Birinin zor zamanında teselli ettim ve olumlu şeyler söyledim hep. Çekingen biri biraz. Bir arkadaşım mesajları okuduğunda üstü kapalı aslında hoşlanmaya başladığını söyledi. Bana sadece minnettar gibi geldi.
peki siz ne düşünüyorsunuz?

Birinin zor zamanında teselli ettim ve olumlu şeyler söyledim hep. Çekingen biri biraz. Bir arkadaşım mesajları okuduğunda üstü kapalı aslında hoşlanmaya başladığını söyledi. Bana sadece minnettar gibi geldi.
peki siz ne düşünüyorsunuz?
Selamlar,
Bu yazından hoşlanıyor anlamını çıkartmak zor. Hoşlanmıyor da diyemem. Aranızdaki iletişim şu an da içinde bulunduğun yardımlaşmanın getirisi. Bu sadece onun yanında olduğun için teşekkür amaçlı bir mesaj gibi geldi.
Bunu genele yaymak ve daha geriye gitmek gerekiyor. Bu mesajdan duygusal bir şeyler çıkartmak oldukça güç geldi bana. Şimdiden kolay gelsin size.
Bu mesajlardan hoşlanmış anlamı çıkmaz.. Yardım etmişsin ve sana teşekkür etmek istemiş uzun uzun.. İfade ediş şeklini, anlatımını, üslubunu beğenmiş gibi geldi bana..
Sadece bir minnettarlık göstermek için bir erkeğin kendini böyle uzun cümlelerle ifade ettiğini hiç görmemiştim hoslanti diyorum ben ya da çok çok ince düşünceli bir adama denk gelmissiniz
Çok ince düşünceli ve hassas biri orası doğru. Genelde de uzun yazmayı severim zaten diyor bana özel değil yani ama bilemedim ki yani hissi var mı yok mu…
Zamanla anlaşılır bu ancak
Sizde var mı peki hoslanti
Yani çok ince düşünceli beyefendi birisi. Hoşlantı derecesinde değil ama sohbet etmekten keyif alıyorum diyelim
Bu yazılan mesajlardan ben hoşlandığını söyleyemem. Daha çok zor zamanlarında yanında olmandan ve yazdığın ifade ediş şeklini beğendiğini söyleyerek minnettarlığını dile getirmek istemiş..
Cevap
2Cevap
Bana da minnettar gibi geldi , ona yazdıkları verdiği hissi söylemiş hoşlansa seni merak eder heyecan duyar konusur sevmesede..
Bence de minnettar ama arkadaşım hafiften hoşlanmaya başladığını söyledi çünkü diyaloğu kesmemesinin başka sebebi olamaz dedi
Hayran kalmış ve minnet duymuş gibi ama muhabbet kesilmezse hoşlantı ile sonuçlanacak kesin.
O kadar güzel bir tespit olmuş ki. Çok teşekkür ederim…
Rica ederim 🌸
Kesinlikle minnetar fakat ayrıca hoşlanıyorda olabilir, yoksa kimse bu kadar birisini övmez :)
Öyle mi dersiniz ki…
Aşırı düşünceli biri. Kalemi de çok iyiymiş. Bence boş değil sana kaçırma kızım
😅😅 hâkimlik yapıyor bu yüzden öyle kaba biri değil şükür. Efendi ve mütevazı ama biraz da çekingen. Belki de sadece dostça yaklaşıyordur bilemiyorum ki…
Ben hukuk fakültesi öğrencisiyim. Duruşmalarına gidiyordum ara sıra sonra kimsin nesin diye sorunca adliyede sohbet etmeye başladık. Twitter’dan takibe aldım. O da takip etti işte sonra konuşmamız ilerledi. Annesi kansermiş biraz teselli şefkat derken bunları yazdı işte:)
Bu arada tatlı düşüncelerin ve samimiyetin için çok teşekkür ederim mutlulukların daha güzelleri seni bulsun inşallah🌸
Hahah ben de senin samimiyetini hissettim kalp kalbe karşı:)
Bir ilişkimiz yok yahu, olmaz gibi de zaten. Yaş farkımız var. O 32 ben 21. O yüzden bu sohbet bu seviyede kalır ama güzel düşüncelerin için sağol❤️
Ayrıca da Allah hepimizin gönlüne göre versin kız dayanışması🥳🥰
Kesinlikle size karşı boş değil
Öyle mi diyorsunuz ya..
Nasıl anladınız peki yani bir erkek olarak daha iyi yorumlarsınız siz
Minettarlık var zaten kendisi de belirtmiş konuşkan değil yazarak gitmeyi tercih edip size bir süre sonra duygularını izah edecek ama iketisim sürerse
Hoslandigini dusundurmedi.
Abla minnettar ya arkadaşın yanılmış
Hoşlanıyor
Uçuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?