Sevgilinizin aklında başkası olması ihanet midir, bunu hissetseniz ne yaparsınız?

Sevgilinizin aklında başkası olması ihanet midir, bunu hissetseniz ne yaparsınız?

Bir kere böyle bir durum ikimizin de psikolojisine ve ilişkisine büyük zarar verir, böyle bir durumda ayrılırım. İnkar ediyorsa ve ben sezmeye devam ediyorsam aramızda bunu halledememişsek yine ayrılırım, çünkü huzurlu hissetmediğim, kafamda sürekli ihanet düşünceleri dönen biriyle birlikte kalmam epey zarar verir bana, ben kendimi seviyorum böyle bir şeye müsaade edemem. Benim için oluru yok. Büyük çirkin bir ihanettir bu, hemde en iğrençlerinden.
Korkunç bir şey bu
İhanettir.
İhanet sadece birebir yakın temaslı olunca olmuyor.. Konuşmadan, yan yana gelmeden de gayet ihanet edilebilir birine.. En bariz hali aklında başka birinin olmasıdır.. Beden farklı yerde, akıl başka yerdeyse ikisine de ihanet etmiş olunur..
Cevap
29Cevap
Evet net ihanettir. Ayrıl ne b*k yiyorsan ye
Evet ihanettir tabi ki de.. sevgilimin aklı başkası8ndaysa gitsin onu sevsin.. ben direk ayrılırım.. başkasını düşünmek bile bana ihanettir
Başka açıklaması yok gadası
Karşı cinsle yapılan samimi konuşmalar bile aldatmadır bu kadar diyeyim size. İhanet illa bedenen yaşanmaz. Aklında, kalbinde karşı tarafın zerresi geçtiği an bu aldatmadır. Karşı cinsle konuşmayı g*vatlığı bile meşru kılıyorlar. Sevgilimin karşı cinsle samimi konuşmalarını yakalasam affeder ve geri kalan hayatında başka bir anılla tanıştırırdım kendisini. :))
Hayır tabi ki ne ihaneti örümcek kafalı değiliz modern insanlarız hatta benimle kahve içip millete kiminle içsem diye paylaşım atacak kadar bile millete iş atabilir hiç sıkıntı değil Çünkü ben g.. Avatım
Sitede sanki ben öyle bir soru gördüm gibi 🤔 bir mavili sormuştu ama kimdi unuttum
Sorgusuz sualsiz, ihanettir.. yanındakı insana büyük haksızlık.. kimin hakkı var gerçekten seven birini böyle kandırmaya, duygularını suistimal etmeye..
Kesinlikle ihanettir 👍 bedeni seninle ruhu başkasında olan bir insanın ihaneti de affefilmemeli bence
"Onu daha çok sevdim" dediğini bile duydum. Sonuçta ayrılınca neden gene kendi ağladı bilmem ama )
O zaman gitsin aklındaki ile beraber olsun, bana saçma evet bana göre ihanet. Niye benle o zaman..
İhanet tabi ki. orada durmanın anlamı kalmaz.
Bedeni bende olsa ne yazar ruhu bi başkasındaysa
Ne isterim öylesini ne de ben yaparım
Aklını başkası kurcalıyorsa kalbini de başkası kurcalıyordur, ihanettir tabii ki.
İhanet sadece bedene temas etmekle olunmuyo gözle süzmek baskasini dusunmek baskasina yazmakda ihanete girer ama maalesef bazilarimiz ihaneti sadece bedenle temas olarak adlandiriyor
Tabii ki ihanettir.
Aklı da, kalbi de bana ait değilse hayatımda olmasına gerek yok.
Düşünceler eyleme geçmedikçe ihanet sayılmaz bana göre
İhanet tabi ama erkekler hep böyle o yüzden sorun yok
düşünsene aklında o var senle sevişirken onla sevişiyor. ihanet ötesi bence
İhanet ihanettir… soyut ya da somut olması fark etmez…
Bugün aklında olan yarın yanında olur ihanetin herturlusu bence haramdır zinadir
Tabi ki ihanettir.
İhanettir tabi sevgisinden emin degilse ayrılsın yani bu kadar net
Aklıma baska ülkede de yasamak geliyor ülkeme ihanetmi olmus olur bu sizin mantikla ;)
3 yıl boyunca 300 fake hesapla sayısız ihaneti var fakecenin ksksk
Dusuncesinde bile aldatmayan insanlari bulmak lazim
Bunu hissetsem direk ayrılırım kalbine giremediğim birinin hayatımda olmasını istemem
Hayır cinsel ilişkisi varsa ihanettir bide yanakdan opuyorsa😑
Evet tabii ki, öyle bir durumda ayrılınmalıı
Tabii ihanettir madem aklında başka biri var niye olalım ki yani yara bandı olamam kimseye
Evet ihanet bal gibi de.
Evet öyleyse ayrılırım
İhanet düşünceden başlar
Çekilirim abi bu ikimizi de bozar
Zihniyle aldatıyor tabiki ihanet
Evet bana göre öyle
Evet ihanettir.
İhanet ve affı yok ben de artık
Bence öyledir.
Öyle gibi gibi
İhanetin önde gidenlerindendir.
herkesın aklında bırı vardır
Bir şeyi de abartmayın!
Bir kere sevgililik diye bir şey yoktur; insanın kendisini kandırmasıdır. İnsan seviyorsa evlenir, yoksa sadece gönül eğlendiriyordur.
Sadece düşünmek aldatmak olsa idi dünyada aldatmayan insan yoktur diyebiliriz. Bunu icraate dökmedikten sonra herkes herkesi düşünebilir. Sürekli ve ısrarla olmamak şartıyla.
Yok kehanet
İhanet tabiki
Üzer
e heralde
şu an sklimda biri var elimde değil
Âlâsıdır.
Elbette ihanet
Tabiki
Niyetine girmektir
Evet ihanettir
Güzel kadın
İhanettir.