Ayrılıkta 30 gün taktiği işe yarar mı?

Çok sevmeme rağmen ayrıldım. Yedi aylık bir uzak mesafe ilişkim vardı. Tanışmamız sanal değildi ama kısa bir süre vakit geçirdik. Sonradan sevgili olduk. Başlarda her şey çok güzeldi. Ya da ben öyle zannediyodum. Ama erkek arkadaşım, yani exim gittikçe daha az yazmaya başlıyodu. Sürekli yoğunum gibi bahaneler üretiyodu. Zaten başlardan beri arayan kişi hep bendim ve şakayla karışık trip atmadan bunu dile getiriyodum. Ama hiç bi zaman davranışını değistirmedi. Hep daha da ilgisiz davranmaya başladı ve ben artık dayanamayıp ayrıldım. Beni seviyo diye kendimi kandiriyodum çünkü. Ondan ayrılırken aslında onu çok sevdiğimi ve tek ayrılma sebebimin ilgisizliği olduğunu söyledim. Ama buna rağmen ayrılmayalım falan demedi. Beni sevdin mi dedim, sevdim dedi. Ama sevmediği çok belli değil mi? Yani sevmiyosan neden sever gibi yaparsin ki zaten uzaktayım, zaten kullanamıyosun. Aslında değerimi bilsin artık günlerce onun yazmasini beklemeyim diye ayrıldım. Biliyorum kulağa aptalca geliyo ama eğer 30 gün iletişimsizlik kuralını uygularsan dönme ihtimali var mi sizce?

Ayrılıkta 30 gün taktiği işe yarar mı?