Bunu demesi ve konuyu uzatması dememesi aklıma çıplak foto attığı geldi sizce

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu demesi ve konuyu uzatması dememesi aklıma çıplak foto attığı geldi sizce

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fotonun kopyasını aldıysan bildirim gitmiştir.
Alınmıyor asla
Ne gerek var demesi şübheli biraz evet
Sence daha önce neler olmuştur
Valla onu bir tek kız bilir günahına girmeyelim şimdi
Öngörü lazım bana kızsın ama nude olayı ki saklıyor yani
Kız kapalı mı çıplak fotoğraflarını atmış sana?
Selfie be
Hayır soruda sormuşsun aklıma çıplak fotoğraf geldi diye onu sordum
O atmış ki ondan söylemedi yani onu dedim
İnşallah atmamistir
Öyle hissettim öyle olmasa derdi yani niye uzatıp şüphelendirsin ki daha önceden sevgilim silmedi resimlerimi hemen zorla sildirdim normal resimleri diyebilirdi böyle olsa... Ama çıplak şeyler ki diyemiyor saklıyor 🤦🏻♂️ kötü edepli temiz bilip sonradan ne olduğunu hissetmek
Zaten en önemlisi hissetmek böyle bir şeye mahal bırakmayıp sana dürüstçe söylemeliydi konuyu aşırı uzatmış kusura bakma ama yüzü biraz sinsiye benziyor
Sinsi kendini beğenmiş ego.. güzel olsa eyvallah der insan da ne olduğunu belli etti baya bu sohbette
Böyle diyip konuşuyor erkekler sonra 😁
Sevince bazı şeyleri kabulleniyor insan çekerim bu huyunu diyor yani ama kırmızı çizgi olayları varsa ve açık olmuyorsa belli ettiği halde çare yok
Ailesine yazık kızlarını el değmemiş temiz sanar güvenir yaşlı insanlar 😏
Bu devirde kaldı mı temiz kız herkes her şeye meraklı
Lanet sosyal medyada çok takılırsa insan normal
Ben de salağım bakir geziyom benden çirkinler ne kızlarla takılıyor
Neyse yatayım keyfim kaçtı iyi geceler
En iyisi benim gibi sadece WhatsApp kullanmak. Burayı da yalnızca bir soru için gelmek ve silmek. Gerçekten sosyal medya korkunç çok çok korkuyorum anlatamam. Temiz efendi birine benziyorsun kardeşim beni yanlış anlama ama bu kızın konuşmaları biraz çokbilmiş ve yakında gider gibi değişik hissettirdi tavsiyem şimdi gözün kapalı anlamıyorsun ama uzak durman faydana kal selametle
Şüpheli
Sence daha önce neler olmuştur
Bilemem ama utandığı şeyler yaptığı açık bundan dolayı anlatmak istemiyor
Evet aklıma o geldi
Ve direkt olarak suçu sana atıyor sen nesin ki benden şeffaf olmamı istiyorsun diyor
Sevgilim bile olmadı... Yani kızı temiz edepli bilirdim tanıdıkça kaşar ruhlu olup bir şeyler yaşadığını gizlice hissetmeye başladım 🤦🏻♂️ en üzücü de o sevdiğin kız önceden yakınlaşmış
Bilemiyorum karar senin ama görünen köy kılavuz istemez
Evet flörtözüm diyordu bakire olsa bile seks muhabbeti yapmış belli ondan da ağzı yanmış yanaşmıyo daha edepli temiz gibi rahatça takılıyor... öyle anladım
Söylemedi diye laf yaptım demin bıktım diyor sinirleniyormus... Sordum da söyle neyin nesi bilelim ben yapsam öyle derim kız kabul ederse durur zaten yok derse gider herkes kaldıramaz içine sindirmez sevdiği insanın başkasıyla şeyler yaptığını
Yani ne yaparsa yapsın söylemeli yalandan nefret ederim ne olacaksa olsun ileride bunları yaşamaktansa şimdi yaşamak daha mantıklı
Evet şimdi o da yeni ısındı her şeyde gerçekti olmalı insan oldu ki evlendik karşıma bir şekilde çıktı bu o anlık üzüntü sinirle kafaya koydum boşanmayı ne olacak onca emek boşa masraf... Şimdi üzülmek daha iyi en azından
Neyse yatayım keyfim kaçtı iyi geceler
Iyi geceler kendine iyi bak