Güncellemeler
+1 yıl
bide atkı boşa gider almaz üzülürüm diye dün arayıp sordum, gelirken bişi getircem ama yüzüme bakmak istemicek kadar sinirin varsa getirmiyim dedim basta gerek yok dedi sonra ne olduğunu bilmiyorsun dediğimde kafam karışık bilmiyorum sonra konuşuruz diyip geçiştirdi..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
döne sakın. o sözü haketmiş. o da senden ayrılmak için bahane arıyormuş bence. başkasıyla mutlu olabilirsin
ama çocuğun tanıdığım halini değiştirmeye çalıştım resmen ağır oldu gibi hissediyorum söylediğim şey
ilgisiz biri , ne apacaksın ki onunla. tekrarlanacak böyle şeyler
hayır hayır aslında asla ilgisiz değil her gün yurdun önüne gelir beraberdik ben aile evine gittiğimde kavga ettim sinirimi ondan çıkardım sadece yaptığı ilgisizlikte bişi yoktu aslnda
:) tamam izin veriyorum , nasılsın diye yaz hadi
ya ben yazdım ona sonradan ama istemedi barışmayı soğudum senin o lafından sonra diyo bilmiyorum kafam çok karışık falan dedi arada hep arıyordum napıyosun falan diye arayı açmamak için sonra dün aradım sana bişi getircem dedim ama alırmısın dedim atkı ördüğümü söylemedim o da bilmiyorum bakarız tarzı şeyler dedi
bence zorlama. bir süre sessiz kal. dönecektir bence , acele etme
o 26 yaşında ben 20 çocukça davranmış gibi hissediyorum ben üni için gittiğim şehirde çok yalnız hissediyorum bi tek o yanımda oluyordu tekrar onu nasıl kazanıcam bilmiyorum
ama geldiğimde vericem dedim cumartesi gittiğimde arayıp çağırcaktım o şekil konuşcaktım yapmıyımmı
hayır yapma. bekle. o iletişime geçecektir eminim.
hangi şehirde okuyorsun?
küçük bi yerde okuyorum kırklarelinde ama tuncelliden geldim
bence beklemelisin. sessiz kalırsan ona da düşünmeye fırsat verirsin. ara verdiğiniz de kendi haline bıraktığında özler ve gelir mutlaka. sevmiyor olsa da alışkanlık sana döndürür onu
haklısınız ama şey düşündüm bi kere aradım sonuçta, belki atkıyı falan verdiğimde elinde benle alakalı bişi olur ve pişman olduğumu cidden anlar diye düşündüm sonrasında sessiz kalıp beklesem olmazmı çünkü en son buluşunca barıştık gibi olduk son dakka ben kıskançlığımla mahfettim o da dedi her şey düzelmişken yine mahfettin falan diye
ben yazmadan onun geri geleceğini düşünmüyorum çünkü soğudu
ben adım atmadan yani
çok değil bir kaç gün bekleyeceksin, en fazla 1 hafta sessiz kalacaksın
soğumaz , cümlen kırmış olabilir ama böyle bitmez panik yapma
zaten 12 gün oldu ayrılalı
hayatına birini alır diye korkuyorum
çok yeni daha. sakince beklemelisin
ama soğudum dedi sevgisi bitmiş
ilişkiye girdiniz mi?
hayır
sevişme dışında bişi olmadı o da ileri değil
o zaman kimseyi bulmaz. rahat ol. sadece kırılmış. az daha bekle lütfen
peki bişey daha sorucam cinsellik konusu açılmışken
sor tabi
ayrıldıktan sonra buluştuk demiştim ya benim libidom bi tık yüksek, elim kolum rahat durmadı o gün ondan sonra aramız yumuşadı sonrasında gene kavga baslatınca aramız bozuldu yine cinsellikle tutabilir miyim onu olurda buluşursak yoksa kendimi engellemem mi gerekir
bence kendine hakim olmalısın. yapacaklarınızdan hoşnut olsa da zevk alsada gözünde sıradanlaşırsın.
yanındayken nasıl davranmam gerekiyor o zaman
döners
sakin güleryüzlü tatlı dilli ol. özür dile. seni kırdım de. ama sevdiğim için o an senden çıkardım de.
aynen böyle dedim yüzyüzede telefondada dediği şey bazı sinirler böyle şeylere sebep olabiliyor falan dedi ben olsam sana yansıtmazdım sinirimi falan dedi soğumuş işte basbaya
Çook geç sıradaki de
neden ki gönlünü alamam mı zaten kinci bi insan da değil
Ama tatmin olmaz bence
e ne yapmam gerekiyor
Konuşmak istersen yazabilirsin yazarak anlatmak zor
seviyem yeterli değil
siz yazın
Takip atın bana
attım
Yzdım