Seviyorum seni sudemmm
Sevgilim bana odun diyor ne anlatmaya çalisiyor?
Seviyorum seni sudemmm
Bana genelde kardesimde odun der ama sevgilim daha cok diyor ne anlama geliyor tam olarak. Bana romantik ol diyor, nasil romantik olunur. Cicek almak flnmı ben arastirdim ama pek bise anlamadim
Merak etmek yemek yedin mi hasta olma gibi gibi şeyler ve ansızın gelen sürprizler bi çiçek ya da bi gümüş kolye efekti gerçekten seviyorsan bunlar gözüne gelmez ama vakit geçirmek için takılıyorsan o ayrı mesele
Ya o güncelleme ne çok güldüm 😂😂
Niye
Tekrar yazicam ama akrosit yazmistim isminin bas harfleriyle simdi hem ismi hem soyismiyle yazicam shdhhd. Hemde daha duygu yuklu olmasini istiyor nasil yazacam bilmiyom ama yazacam artik dhdhf
İnsan senle yaşlanmaz ya 😂😂
O çok yaşlanmış ama nsjdjd omrunden omur goturmusum jsjdjd
Şaka mı şu konuşma tarzına bakacak olursak çok eğlenceli birisin ama tabi yanlış yaptıysan bilemem
Sinir ve takinti hastasiyim. Bi kere ona cok bagirmistim jdjdhd. Ama birbirimizi seviyoruz cok yani
Bumu yani
Yok o kiymetimi biliyo bende biliyom saclarina kurban oldugumun. Ben bi kere tutarsam birinin elinide birakmam zaten. Onla devamm
Helal olsun abi be ne güzel seviyorsun 🥹 kıskandım
Allah mutlu etsin sizi
Eyvallah senide mutlu etsim
N
Odun demek duygusuz, hic onu düşünmeyen, hic ona ilgi göstermiyoraun, hic ona süpriz yapmiyorsun. Kendin dediğin gibi Kiz Arkadaşini hep düşünmen lazim. Ona güzel sözler yazman lazim. Ona cicek alman lazim. Ona romantik anlar yaratman lazim. Ama bunlardan hic birini yapmiyorsan. Odun sayilirsin
Evet seviyom ama odunum neyse sk*r et
Onu bende anlamadım benim flört de diyo çok kafana takma amannn
Evet yaw boş ver
Cevap
1Cevap
Daha ilgili davranmak daha düşünceli olmak yeri gelince ufak hediyeler sevgiyi tam anlamıyla hissettirmek
Yani hediye alacam ona ama hergun odun diyo anlamadim bende
Ya tek hediye almak çözüm değil yine size odun der :)
İyi desin bise olmaz ben seviyom
Oda beni seviyor yeter
Odun, Kütük, Kavak vb demek ki doğayı seviyor khdkshjsd
Evet seviyor bende onu seviyorum
Sertsin diyo odun sert ya hani senden etkileniyorum diyo
Nasi etkileniyor pislik diyo hayvan diyo
Naz yapıyo naz mı yapiyosun diye sor
Bilmiyomki bi kere demisti naz yapiyorum onu bile anlamiyosun diye dhdhhf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?