Yolun yoluma çıkmasın dedim pişmanım?

ben üniversiteye bu sene basladığımdan beri flörtleşiyoduk onun bana hisleri vardı bende iyi biri olduğu için çevremizde çok istediği için denedim sevgili olduk ama ona karşı güvenim sebepsizce olduğu halde bi gün sinirli zamanıma denk geldi ilişkiyi bitirip yazının içine yolun yoluma çıkmasın dedim ailemle kavga etmiştim o da bi kaç gündür bana ilgisizdi ondan çıkardım sinirimi açıkcası o lafla sonra çok pişman oldum bi defa buluştuk ama doğru düzgün konuşamadık barışmak istiyorum senin o lafınla bende geri çekildim soğudum falan dedi ama gönderme şeyler atmaya devam ediyo gönlünü nasıl alabilirim kinci bi insan değil bu hafta sonu üniversiteye gidicem atkı öriyim kurabiyeler yapıyım çağırıyım diyorum ama affettirmekten çok kendimi düşürmüş olurmuyum çünkü herkese o lafı söylediğimi söylemiş haksız hissediyorum o yüzden kafam çok karışık
Güncellemeler
+1 yıl
bide atkı boşa gider almaz üzülürüm diye dün arayıp sordum, gelirken bişi getircem ama yüzüme bakmak istemicek kadar sinirin varsa getirmiyim dedim basta gerek yok dedi sonra ne olduğunu bilmiyorsun dediğimde kafam karışık bilmiyorum sonra konuşuruz diyip geçiştirdi..
Yolun yoluma çıkmasın dedim pişmanım?