Tamam reddedilmiş olabilir ama neden hiç yaklaşmaz? Olmuyorsa olmuyor bu kaçmak neden? Bu arada geri gelir mi? Bir ara aniden karşısına çıkarken bana gülmüştü.

Tamam reddedilmiş olabilir ama neden hiç yaklaşmaz? Olmuyorsa olmuyor bu kaçmak neden? Bu arada geri gelir mi? Bir ara aniden karşısına çıkarken bana gülmüştü.

Bilmiyorum ya neden hep böyle? Aynı durumu ben de yaşıyorum. Sınıfta bir tane çocuk var hep böyle göz göze geliyoruz. Bazen kafamı çeviriyorum bana dalgın bir şekilde baktığını görüyorum. Arkadaşlarımın arasında gözü hep benim üzerimde. Ben ondan hoşlanıyorum ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Ama hoslandığını da zannetmiyorum. Geçen sınıftan çıkmak için kapıyı açtım karsıma çıktı anın verdiği şeyle bir afalladım. Hiç kimse anlamasın diye hemen uzaklaştım. Unutmak istiyorum cidden bu böyle olmaz.
Neden ona konuşmayı denemedin? Bu canım bana yaklaştı heyecabnlandım amaböyle şeyler istemiyorum dedim bir daha gelmedi kaçtı.
Arkadaşım da bu çocuğu seviyordu acıldı reddedildi. Neredeyse 1 yıl oluyor ondan hoşlanalı. Şimdi açıldım diyelim. Bu hemen yayılır. Herkesin kulağına gider. Çok zorbalanırım. Reddedilirim de zaten. Bilmiyorum, içimde çürütmeye çalışıyorum ona olan tüm duygularımı. Ne kadar başarılı olurum bilmiyorum. Ama unutmak benim için en iyisi gibi görünüyor...
İyi ama seni seviyorsa çocuk neden eziyet çekeceksin
Sevdiğini gram bile düsünmüyorum. Öylesine bakıyordur diyorum içimden boşa hayallere kapılma. Ama bilmiyorum, onu gördükçe garip oluyorum. Biri anlayacak diye korkuyorum açıkçası. Umarım çocuk anlamamıştır, anlamasın lütfenn. Zaten 3-4 ay sonra okul bitiyor onu bir daha göremeyeceğim büyük ihtimalle. Yeni bir hayata başlarım belki öyle unuturum onu.
Bence akıllı bir insan sevdiğini belli eder ama çekinmeden abartmadan.
Doğru söylüyorsun.
Cevap
5Cevap
Seven erkek kaçmaz.. kaçıyorsa zaten sevmemiştir
Onu reddettiğim için
Keşke beni seven bı kız olsaydı ve bana acilsaydi ah ah bende cok utangacim hiç kız arkadaşım sevgilim olmadı kizlarka hiç konuşamazdım pişmanım keşke konussaymisim.
sen çokmu yüzsüzsün rededilmiş diyorsun kaçar diyosun nasıl yani
Neden kaçar?
Seni hala sevdiğini nereden çıkardın?
Seven kaçmaz
Sevmiyordur
Reddedildi ama
Kaçmaz
Reddedildiği için
Red yediyse kaçar napsın çocuk yapışsın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?