Kanka dediğiniz dost dediğiniz arkadaşım dediğiniz kişiyle ilişki yaşar mısınız? Yaşadınız mı?
Kaç senelik arkadaşla sevgili olunmaz?
3 yıllık arkadaştan olur mu
Kanka dediğiniz dost dediğiniz arkadaşım dediğiniz kişiyle ilişki yaşar mısınız? Yaşadınız mı?
Kaç senelik arkadaşla sevgili olunmaz?
3 yıllık arkadaştan olur mu
Kankam Çağatay Ulusoy'dan halliceyse olurum 😂 ismini uzun uzun yazmaya da bi üşendim Ç. U. gibi bir şeyse neden kanka olayım bu da önemli başka bir soru Manşet haber içeriği gibi oldu ya şimdi de 🤭
Cağatay ulusoy gibisini bulursam kanka olmam kdkfkfkmfmfmmf
Bana ters bu arada erkekle kadından kanka olmaz. Kanka ne? Erkekle kadın ya sevgili olur ya da mesafeli arkadaşlık. Mesela iş arkadaşı ama mesafeli sınıf arkadaşı ama mesafeli bunlar normal ama yakın kanka bilmem ne farklı yerlere götürür
Yakın kanka derken evde ya da dışarda sevgili gibi buluşma yok gurup buluşması yakın dostça davranma sırdaşlık eski lise arkadaşımdı. Kız arkadaş da farklı yere gidebiliyor ödödöödödödmdmmf
O aşıkmış baya açılmadı ama açılmış kadar oldu. Ben arkadaş olarak görüyorum yüzüne bakınca aşık olduğnu kabullenemiyorum. Görmezden geliyorum. Destek oluyorduk birbirimizi koruyorduk.
Kız arkadaşımla da popo ayağı oluyor şimdi devir kötü ( kız öpüşmek istedi ) duygusal bir şey dile getiremedi bir kaç haftaya geçer gözden uzak olucam. İsteyemem arkadaşız hiç imkanı yok. Arkadaşlıga da mesafeli olur bundan sonra. Birbirimizi yedekte tutmuş gibi bir ilişki istemiyorum. Arkadaşken Arada başkaları da oldu.
HAYIR, ama başka bir cevap vermem gerekirse; HAYIR. Şaka şaka gerçekten cevap vereyim aslında kankayla sevgili olur muyum cevabına verilebilecek cevaplardan biri, HAYIR.
Ben yapmadım. Hayır bende olmıycam arkadaşlık da bitiriyorum
Cevap
18Cevap
Hayır olmam
Olurum sevgin ilk görüşte olcak diye bişey yok ki tanıdıkçada olabilir kankanı iyi tanıdığın için aşık olabilirsin diye süşünüyorum
Tanıdıkça olmaz bence buzdağının görünmeyen yüzü kötü biraz. Başkaları oldu. Onun arkadaşları benden hoşlandı. o benim arkadaşlarıma yürüdü. İkimizin de karşı cins arkadaşları var. Aylardır peşimde koşuyor görmezden geliyorum
Kötü bir durum buzdağının görünmeyen yanız çok karmaşık ve sıkıntılı
3 4 arkadaşı hoşlandı hatta birini ayarlamaya çalışmıştı. Sınıftaki kızlardan biriyle çıkmıştı aylarca. Arkadaşıyla çıktım. Arkadaşları benden nefret ediyor biraz flört ettim 1 hafta falan olmadı sevemedim ghostladım umut verdiğim konuşuldu. Yalanlar sırlar sonu gelmez (gözümün içine baka baka yalan söyleyebiliyor ) 3 aya neler neler sığdırdık. İmkansız ama arkadaşlarıyla konuşmuyor erkek grubu vardı 10 dan fazla kişi vardı artık yok görmezden geliyorum ve üzülüyor. Arkadaşlarımın hepsi nefret ediyor olsam yüzüme bakmazlar.
Zaten şu an birçok ilişki Kanka gardaşim yoldaşım sırdaşım dostum gibi aşamalardan geçmiştir
Ahlaklı etik mi
Aşk meşk işleri Benim ilgi alanım değil, ama Bunu onlara sorarsan sana diyecekleri tek şey yobazmisin olur
Diğerleri de midesiz der
Kankayla olan sevgililik daha uzun ömürlü olıyor.
Kötü bir yanı ise bir gün ayrılırsanız kankan olmayacak.
Sonuç: Evlilik olarak biterse daha güzel.
Onu Reddedip biticek dostluğmuz
Hayır asla arkadaşına kankasina aşık olan insanlar çok slk.
Ne alaka a"k görende kuzenine oluyor sancak
Sevgili olacağım insanla arkadaş olmam. Bu benim hayat görüşüm. Herkes aynı düşünecek diye bir şey yok
Sevgili olucağı kişiyle arkadaş olmadı arkadaş olduğu kişiyle sevgili olmak istiyor
İşte kendi açımdan anlatıp sonra senin durumuna değindim herkes aynı düşünecek diye bir şey yok diye.
Samimi, yakin, kanka karsi cins arkadasim bulunmuyor.
Gidiyim de hepsine göz dağı veriyim kanka kardeş çekiyim ortam kötü
Bir erkek ile kadin kanka arkadas dost olamaz imkansizz
Sırdaşım olamaz mı destek olamaz mı nasılsın diyemez mi niyet hep kötü mü olmalı
Her seyiyle seni en iyi taniyan odur sonucta ben denedim ve gayet mutluyuz su anda guvensizlik falan sikintisi da cekmiyoruz
Baska arkadaşları da potansiyel sevgilisiyse
Yaşadım ama sadece cinsel olarak
O baya duygusal bakıyor çöktü kıskançlık falan aylardır
O kötü, bence hiç girme o topa
Cinsel olarak nasıl yaşadın arkadaşlığınız devam ediyor mu
Evet devam ediyor. Ara sıra bişeyler de yapıyoruz
Ben oldum Şu an evliyiz 3 yildir hatta😅
Allah bir yastıkta kocatsın dkkdkdkdkkd ben elini bile tutarak kendimi düsünemiyorum. 3 yıllık arkadaşım
Valla oyle bi oluyosunuz ki daha saglam oluyor hemde
Özelden yazarsan yakın arkadaşımla olan hikayemi anlatmak isterim. Belki ona göre yol edinirsin.
Seviyem uygun değil anlat istersen
Zaman içinde aşık olduğum birisidir kendisi. Açıldığımda ise sevgilim var, olmasaydı olabilirdi gibi bir açıklaması vardı. Umut vermediğini söylüyordu ama veriyordu...
Umut verici ne yapıyordu Ben de sürekli unut mu verdim diye düşünüyorum. Sevgilisi olduğunu bile bile teklif etmeseydin keşke
Aslında ben teklif vermedim. Belki yaptığım yanlıştı ancak teklif vermedim hislerimi söyledim.
Arkadaşlınız bitti mi benimki de hislerini söylemedi belli etti
Arkadaş değiliz artık. Heryerden engelledim.
Olmam ya kanka demişim sonuçta
Arkadaş kanka çevremde ilişki yaşamaya uygun yani ilgimi çeken biri yok olsa zaten kanka olmazdım
Ciddiyse olurum değilse olmam
Ciddi ama güvenemiyorum
Kanka aya sdksdkj olur olur
Kanka ayağı popiş ayağı oldu ödödmmfmckckkckdkdk
İğrençleşmeyin
Ikimiz de bekarsak olabilir.
Bir senedir sapız kız bile yok yanında ama çapkındı aşık gibi
Olmam
Bende olmıycam sanırım
Senn ilgin var galiba
Onun varmış kaçtım 10 gündür dışarı çıkmıyorum görmemek için kekdkdkfklclcl olgunca karsıladım
hayır olmam
olmam
Hayır olmaz
Olurum
Ben olmazdım
zengınse ol kullan cope at
Olurum
Belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?