Başta ci*nsellik için yazan, yaklaşan erkeğin düşüncesi sonradan değişip de ciddileşebilir mi?

Bi tanışma uygulamasından biriyle tanıştık, bu uygulamadakilerin yüzde 95inin amacı ci*nsellik, çocuk da uygulamayı bu amaçla kullanıyordu, ben derdimi anlattım ona orada öyle tanıştık 1 aya yakındır konuşuyoruz. Beni görmeden daha ciddi ilişki evlilik istediğini söylemişti benimle ve bu yüzden bana hiç samimi gelmemişti ama yine de konuştum zamanla nasıl olacak diye. O başlarda ci*nsellik iması yapıyordu zarf atıyordu daha doğrusu. Ben onu birkaç kez uyardım. Bana o uygulamayı artık kullanmadığını söylemişti ama iki hafta önce ikinci bir hesabının olduğunu gördüm ve ona oradan mesaj attım ama o benim olduğumu bilmiyordu. Biraz konuştuk, buradan biriyle yakınlaşmak istiyor musun dedim. Evet bi kız var Bursa’dan gelecek onunla bir şeyler yaşarız belki ama bakacağız dedi. Bunu duyunca üzüldüm çünkü ben Bursa’da yaşıyorum ve o yanıma gelecek misin diye sorduğunda, evet belki gelebilirim kahve içeriz gezeriz demiştim. Sonradan bu olaydan bahsetmeden çocuğu sert dille uyardım, maksadın benimle ilerde bi şeyler yaşamak istemekse beni kandırabilceğini düşünüyorsan diye diyorum ben el ele bile tutuşmam doğrularım her şeyden önemli dedim. O da ben seninle konuşmak istediğim için konuşuyorum dedi. Dün de sordum maksadın ne bi şeyler yaşamak mı dürüst ol dedim, hayır öyle bi şey düşünmüyorum dedi. Bana iki gün önce sen kaçırmak istemiceğim evlenilcek bi kızsın benim için dedi. Fotoğrafını gönderir misin arkadaşlarla oturuyoruz arkadaşın eşi de burada seni göstericem bu kızla ciddiyiz diye göstericem dedi, beni önceden görmüştü bu arada. Niye konusmak istiyosun diye sorduğumda anaçsın sempatiksin tatlısın iyi niyetlisin değer vermeyi ve göstermeyi iyi biliyorsun vs diye sıralamıştı. Bu çocuğun amacı, yaklaşımı nasıldır bana karşı?

Başta ci*nsellik için yazan, yaklaşan erkeğin düşüncesi sonradan değişip de ciddileşebilir mi?