Arkadaşlarıma
Gezmeme
Kıyafetime
Harcamalarıma
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben kesinlikle bir ilişkide insanların aile ve arkadaşlarını kısıtlama şekillerine karşıyım ha karşı cins konusunda Tamam bir nevi haklı olabiliriz mesela bir kadın bir erkeği fazla bir kadınla samimi olmasını ya da bir erkeğin bir kadın sevgilisinin erkeklerle fazla samimi olmasını kabul etmez Ben de kabul etmem ama yok işte şunu sileceksin bununla konuşmayacaksın şunu yapmayacaksın öyle gereksiz yere kıskançlıkları doğru bulmam zaten kendini bilen olgun aklı başına hiçbir Kadın da böyle şeyler yapmaz böyle şeyler yapan insanlar geçmişte özgürlüğü olmayan geçmişte kendini öz güveni olmayan insanlar yapıyor ne yazık ki.
Bir de mesela benim için ailem kırmızı çizgidir annem babam kızımı kırmızı çizgidir öyle onlara laf söyleyecek haklıyken bilmem haksız duruma düşürmeye çalışacak öyle bir dünya yok gözümün bebeği olsa bir kenara atarım ben engelli olarak doğdum senelerce o insanlar bana baktı kimse ailemin yerini alamaz... Sevgili bulunur eş bulunur ama anne baba aile bulunmaz öldüğü zaman bir daha gelmez..
Hayatıma almışsa bazı şeylere karışması hakkıdır fakat herşeye değil, kıskanabilir bazı arkadaşlarımdan rahatsız olduğunu dile getirebilir keza bazen giyiyimime bu ve bu gibi haklar benimle tatlı bir dil ile iletişime geçtiği sürece hakkıdır ama maddi anlamda asla karışamaz, hele ki o para benim emeğim ve benimdi harcamam söz konusu bile olamaz.. fakat olgun bir insan hak ve hakkı olmayan şeylerin bilincindedir..
Paracıklarına kimse dokunmasın..
Pembe gibi paracıklar😂😂Yaaaa bir sürü şey olmuş; almışsam (isem)** birde benimse***😂😂😂
Bana göre bile karmaşık bir cümle yapısı, kusura bakmayınız.. 😅
Sil yorumumu o zaman🥺😂😂.. hemen banlatıyorum..
200 TL.. 😂
Yorumuma hakaret 500tl..😂
Cevap
17Cevap
Her konuda düşüncelerini benimle paylaşabilir ki bende bilmek isterim.. hoşuna gitmeyen rahatsız olduğu durumları gözden geçirir duruma göre icabına bakarız.
Beni kumanda etmeye çalışmadığı sürece sıkıntı yok.
Hoş bir yaklaşım..
Kendini bilen biri olarak listedeki hiçbir şeyime karışamaz...
Ben sevgilimin hiç bir şeyine karışmam sevgilim de aynı şekilde bana karışmaz.. birbirimize güveniriz her zaman
İdeallerime. Evlenme yaşıma bağlı ama evlendikten sonra da okumaya devam etmeyi düşünüyorum. Büyük hedeflerim var. Geleceğim için olan bir şeye sevgilim engel olamaz. Benim için aşk ilişkileri saçma zaten. Evleneceğim, ciddi düşüneceğim birisi ise zaten kendimi geliştirmemden mutlu olan birisi olmalı.
her şey karışmak güvensizlikten kaynaklanıyor. Birbirlerini güvendiği zaman birbirlerini kısıtlamazlar.
Katılıyorum..
Düşüncelerime, duygularıma, hayallerime.. beni ben yapan her detaya, karışması rahatsız eder.. diger seçeneklere de karışmasını gereken durumu ben yaratmam zaten, kendimi iyi bilirim
Seni sen yapan detayları değiştirmek ya da müdahale etmek istemesi kabul edilemez..
Doğru, kabul edilemez.. kimin hakkı var ki böyle bir şeye? ve bu detayları değiştirmeye çalışması karşındakı insanı olduğu gibi kabul etmek istemediğini de gösteriyor zaten.. baştan sona elle tutulur hiçbir yanı yok
Siz ve akla yatkın düşünce yapınız.. ☺
Teşekkür ederim.. siz de öylesiniz her zmn🙏🏻
Sevgili anca fikrini belirtir karışmak nedir yahu
Şüphesiz öyle..
Seçeneklerin hepsine karışamaz :d Hiçbir erkek arkadaşımı karıştırmadım, karıştırmam... Aynı şekilde bende onlara karışmadım.
Sınırların ötesine geçiş yok..
Kesinlikle... hjrjrj
Ben kendimi bildikten sonra hiçbir şeyime karışmasına gerek kalmaz zaten.
Kesinlikle..
Sevgilimse pek çok şeye karışamaz. Ciddi bi ilişki içindeysek o zaman arkadaşlarıma işime çok uç nokta şeylere karışamaz karışmamalı keza bende aynı şekilde.
Fikir belirtir ancak karışma karışamaz. Karşı tarafta karıştıracak bir şey yapmaz.
Arkadaşlarıma asla karışamaz eğer arkadaşımın bana zararı varsa zaten kendim o arkadaşlığı bitiririm
Karışabilir istediğine çünkü o bir şey diyorsa vardır bir bildiği. Benden daha olgun.
Hic birseyime diyecegim ama ortada sevgilim yok
Hiç bişeyime😂
Sevgili herşeye karışır öyle özel mözel yok
bilmiyorum gercekten, rahatsiz oldugu seyleri bana soylemesini isterim , yani karissin sorun olmaz ama abartmadan kisitlamadan karisabilir.
Kıyafetime, gezmeme ve harcalamalarıma.
Aileme
Yani çoğu şeye karışmamalı
Her şeye karışabilir
Bi karışanımız olsa
Kariyerimle ilgili herhangi bir şeye
Gezmeme net , diğerlerine de karışamaz😃
Harcamalarıma karışmaya hakkı yok.
Karışmadığı birsey yokki
Hrr şeyime karışabilir full yetki 😄
Sevgilim yok , olmasında zaten...
Karışabilir o hakkı veriyorum