmek yerine siz kaçmayı kolay olanı tecih ediyosunu tekrar evlensende gene aynı şeyi yaşarsın çünkü sorunun ne olduğunu bilmiyorsunuz ortada bı soru var ama cvb yok tek cvb boşan ya yanlış cvb ise
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu hiperenflasyonda zor iş be. Haklısın o açıdan. İş bulman çok kolay. İlanların %65'i kadın diyor zaten ama kiralar aşırı yüksek. Hangi şehirdesin? Büyük şehirse daha zor. Bilmiyorum biraz sabredip iş bulmaya çalış istersen. Delil toplayakoy. İş bulmaya çalışmasan bile para biriktir çaktırmadan.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yanlış. Aldatmak ya da aldatılmak çok yanlış. Çalışıp çalışmamakta hiç bir ilgisi yok. Al kocanı karşına, bende bulamadığın neyi onda buluyorsun ki beni o kadınla aldatıyorsun diye sor, varsa makul bir eksiğin kendini düzelt. Haaa onun eksikliklerini de sen ona söyle o da adam olsun kendimi düzeltsin. Uzlaşı yoksa boşan sana nafaka ödesin. Korkma. Hatalı sen değilsin. Göğsünü gere gere konuş onunla ve hesap sor. 😎
00 YorumlaBoşanmalısın ama illa devam edeceğim diyorsan sende aldat
15 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
Yaptığın doğru değil. Çalışmıyorsun diye susmak sence doğru mu? Çalışabilirsin ya da sana bakacak illaki birileri vardır. Kaldı ki nafaka diye bir şey var. Ayrıl eğer kendine saygın varsa ve çocuğun sağlıklı bir ortamda büyümeli.20 Yorumla
+1 yılşu an için yanlış değil ama bir iş bulmaya ekonomik özgürlüğünü kazanmaya çalışmazsan çok büyük bir yanlış haline gelecek. kendine saygı duymalı ve öyle bir adamla hayatını geçirmemelisin, doğru olanı yap.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an için mevcut ekonomi durumunu düzene sokana kadar zor olsada en mantılısı ancak boşanmaya karar verdiğini hatta dilekçeyi verdiğiniz zamana kadar iş ve delil toplamanızı tavsiye ederim Allah zorunuzu kolaylaştırsın bu süreçte lütfen cinsel birliktelik olursa korunun ve bilmiyormuş gibi devam edin ne kadar zor olsada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle, bu hayattan ne istediğine bağlı. Aşk, seni seven sadık bir yar istemiyorsan veya bunun arayışına girmeyi bu saatten sonra zor görüyorsan, seni maddi anlamda rahat ettiriyorsa böyle yaşamaya devam edebilirsin. Ama kendini yiyip bitirmeden. Kafayı yiceksen boşan orası ayrı. Çoğu kadının kaderi bu maalesef.
00 Yorumla
+1 yıltavsiyem aşırı bakımlı ve ona karşı uzak ol
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış. Eğer aldattığından eminsen boşanma davası açmalısın. Şimdi çalışmıyor olman bir daha hiç çalışmayacağın anlamına gelmiyor. Eğer ailen hayattaysa onların yanına gidip iş bulup çalışabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet akıllıca harekette bulunuyorsun. Zeka bambaşka birsey 🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılbende bolca var
Cevap sahibi+1 yılBelli uyanık insanları severim 😉
Bu büyük günahların en büyüklerindendir. Öyle ki, zina eden evlinin cezası taşlanarak öldürülmektir. Türkiye şartlarında bu cezayı vermek maalesef çok zor, ama kesinlikle görmezden gelmemeli ve ona yapabildiğin en büyük kötülükleri yapmalısın. Ve ayrılmalısın. Recm edilmiyorsa, başka cezalara katlanacak.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende bir adam bul hemen
Kocanin parasıyla ask yasa20 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmıyor olman aldatılmaya göz yumacağın anlamına gelmiyor
50 Yorumla
+1 yılTabii ki doğru yapıyorsunuz. Kocanızın parasıyla rahat yaşayın. Onun başka kadınlarla olmasına aldırmayın. Siz de başka erkeklerle olun. Böylece hem kocanız hem de siz mutlu olursunuz. Aşkın önemi yok. Para her şeydir.
00 Yorumla
+1 yılBenim annem de senin gibi onursuz ezik. Tüm hayatını ağlayarak yalnız ve aşağılanarak geçirdi boşanmadığı için. Boşansana mal musun.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKanıt delil topla dava aç nafakaya bağla bizim adliyede çok yapan var böyle. Eşşek olma kimseye muhtaç olma eline bakma ezdirme kendini
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa sen kadınların yüz karası, ne kendine saygısı olmayan bir varlıksin. Onunla bunu bile bile aynı yatağa yatıp koyun koyuna mısın yuh senin gibilere. Çalışmasanda iş mi yok en azından daha şerefli bir hareket olurdu bu
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle yapabiliyorsan ayrılmadan elinden gelince kanıt topla sonra bu süre zarfında çalışmak istediğini belirt eşine. yavas yavaş da olsa birikim yap kendi ayakların uzerinde durmayi öğren sonra ayrıl çünkü bu düzelecek bir hata değil şimdi bize söylemesi kolay diyorsun ama olmadığıni bütün aldatılan insanlar bilir. Dava aç nafaka kesinlikle iste. Ailen destek olursa ne güzel olmazsa da bir yerlerden başla
10 Yorumla
+1 yılCalismaman sonradanda calismayacagin anlamina gelmiyor o seni kendine muhtac olarak gordugu icin soyle dusunuyor o bana muhtac sonucta istedigimi yapabilirim benden ayrilamaz der bu yuzden boyle dusunme kanitlarin varsa ya da yoksa bosanma davani ac nafakanida al kendi ayaklarinin ustunde durursun ablacim birine muhtac gibi yasama nolur sana yazik : (
10 Yorumla
+1 yılsende onu aldat o zaman senin de cinsel anlamda doyuma sevgiye ihtiyacın var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sende aynısını yap hak edene hak ettiği değeri vereceksin
10 Yorumla
+1 yılKanıt bulup ayrıl. Aldatan kişiden nafaka alınması bence doğru. Ödesin namussuz
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eğer sonucunda bosanmayacaksan tantana cikarmaya gerek yok bence. Ama bu sekilde de kendinizi aptal yerine konmuş hissetmeyecek misiniz?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Aldatılma kelimesine bile tahammülüm yok. Neden kabulleniyorsun onu anlamadım. İşe gir kendi ayakların üzerinde dur. Biz kadınlar güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz.
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın nedeni olmaz bu yüzden de Aldatmak bir sonuç değildir neden-sonuç durumuna bağlanamaz... Aldatmak ippne gibi puštt gibi y@vśaaaaakkkkk gibi bir şeydir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir stratejin varsa doğru. Yoksa, kötü. Bu bilgiyle bir adım önde de olabilirsin, bu durumu kabul etmişte. Sen karar vereceksin ne yapmak istediğine.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞartlar dahilinde doğru çünkü arkanda duran biri yoksa ya da bir meslegin görmemezlikten gelmek suanlik icin ideal amma işin olur güvencen olur bas tekmeyi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Oturup konuşun aldatma sebebini öğrenin kendimizi heder et enin anlamı yok cinsellik konusunda mı eksiklikm var yoksa başka bir şey mi oturup konuşun ilişkiniz için sormanız gereken sorular olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Hmm kadıka para yedirtmeyecek duruma getir aldatamaz. Sonra sürekli kafa karıştır. Koz elinde kalsın zamanı gelince sunarsın.
11 Yorumla
+1 yılNormal askim senin onurun yok gurursuzsun sene. Birini ayarlada yataginizda da yapsin ona da bir sey diyemezsin.
10 Yorumla
+1 yılMart ayındayız çiftleşmek istemesi normal kanka nasıl olsa onun bakımını yapan kölesi var, bırak çiftleşsin sonra bebeleriyle yuvasına döner
11 Yorumla- +1 yıl
Mart ayına yakınız*
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılo çalışmadığın için değilde görsende bişey değişmeyeceği için söylemiyondur
16 Yorumla
Soran+1 yılcok yalniz hissediorm
- +1 yıl
yani kötü bi evliliğin var muhtemelen evli biri oalrak biraz anlayabilirim tahminde edebiliyorum işin zorrr senin peki bunda bi suçun var mı
Soran+1 yılcinsel ihtiyaçlarını karşılayamıyorum maalesef
- +1 yıl
yni aldatmanın ilk sebebi o olmuş ozaman sende biraz ozaman kendini geiştir karşılayamıyorum diyip başkalaına gitmesini sen sağlıyosun
Soran+1 yılgiden gitmiş
- +1 yıl
o bellide göndermemek için biraz sen değiş ozaman
+1 yılSoran kişi cvp bile yazmamış yorumlara ayrıntılı açıklama yapmıyor bu soru kafadan uydurma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygın yoksa bizim diyebileceğimiz bir şey yok.
20 Yorumla
+1 yılçocuğuma nasil bakacam demişsin. adam seni aldatiyor. bunu kanitli olarak dava ac nafaka alırsın ömür boyu😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru diyemem ama yanlış olduğunu da söyleyemem Sadece çaresiz durumdasın ama bir çıkış yolu her zaman vardır. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır, bunu eşinle konuşun en sonda ya o ya beni seçersin demelisin ama bunu söylersen sakın korkma onu bırakacak kadar korkma ki o senden korksun.
03 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak mı 🤣🤣 tercih mi yapsın? Aldatılmış farkında mısın konuşarak anlaşcaklar mı cidden mi
- +1 yıl
Konuşmak biseyi değiştirmiycek, dönüp dolaşıp karısına geri dönünce aldatmamiş olmiycak.. bu nasi bi genişlik hic anlamiyorum sizi
+1 yılİyi bir Avukata gitsen, fena nafaka ve tazminat alırsın. Ama iyi bir Avukat olmalı ki kanıtlayabilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılTercihindir saygı duyarim, doğru ya da yanlış diyemem. Sonuçta herkesin ekonomik koşulları farklı.
Ancak devam edeceksen, sen de onu aldat.
00 Yorumla Yanlış yapıyorsun hesap sormazsan daha fazla aldatır
04 Yorumla
Soran+1 yılama sorarsam bana kızar
Soran+1 yılne diyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılharikasın doğru yapıyorsun böyle devam et. erkek ara sıra aldatır
03 Yorumla
Soran+1 yılerkolar kapatılsın
- +1 yıl
@Katikatur yoo öyle bir şey olmayacak
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka ya çalışmamakla aldatmanın Ne alakası var O zaman seni daha çok aldatacak o
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır doğru değil yaptığın daha sonraları anlayacaksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin doğrusu yanlışı kendine, durumun bunu gerektiriyorsa doğru yapıyorsun
10 Yorumla Şimdilik doğru. Eğer kendini güvenceye alıp ayrılmazsan bu seni yıpratır. Şahsi fikrim.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence doğru değil
- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler