Bi kızla çok iyi konuşuyorduk umit verdi sonra red etti bugün başkasıyla çıkmış içimdeki siniri tutamıyorum ne yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu bir ihanet değil. Yanlış yapmış, ayıp etmiş orası ayrı mevzu ama buna ihanet denemez
Neresi ihanet değil geldi konuştu egosunu tatmin etti başkasına yöneldi böyle kızların varya..
İhanet nasıl olur biliyormusun? Eğer seninle konuşurken bir başkasıyla da konuştuğunu görseydin bu ihanet olurdu ama seni reddettikten sonra birini bulmuş o yüzden ihanet olmaz dedim
Ama benle konuştu yani aşırı yakindik sonra soğuk yaptı bi sıcak yaptı demmeki onu bekliyomus beni kullandı o.. c
Tamam küfür etme haklısın. 😅
Snaa etmedim ha
Biliyorum da olsun yani o kıza da etme 😊
Söyle insanları savunmayın
Bırak bırak etsin.
Sende macera arama aslanım."Yavrum ilişki milişki bana terso işler. İyi başlar kötü biter klasik. Güzel yiyişiyorsan görüşelim aksi taktirde gömüşelim" le ilişkilerine start ver.
Ben öyle yapıyom oh mis.
Yahu savunmuyorum ki yaptığının yanlış saygısızca olduğunu söyledim zaten. Sadece sen çirkinleşme onun karşısında yeter. Sonra oh be iyi ki de reddetmişim ne kadar kaba biriymiş der.
Üff.. Çocuk kullanılıp atışmış, egosu dümdüz edilmiş, bu edebiyatsızcı da hala dille söylenen lafın etiğine takmış.
Kızım millet birbirini kurşunluyor bu muhabbetler yüzünden. Çocuk gazını atmaya çalışıyor. Sen gelmiş edebini bozma diyorsun.
Edepsizliğe edepli cevap verilmez.
Söv aslanım gelmişine geçmişine. Bize * yapana çiçek vermeyiz biz.
Kral herkes senin gibi olsa hakkeden hakkını verecen
Kahvepelik dedi o yıldızlı yerde şaiir.
@UfCeAs38 ben seninle konuşmuyorum. Kendi fikirlerimi söyledim sadece bu üslup ne? Yorumlarım seni rahatsız ediyorsa s- dönüp gidebilirsin dimi? Zor olmamalı sonradan geldin sonuç olarak
Adam doğru olanı konusuyo
@blackeagle978 bak ben o "adam"la konuşmadım doğru veya yanlış beni ilgilendirmez benim muhattabım sensin o yüzden bana kimseyi savunma şu an. Duymak istediklerini söylediği için sana haklı gelmiş olabilir. Ne diyeyim onun söyledikleri seni tatmin ettiyse iyi geldiyse burada benim yorumumun altında konuşmanın manası yok diye düşünüyorum. Altta kendisi ayrı bir cevap yazmış sana git orada konuş o da olmadıysa mesajlaşıp gazlayın birbirinizi
Len benle niye konuşmuyor edebiyatsızcı kız. Önceden mi kan davalıyız acep, bilemedim.
Senin olaya yaklaşım biçimine köy yanıyor, deli taranıyor denir.
Biz adam ölmül diyoz, sen pamuğu nereye yıkacaz diyon. Biz ülke batmış, Suriyeliler gibi kaçacak yer bulamayacaz diyoz, sen Gratis'te ki rujun fiyatı düşmüş diyon.
Çocuk hıncından geberiyor, sen ağzını bozma diyorsun. KAPİŞ?
Normalde ben umursamiycam ama gelmişsin ihanet değil ayıp falan edebiyat yapıyorsun sende beni haklı çıkarsan umursama boş ver desen öyle yapcam yani edebiyat yapma
@UfCeAs38 seninle konuşmuyorum çünkü söylediklerini haklı bulmuyorum? Durduk yere de kimseyle zıtlaşıp tartışma çıkarmak istemiyorum. KAPİŞ?
@blackeagle978 ben yanlış bir kitleye düştüm sanırım kusura bakmayın. Yanlış anlaşıldım. Kimseye edebiyat yaptığım yoktu veya polyannalık taslamıyorum. Üstelik soruyu soran arkadaşım sen çok çabuk gaza gelen bir tipsin biraz durulup düşünmeye ihtiyacın var diye düşünüyorum. İlacın böyle sitelerde değil inan ki
La yürü git savunma hala
@UfCeAs38 ben size hakaret ettim mi şuana kadar? Ayrıca size günlük güneşlik mükemmel bir hayat yaşadığımı düşündüren nedir merak ettim.
@blackeagle978 başta gayet normal konuşuyordun ama... biraz iki yüzlülük gördüm sende kusura bakma. Neyse ben kimseyi savunmadım yazdıklarımdan da anlaşılıyor her şey ama yanlış kişiye cevap yazmışım. Yardımcı olmaktı amacım sadece böyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilseydim yazmazdım yani ne diyeyim.
@UfCeAs38 ben olayı asla basitleştirmedim basit bir mesele olarak görsem yorum bile yapmam. Ve ben sana sen ne karışıyorsun da demedim (imada bulunmam böyle dediğim anlamına gelmez). Ben zaten arkadaşa destek olmaya çalıştım o kızın yaptığının ne kadar saygısızca olduğunu söyledim ama okumadı sanırım yazdıklarımı ve seninle bir olup o da bana saldırıya geçti 😅 bir an şok oldum ne oluyor diye. Hani kızı savunsam arkadaşı yersem okey derim haklısınız ama yok yani niye böyle anlaşıldım bilemiyorum
Ayrıca hakaret falan yok diyorsun ama backzekalı falan iltifat galiba... veya karı.
Tamam yanlış anlaşılma olmuş, sende bizden tarafsın anlaşıldı.
Öpüşüp barışıyoruz. Fazla salyalı öpmeyin ben huylanıyorum 💃
@UfCeAs38 abi sen ne anlatıyorsun ya hap falan mı aldın ne bu kafa 😂
Arkadaş herkes sen bişey mi kullanıyon deyip duruyor. Sigara içerken bile öksürürüm ben💃
Tamam sende bizdensin dedik. Yavuşaklık yapan o kıza söyleyeceğimizi söyledik.
Aslan parçası sende üsteleme. Biraz oyun, dizi film falan yap, kendine pizza al ziyafet çek, aklına geldikce de iyi bi söv rahatla.
Ulaşıp, yazmaya falan çalışma. Ciğersizlere ulaşılmaz, aranmaz ve sorulmaz.
Bak konuyu ne güzel çözdük. Aferim bize 💃
Kahvepeliginde böylesi hikaye atmış yeni aşkıyla beraber
Bakma diyecez bakacaksın yine de biliyoz. Bak, sinirlen, gıcıklan ama sadece zamana bırak.
Extra bişey yapma. Geçiyor lan hepimiz yaşıyoz bunları mk sana özel değil. Bi bakmışsın o kimdi, adı neydi lan diyor umrunda bile olmuyor mk.
Meşgul et kendini.
Şimdi takipten çıkarsam biyeri kalkar 1 hafta sonra cikarcam düşünmeye degmez
Aynen etki tepki ve beklenti yok. Ghostla
Bisey yapma ya değmezz oburkunden darbe aldimi tekrar sana geri donucek zatenn
Ona benzemeyip, farklı olduğunu göstermen lazım.
Unut gitsin bisey yapma.
Tercihi bu yönde olmuş buna karışamazsın
Onun tercihine sokarım lan oyuncak miyim lan ben
Aa orasını bilemem ama bir hakkınız yok beyefendi
Hakkedene hakkını veririm ben zamanı gelince
Veremezsin seninle olmak gibi bir zorunluluğu yok anladın mı öfkelenmeyi bırak ve kabul et durumu
Kardeşim ben zaten onla olmak istemiyorum öyle bisey demedim yaptığı karşılıksız kalmamali
Olmayanı zorlamaya gerek yok ama bu durum farklı dalga geçer gibi anla sunu
Sanane diyorum bende sanane seninle olmak zorunda değildi anladın mı sen kimsin ona başkasını tercih etti diye bir hakkın olduğunu düşünüp hakkını vereceksin ona haa kendine gel
Sen anlamadın beni galiba zorunda değil bende biliyorum hiç bisey yaşamasaydık umit vermeseydi olurdu ama sen gel umit ver oyna sonra başkasını bul
Insanlar ümit vermez benim güzel kardeşim biz umitlenmeyi tercih ederiz sen o kızı gözünde büyütmüş ve birşeyler hissetmişsin kız seni tercih etmediği için de sinirleniyorsun bende sana diyorum ki sakin ol böyle şeyler olabilir takıntı yapma yoluna devam et belki karşına birsi çıkacak ama sırf ona olan öfken yüzünden belki fırsatları tepeceksin boş ver anla beni oldu bitti boş ver ve yoluna bak
Tm reis
hiç ymursamayarak ders verebilirisn
Unut gitsin