Sevgilim olduğunu görürsem eğer tavuk pilav yemeye gitmeyi istiyorum çok heves ettim bilmiyorum ama eğer olmazsa da asla beni sevecek kişi karşıma çıkmazda ben bu dünyadan gocersem de yapacak bir şey yok ukte kalır büyük ihtimalle
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim hepinize ama aşk anlaminda duygum olan biriyle gitmek istiyorum o yüzden yanlış anlamayın lütfen içimi dökmek istedim buraya
Hissetmekle olmaz. Bak ben de dünyaya meteor çarpacağını hissediyorum ama çarpmıyor, değil mi? Hissetmeyi bırakıp harekete geçmelisin. Atlamadan önce kulağına kulaklık takıp son ses bile açabilirsin. Böylece bir şeyin farkında olmazsın. Çok kolay
Tavuk pilavı seviyorum sevdiğim insanla yemek isterdim sadece zaten kariyerime kendime odaklıyım sonraki zamanlarda eğer bir sevgilim olursa yapmak isterim demek istedim yine de teşekkür ederim
Neden ki bilmiyorum sevgilimle küçük şeyler yapmakla bile mutlu olurum ben kendi paramı öderim her zaman. Oyle lüks mekanlarda bana göre değil hem sevdiğim adamin maddi olarak zorlanmasını istemem sonuçta karnım doyacak pilav tavuk yiyince de haksız mıyım
Çok haklısınız ve masum bir istek isteğinizi gerçekten yanlış anlamayın beğendim vay be sizin gibiler kaldımi altta okudum depresyon ilacı falan kullanıyormuşsunuz çok geçmiş olsun
Neden dert ediyorsun ki. Bu senin için bir hedef olsun ve planların içerinde yerini tutsun günlük yaşantına devam et zaten hayatına dahil olmak ya da sanın dahil olmasını isteyeceğin biri çıkacaktır. Bide pilavcilarin yanına cingene geliyor “aplam bea 10 liralık bağda ısmarla bea” diyecektir ısmarlama mk o senden zengin 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yazık ya çok üzüldüm. Ne zaman ölmeyi düşünüyorsun? Planladın mı? İstersen şimdi bir binadan atlayabilirsin. Beklemeye gerek yok bence
Yani hissediyorum öl*cegimi
Hissetmekle olmaz. Bak ben de dünyaya meteor çarpacağını hissediyorum ama çarpmıyor, değil mi? Hissetmeyi bırakıp harekete geçmelisin. Atlamadan önce kulağına kulaklık takıp son ses bile açabilirsin. Böylece bir şeyin farkında olmazsın. Çok kolay
İnt*hara eğilimli biriyim depresyonumun sancılı dönemleri olduğunda bazen iradem devre dışı kalabiliyor o yüzden kesin yaşarım diyemiyorum kendim için
Güzel
Güzel mi
Sen değil. Düşüncelerin. Eyleme geçmeyi unutma. Bye
Eee ben hergün yiyorum pilavcida tavuklu pilav demek benim hep yaptığım şey birinin hayaliymis
Hayat değişik cidden
Hahaah hayır bir insanın hayali neden o olsun onu anlamadım
Gel ismarliyim. sana
Tavuk pilavı seviyorum sevdiğim insanla yemek isterdim sadece zaten kariyerime kendime odaklıyım sonraki zamanlarda eğer bir sevgilim olursa yapmak isterim demek istedim yine de teşekkür ederim
Rica ederim genede bence hayallerini yükselt derim tavuklu pilav yemek ilginç geldi bana
Neden ki bilmiyorum sevgilimle küçük şeyler yapmakla bile mutlu olurum ben kendi paramı öderim her zaman. Oyle lüks mekanlarda bana göre değil hem sevdiğim adamin maddi olarak zorlanmasını istemem sonuçta karnım doyacak pilav tavuk yiyince de haksız mıyım
Çok haklısınız ve masum bir istek isteğinizi gerçekten yanlış anlamayın beğendim vay be sizin gibiler kaldımi altta okudum depresyon ilacı falan kullanıyormuşsunuz çok geçmiş olsun
İlaç kullanmıyorum ama başa çıkmaya alıştım artık umarım gönlünüzce olur her şey
Teşekkürler ama şunu diyim size kafaya hiçbir şey takmayın sizede başarılar inş hayalinizi gerçeklestirecek birini bulursunuz.
Gel seni bir tavuk pilav yemeye götüreyim de rahatla artık 😂
Teşekkür ederim ama dediğim gibi duygum olan biriyle gitmek isterim istediğim şey absürt mü sizce
Valla kuzum bence çok soğuk birisin duygularının olduğundan emin değilim ben 😂
Ben duygusuz değilim sadece tanımadığım kişilere karşı soğuk davranıyorum yanlış anlamayın
Sevgilin amcaoğlun falan olacak herhalde 😂
Maalesef hayat şartları belli çoğu erkek tehlikeli tipler kendimi korurum dövüş falan biliyorum ama yine de karakter yapısı gereği biraz sertim
Başarılar dileyelim o zaman sana hayatında 👍
Ablam gel ben sana alayım ölümüne dert edecek kadar çok mu seviyorsun sen 😜
Neden dert ediyorsun ki. Bu senin için bir hedef olsun ve planların içerinde yerini tutsun günlük yaşantına devam et zaten hayatına dahil olmak ya da sanın dahil olmasını isteyeceğin biri çıkacaktır. Bide pilavcilarin yanına cingene geliyor “aplam bea 10 liralık bağda ısmarla bea” diyecektir ısmarlama mk o senden zengin 😂😂
Yani heves ettim o yüzden sadece bilmiyorum belki de o zamanı bile görmem hayat bu sonuçta
Ya onu düşünme canım belki 10 saniye sonra hepimiz kalpten gidicez onu kimse bilemez. İnsanların hedefleri olması güzel bisi önemli olan o.
Bunu da yaparsın be ablam. Başına bi kaza bela gelmesin yeter
Çok minnoş bi talep duana amin diyim de gurban olduğum yüce Rabbimin kabul etme ihtimali artar belki
Yaaaa 😍
Kıyamam sana ben ya, sevgilin olup seninle tavuk pilav yemeye gitmek istedim doğrusu 😀🥲😍🙃
Çok ciddiyim eğer istersen tanışmak isterim ne dersin 🙃♥️
Ben sana et döner bile ısmarlarım bee
Ben kendim yediğim şeyin parasını öderim ama dediğim gibi aşk anlaminda duygum olan biriyle yapmak isterim yine de teşekkür ederim
Ben seni severim en azından
Ben yaparım sana tavuk pilav xkahwbejdhhs
Gideriz ya sen tavuk pilav işte
😞😞😞
Neden üzüldün yanlış anlama
Yazma şekline üzüldüm, umarım aradığın gibi biri karşına çıkar.
:)))
O pilavi beraber yiyelim 🌹