Biri var her yerden engelliyim
Arkadaşımdan mesaj atmayı düşünüyorum
Son bir kez görüşelim istemezse rahatsız etmem yazacağım, onu adam edebilir miyim acep?
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Biri var her yerden engelliyim
Arkadaşımdan mesaj atmayı düşünüyorum
Son bir kez görüşelim istemezse rahatsız etmem yazacağım, onu adam edebilir miyim acep?
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Ya şimdi tabii ki de ne bileyim her şeyi erkekten beklemek de saçma tabii ki kızlar da çabalayabilir ama biraz şey olur bu anladın mı şimdi kadın kendini ağırdan satmazsa erkek için kadın o kadın basit gelir sen o erkeğe elde etsen bile onun için basit biri olursun ve daima ikinci üçüncü planda olursun üzülen sen olursun yani elde etsen bile bak o yüzden ben senin yerinde olsam kendimi ağırdan sat Bir de her yerden engellemişsin hala derdin ne bırak ya lan 85 milyon ülkeede Cem Yılmaz'ın dediği gibi zürih'ten bir kadın katılmış ya evlilik programına ya bu zürih'te nasıl bir yokluk diyor ya 85 milyonluk ülkede nasıl bir yokluk her yerden engel yediğin çocuğun peşinde niye koşuyorsun kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama yani boş ver ya erkek mi kalmadı bacım şöyle bir git aynanın karşısına şöyle bir kendine bakayım yap şöyle kendine bir bak sonra çık dışarıya sana erkek mi yok ya yüzünü seviyorum seni her yerden engellemiş hala derdin ne kıçını niye kaldırıyorsun onu bak ben erkeğim Bir de oradan diyorum bak biliyorum yani benim için uğraşan bir kız bana basit gelir ve ben onu alırım yanıma ikinci üçünü falan atarım ama ben ulaşamadım kadına daha aşık olurum genelde erkekleriböyle olur yukarıda dediğim gibi istersen mesaj at elde bile et ama her zaman ikinci üçüncü planda kalacaksın bu çocuk için bunu unutma o yüzden ben de bak güzel kardeşim bak karşında barista duruyor yani bu işlerin o******* duruyor ben oluyorum ama o yüzden diyorum biliyorum önüne bak diyorum çünkü yazık yani kendine yazıksın istersen at mesaj hayata kaç kere gelir üçüncü planda kalmak istiyor sana ben gaz vermiyorum ama budur yani 100 kişiye sor yüzü de böyle söyler sen bilirsin
" Onu adam edebilir miyim? acep "
1. Bu çok saygısızca bir yaklaşım
2. Dişil enerjinizi koruyup daha zarif kelimeler kullanmanızı tavsiye ederim "acep" gibi kelimeler bir kadının zarifliğine, çekiciliğine gölge düşürür
3. Bir erkek kolay kolay bir kadını engellemez, bunun için ciddi çaba harcamış olmalısın
2. Hiç mi gururun yok?, seni istemeyen birinin peşinden daha koşturuyorsun.
Biraz üstüne gittim, Red edilmek canımı sıktı, çöl emek verdim sonunda kazanayım istiyorum
Rededilmeyi çok iyi bilirim, üzerine gittikçe onun gözünde düşersin, zaten engellenecek kadar düşmüşsün, onun gözünden az kalan değerini de düşürme, takıntılı olmayı bırak.
Etme kesinlikle erkekler böyle kızları cepte görür, canının istediği gibi davranır sorna. Eskiden erkekler kızların peşinde koşardı, şimdi kızlar koşuyor. Yapmayın bırakın onlar çabalasın yoksa değer görmezsiniz.
Bir daha göremem onu öyle davranirsam
Belkide senin için doğru kişi o değildir doğru kişi olsa zaten senin yanında olmaz mıydı
Cevap
21Cevap
Hayır bana gelmez tabi ki de.. benim hoşuma bile gider çünkü hiç bir kız peşimde koşmadı şimdiye kadar
Görüşmeye gelmez diye ödüm kopuyor ne desem gelirdi
Biri beni engellicek ve ben uğraşıcam Allah korusun
Abartma
Sen koşş yardır
Gerek yok böyle şeylere geri dönüyorlar zaten niye ısrar ediyorsunuz sizi istemeyeni?
Geri döndüğü vakit ben ona dönmem de ondan şimdi gerek bana
Adam heryerden engellemiş seni bırak yakasını adamın
Yüzüme doğruca konuşsa sileceğim bende hâlâ içimde umut var
Bi hamle yaparsan cepte gözükebilirsin. Seven erkek görmek ister, adam komple engellemiş seni, eğer hata yaptıysan sana kızıp engellediyse özür dilersin
Özür dilemek istemiyorum çünkü o da beni kırdı ama onu gelmesine nasıl ikna ederim bana taktik verir misin
Şimdi kendimden örnek vereyim, eğer karşı taraf hatalıysa ben özür dilemem ve o özür dilemeyene kadarda gitmem ona aynısı senin içinde geçerli eğer hatalıysan özür dilemek seni alçaltmaz sen üstüne düşeni yapmış olursun ve senin özür dilediğini görürse belki o zaman sana geri döner
Niye birilerini adam etmeye çalışıyorsun da yoluna bakmıyorsun?
Çünkü o yolda daha iyisini bulamadım bir an önce ne olacaksa olsun istiyorum
Israr eden kız kolay lokmadır erkekler sevmez. Abazalar hariç.
Çok ısrar etse bile mi? Bir bildiğim var belliki
Israr eden her canlı iticidir.
Emek vermek güzeldir bence
seninle sevgili olmayınca adam olmamış mı oluyor
En anlaşılamaması gereken yerden nasıl tuttun? Detayını uzun uzun yazmadım aramızda öyle bir durum var derim
Bir kere arayacağım söz
Dalga geçme, son bir kez çağırsam önemli desem gelmez mi?
Her yerden engelli olduğun halde mi 😄 gurursuzlukta level atlamışsın adam seni istemiyor sen adam edebilir miyim diyorsun şaka mı 😄😄
Emek vermek neden direkt gurursuzluk olarak tanımlanıyor? Önce silenin cool göründüğü matematik yüklü aşklardan bahsetmiyorum ben onların elde kalanları gün sonunda elde sıfır oluyor
Sizinki emek değil ki fazla ısrar. İstemeyen birini istemeye çalıştırtacak seviyede gurursuzluk, bir kadının bir erkek için bu kadar kendini hırpalaması kendine saygısızlık bence, karşınızdaki kişinin de size saygı duymayacağını, cepte tutacağını düşünüyorum konuşsa bile, tabi karar sizin.
Bana hersey iyi giderken yol göstermesi canımı sıktı derdi kendiyle aslında, ona sonrasında cok güzel bir jestte yaptım teşekkür etti fakat sonrasında whattsaptan da engelledi ben ısrar edince
bunu bir erkek sana yapsa polise gider şikayet edersin.
He o sınırı da aşmak istemiyorum diyeceğim son bir kez görüşelim istemez isen rahatsız etmem
Kendinizi bu kadar düşürmeyin sonra bu erkekler bizi niye beğenmiyor diyorsunuz. zaten ceptesiniz niye sizin için uğraşanlar ki
Aslında cepte olmaktan öte kendini yetersiz hissetti
İşte bu aitlik duygusu maalesef karşı tarafta ters tepiyor
Ben şahsen f. buddylik sınırında durmayı bilemeyip de ısrarcı olan kadınları itici bulurum...
Umarım ciddi değilsin trol bir sorudur..
Neden? Ortada sebep yokken bitirdi ve karşımda söylesin ne diyecekse çok istiyorum
Tacize giriyor bu artık.
Son, görüşmek istemez ise görüşmem ama her şey iyiyken bitirmesine çok bozuldum
Yanlış yoldasın
Ne yapmalı?
Bence itici bunun cinsiyeti yok
her şey iyi giderken bir anda bitirdi beni mahveden bu aslında
Eziksin ya bu kadar da olmaz
Ben mi? :) aslında hiç değilim fazla özgüven sahibiyim bana bunu nasıl yapar kafası hiç iyi değil biliyorum ama bu kadar uğraştım en son yazsam?
bir konuda ısrar eden her insan iticidir.
Bende inatçılık var maalesef
maalesef dediğine göre ne kadar kötü bir huy olduğunu biliyorsun.
Açık kapı bırakmadıysa uğrasma
En son sen iyice çirkinleştin deyip bana sakın ulaşma deyip tehditler savurup beni suçlayıp gitti
Ama derdi kendiyle farkındayım
İlk bi jest yaptım whatsapp dan engeli kaldırdı teşekkür etti sonra ısrar ettim cevap vermedi en son sinirlendim sen bu musun gibisinden konuştum whatsapp tanda sildi fake hesaptan yazdım engelledi bir umudum var mı dersin
Abla Sakın yapma değmez
Görüşmek mi ki
Sen normal misin ki onu adam edeceksin?
Pek sayılmam ama kötü manada değil
Sevmem, basit insanları.
Ben basit biri değilim ki
Istemiyorsa istemiyor, israr etmenin anlami yok.
Bu kadar emek verdim son birkez denesem
Kaçma sebebi
Tam olarak onu öğrenmek istiyorum aslında ama bende üstüne çok gittim kabul ediyorum o da taş odun çıktı
bilsek
Neyi?
sana kini neden dirr
Kendine sormaya korktuğu soruları sordum
neler sordun
Gelir
Görüşmez mi dersin
evet itici gelir
Neden?
Evet
Hayır bana gelmez :)
Cepte kadın olma😏
Son bir görüşmek istiyorum sonra silerim zaten
Onu adam edebilmen için sınır koyabilmen lazim. O senin peşinden koşsun. Severse koşar sevmiyorsa o kişi seni şuanda. Kötü duruma düşersin yazarsan
Tam yorum yapabilmem için o kişinin duygularunu bilmem gerk
Ya aslında öyle bir şey yazmalıyım ki dank etmeli
Etmezse gitmen gerek ama
Evet tabi
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?