Aşk İlişkileri Bana ateşini 🔥yolla diyen adam ne demek istiyordur? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yaşadığımız hep dert mizacımız sert tanıyamaz bizi kimse canoo 🙋 biz ikimiz tek piyasaya denk yemin ederim hepsini yeriz canooo 😂😂 Güncellemeler+1 yıl 🙋🔥🙋🔥🙋 Bana ateşini 🔥yolla diyen adam ne demek istiyordur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Ateşini alıp hasta olmak istiyor ve böylece rapor alıp işe gitmeyecek...Çakal iste. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çakmağını yolla demek istemiştir😂😂😂evde unutmuş o çakmağını.. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Sigara yakacak demek ki gadası 🙃 1 7 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @nordun_gadasi Demekki 😂 başka ne olaceydi yaa dimi Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Dimi ya başka bir şey istemesi için çok ekmek yemesi gerek Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @nordun_gadasi aynen canımcığım 👍 çokk çalışması lazım çokkkk 😂 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Kolay değil dünyanın en güzel özel kadınına sahip olmak🙃🙃 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @nordun_gadasi Yaaa senin canını yerim ben 🥰 teşekkür ederim 🙏 çok naziksin 🙏 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Rica ederim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🤗🙋🤗 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Yani sapıktır.. ateş derken de cinsellikten bahsetmiştir muhtemelen 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Birlikten ateşlenelim demiş cayır cayır senin dm kapalı 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Evet canım dm kapalı boş kalabalığı ve sahte samimiyetleri seven birisi değilim çünkü bir seymi olmuştu Yorumla proofstriker38 +1 yıl Ordan sohbet edelim diyecektim Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sigarasını yakacak ateşi yok alalala ne kıt anlayışınız var canım sizde... 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @psychoparadıse. Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂 cahillik zor şey 😂 Yorumla psychoparadıse +1 yıl eheheheh :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Noldu 🤣 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yahu sana bunu söyledüm diye beni niye ifşaladın ki 🤭 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @novel Yaa aşkoooooo ben heyecandan ne yaptığımı biliyormuyum Allah aşkına 😂 Yorumla novel +1 yıl Aynı ben gibisin yazamafım bile baksana. Kapıyı aç kulağına dicem şimdi 🤫 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sana kapım herzaman açık aşkooooo 🤗😂 Yorumla novel +1 yıl Açık kapıyı severim yavru 😃 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bende seni severim şaşım şaşım şaşırırsın 😂 Yorumla novel +1 yıl Şaşırt beni 🤣🤣 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kork alevler içinde yanıyor bilmesen de :D 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok üşümüş garibim. All beni kollarına sarmala ısıtıver diyor. 😀 2 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ocak yakıp ateş yakacaktır. Soğukta senin kahven üşümüş, onu isitacak. Çaktın mı köfteyi çekirgeee 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çakmak istiyor olabilir. Eğer o da değilse uzaktan hologramınla sevişmek de istiyor olabilir. Üçüncüyü düşünmek bile istemiyorum 🤕🤔😃🤭🤭🫣🫣 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sigarasını yakacaktır 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @gecekusum3434 başka ne oleceydi yaa 😂 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben olsam birlikte yanmayalımmı derdim 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yapma yanarızzzzzz 😂 Yorumla Nitro42 +1 yıl Yanalım o zaman Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sigara yakicak sanirim atesi yok🙄 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ateşini yolla bana 😂 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Mangal yolliyim sana gülom😂😂 nargilede icersin Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yolla gelsin gurban olduğum 👍🤣 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl 😂😂💐💐💐💐💐💐💐💐 Yorumla
şakacışirine Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sobamiyim lan ben kapcik yaz haha 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Vuuu bu çok ağır olmaz mı 😂 Yorumla şakacışirine +1 yıl eee sende böyle haha Yorumla
bilenbay Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Beni tahrik et diyor özetle 1 8 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sakıncalı bir durum 😂 Yorumla bilenbay +1 yıl Senin bileceğin iş o kısım 😂😈 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @bilenbay Ben bilicem tabii 😂 senin bilmen recona ters olur 😂 Yorumla bilenbay +1 yıl Bende bilirsem mesajı atan kişi olmam gerekiyor 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sen bu zekayla fazla yaşamazsın benden demesi 😂 Yorumla bilenbay +1 yıl Koruma altına alın beni bence Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @bilenbay seni senden alırım 😂 şaşım şaşım şaşırırsın 🤣 Yorumla bilenbay +1 yıl Hadi ya nasıl olacakmiş o Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çakmak istiyor olabilir... 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Mümkün Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Belli ki ısınmanın peşinde. 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hava soğuk olduğu için mümkün Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl çakmağın gazı bitmiş demek istemiş olabilir 1 5 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ben şimdi gaz istasyonumuyum onun gözünde 😂 Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Şunu demiş ben gaz olayım sen çakmak sabaha kadar çak anam çak 👊 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @maksatmuhabbet91 sanada çakmak lazım 🤣 Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl ☺️ dimi dimi Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hı hııı 😂 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Sigara yakacaktır :D çakmağını unutmuştur :D fazla büyütmemek lazım istekleri :D 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen yanmazsan ben yanmasam nasıl olacak bu işeler 😂 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Şarkı söylemiş sadece. Çokta şey yapmamak lazım 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sen de göndereydin be apla garipleri sevindirmek sevaptır 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ateşli olduğunu zaten keşfettim diyor. Biz de nsiplenelim sal bi diyor 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. senin atesini söndürmek istiyodur anlamıs senin ateslı oldugunu demekki 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karanlıkta kalmak istemiyordur. 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Benimle aydınlığa çıkacak adamın vayy haline 😂😂 Yorumla merru +1 yıl Ateşin ay pardon ışığın etrafı aydınlatır bence :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @merru sus farkındayım 🤣 Yorumla merru +1 yıl Ben de merak etmiyor değilim hani :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Neyi Yorumla merru +1 yıl Ateşini yani ışığını 🤗😉 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İyi akşamlar...Sigara yakacaktır ne olacak başka? 🤔 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Benzin döküp yak adamı 🤣 1 10 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sonra karşısına geçer ' yanıyorsun Fuat abiii 🔥 derim 🤣 Yorumla scorpion026 +1 yıl yanıyom fatma yüreğim heba oldu yanıoom :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @scorpion026 Bir bardak çay yolladım sana ☕☕ hararetini alır 😂😂 Yorumla scorpion026 +1 yıl hararet alan çay bu değil ama ırmak olan çay :) Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Sus bakiyim büyüklere cevap verilmez 😂 Yorumla scorpion026 +1 yıl kaç yaşınızdasınız :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Dolu dolu 33 yaşındayım hayatımın ikinci baharında tam sevilecek yaştayım Yorumla scorpion026 +1 yıl bana amca diyorlar baksana :D biz o duyguyu tatmadık :) Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Üzülme al sana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺 Yorumla scorpion026 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Sigarayı bırak 1 8 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tomommm 😊 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Adamsın 🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eyvallah kral 🤣🤣 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Ne demek itin olur 🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çılgın şey seni 🤣🤣 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Yapma böyle gece gece çılgın falan 🤣🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yaptık ortaya karışık alevli 🔥 birşeyler işte 😂 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Eyvah yanıyor ortalık Fuat abi 🤣🤣🤣 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. Daha önce söylenmiş şarkıyı mırıldıyordur 0 1 Yorumla BayyBilen +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=lOGp0PiWAuo Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Birlikte yanacağı birini afiyor 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Doğalgaz faturama ortak olur musun diyor. 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aganıgi naganigi istemiş 0 9 Yorumla kanka35 +1 yıl renklisin Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @kanka35 anan efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏😂 Yorumla kanka35 +1 yıl biraz küfre benzemiş :( Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @kanka35 yaa estafurullah öyle şey olur mu çok özür dilerim aman yazmak istemiştim kelime yanlış yazılmış Yorumla kanka35 +1 yıl sonuna kadar okuyunca klavye hatası olduğunu anladım Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Baştan alalım cümleyi 🙋 Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 Yorumla kanka35 +1 yıl çok incesin teşekkürler Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Rica ederim ne demek 🙋🤗 Yorumla kanka35 +1 yıl Sana yazamıyorum çok üzüldüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ateşini alıp hasta olmak istiyor ve böylece rapor alıp işe gitmeyecek...
Çakal iste.
Çakmağını yolla demek istemiştir😂😂😂evde unutmuş o çakmağını..
Sigara yakacak demek ki gadası 🙃
@nordun_gadasi Demekki 😂 başka ne olaceydi yaa dimi
Dimi ya başka bir şey istemesi için çok ekmek yemesi gerek
@nordun_gadasi aynen canımcığım 👍 çokk çalışması lazım çokkkk 😂
Kolay değil dünyanın en güzel özel kadınına sahip olmak🙃🙃
@nordun_gadasi Yaaa senin canını yerim ben 🥰 teşekkür ederim 🙏 çok naziksin 🙏
Rica ederim
🙋🤗🙋🤗
Yani sapıktır.. ateş derken de cinsellikten bahsetmiştir muhtemelen
Birlikten ateşlenelim demiş cayır cayır senin dm kapalı
Evet canım dm kapalı boş kalabalığı ve sahte samimiyetleri seven birisi değilim çünkü bir seymi olmuştu
Ordan sohbet edelim diyecektim
Sigarasını yakacak ateşi yok alalala ne kıt anlayışınız var canım sizde...
@psychoparadıse. Dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 hep bunlar cahillikten oluyor işte 😂 rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂 cahillik zor şey 😂
eheheheh :D
Noldu 🤣
Yahu sana bunu söyledüm diye beni niye ifşaladın ki 🤭
@novel Yaa aşkoooooo ben heyecandan ne yaptığımı biliyormuyum Allah aşkına 😂
Aynı ben gibisin yazamafım bile baksana. Kapıyı aç kulağına dicem şimdi 🤫
Sana kapım herzaman açık aşkooooo 🤗😂
Açık kapıyı severim yavru 😃
Bende seni severim şaşım şaşım şaşırırsın 😂
Şaşırt beni 🤣🤣
Kork alevler içinde yanıyor bilmesen de :D
Çok üşümüş garibim. All beni kollarına sarmala ısıtıver diyor. 😀
Ocak yakıp ateş yakacaktır. Soğukta senin kahven üşümüş, onu isitacak. Çaktın mı köfteyi çekirgeee
Çakmak istiyor olabilir. Eğer o da değilse uzaktan hologramınla sevişmek de istiyor olabilir. Üçüncüyü düşünmek bile istemiyorum 🤕🤔😃🤭🤭🫣🫣
Sigarasını yakacaktır
@gecekusum3434 başka ne oleceydi yaa 😂
Ben olsam birlikte yanmayalımmı derdim
Yapma yanarızzzzzz 😂
Yanalım o zaman
Sigara yakicak sanirim atesi yok🙄
Ateşini yolla bana 😂
Mangal yolliyim sana gülom😂😂 nargilede icersin
Yolla gelsin gurban olduğum 👍🤣
😂😂💐💐💐💐💐💐💐💐
Sobamiyim lan ben kapcik yaz haha
Vuuu bu çok ağır olmaz mı 😂
eee sende böyle haha
Beni tahrik et diyor özetle
Sakıncalı bir durum 😂
Senin bileceğin iş o kısım 😂😈
@bilenbay Ben bilicem tabii 😂 senin bilmen recona ters olur 😂
Bende bilirsem mesajı atan kişi olmam gerekiyor 😂😂
Sen bu zekayla fazla yaşamazsın benden demesi 😂
Koruma altına alın beni bence
@bilenbay seni senden alırım 😂 şaşım şaşım şaşırırsın 🤣
Hadi ya nasıl olacakmiş o
Çakmak istiyor olabilir...
Mümkün
Belli ki ısınmanın peşinde.
Hava soğuk olduğu için mümkün
çakmağın gazı bitmiş demek istemiş olabilir
Ben şimdi gaz istasyonumuyum onun gözünde 😂
Şunu demiş ben gaz olayım sen çakmak sabaha kadar çak anam çak 👊
@maksatmuhabbet91 sanada çakmak lazım 🤣
☺️ dimi dimi
Hı hııı 😂
Sigara yakacaktır :D çakmağını unutmuştur :D fazla büyütmemek lazım istekleri :D
Sen yanmazsan ben yanmasam nasıl olacak bu işeler 😂
Şarkı söylemiş sadece. Çokta şey yapmamak lazım
Sen de göndereydin be apla garipleri sevindirmek sevaptır
Ateşli olduğunu zaten keşfettim diyor. Biz de nsiplenelim sal bi diyor
senin atesini söndürmek istiyodur anlamıs senin ateslı oldugunu demekki
Karanlıkta kalmak istemiyordur.
Benimle aydınlığa çıkacak adamın vayy haline 😂😂
Ateşin ay pardon ışığın etrafı aydınlatır bence :D
@merru sus farkındayım 🤣
Ben de merak etmiyor değilim hani :D
Neyi
Ateşini yani ışığını 🤗😉
İyi akşamlar...
Sigara yakacaktır ne olacak başka? 🤔
Benzin döküp yak adamı 🤣
Sonra karşısına geçer ' yanıyorsun Fuat abiii 🔥 derim 🤣
yanıyom fatma yüreğim heba oldu yanıoom :D
@scorpion026 Bir bardak çay yolladım sana ☕☕ hararetini alır 😂😂
hararet alan çay bu değil ama ırmak olan çay :)
Sus bakiyim büyüklere cevap verilmez 😂
kaç yaşınızdasınız :D
Dolu dolu 33 yaşındayım hayatımın ikinci baharında tam sevilecek yaştayım
bana amca diyorlar baksana :D biz o duyguyu tatmadık :)
Üzülme al sana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
Teşekkürler
Sigarayı bırak
Tomommm 😊
Adamsın 🤣🤣🤣
Eyvallah kral 🤣🤣
Ne demek itin olur 🤣🤣🤣
Çılgın şey seni 🤣🤣
Yapma böyle gece gece çılgın falan 🤣🤣🤣
Yaptık ortaya karışık alevli 🔥 birşeyler işte 😂
Eyvah yanıyor ortalık Fuat abi 🤣🤣🤣
Sigarasını yakmak için çakmak istiyor olabilir
Birlikte yanalım diyor
Yemek yapacak gazı bitmiş
Daha önce söylenmiş şarkıyı mırıldıyordur
https://www.youtube.com/watch?v=lOGp0PiWAuo
Birlikte yanacağı birini afiyor
Ateşini ölç yolla işte😂
çakmak istiyor abla 😂
Galiba sigarasını yakamadi bu adam😂
Sigara yakmak istiyor
Doğalgaz faturama ortak olur musun diyor.
Isıt yak beni diyor 😀😋
Şu neşenden bana da biraz göndersene.
Aganıgi naganigi istemiş
renklisin
@kanka35 anan efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏😂
biraz küfre benzemiş :(
@kanka35 yaa estafurullah öyle şey olur mu çok özür dilerim aman yazmak istemiştim kelime yanlış yazılmış
sonuna kadar okuyunca klavye hatası olduğunu anladım
Baştan alalım cümleyi 🙋 Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
çok incesin teşekkürler
Rica ederim ne demek 🙋🤗
Sana yazamıyorum çok üzüldüm
isteklisin yani demek istedi