Kafaya takılacak şey mi diye sormamın nedeni birini bulamam diye endişe ediyorum dış görünüşüm konusunda da kendime çok güvenmiyorum o taş gibi kızlar varken yani bilmiyorum kendime saygısızlık etmek de istemiyorum ama cidden çekici değilim boyum kısa fiziğim yok hatta dümdüz bir kızım yüzüm de güzellik algılarına zerre kadar uymuyor burnum büyük dudaklarım yok denecek kadar ince genel tip olarak da beğenilecek bir yanım yok bence olsa zaten illaki teklif falan alırdım instadaki kızları görünce ki estetikli olduklarını gözümle görüyorum kimisi eski halleriyle birlikte göstermesine rağmen kendini yine de kendimi kötü hissediyorum. Yaşım genç hala farkındayım ama 25'ten sonra da zor çıkıyor karşına çoğunlukla çıkmıyor. Siz olsanız umudu keser miydiniz
+1 yılBir kız için zorunlu bekâret diye bir şey yoktur. Tercihli bekâret diye bir şey var. Bir kız güzel de olsa, ortalama da olsa, çirkin de olsa şişman da olsa, zayıf da olsa her türlü sevgili bulur. İyisini bulur demiyorum ortalama bir erkeğe ulaşabilir.
Senin problemin şu. Arzu duyduğun erkekler çok yüksek profilli. Ya onların seçeneği çok olduğu için seninle ilgilenmiyor ya sen kendini geri planda tutup ortamda görünür olmak istemiyorsun.
Şu sitede belki onlarca belki yüzlerce takipçin var. Bunların çoğu erkek. Hepsi de seninle iletişim kurmuştur ama sen onlara karşılık vermedin. Ya arzu duymadın ya da güven bulamadın.
Bir kız neden yalnız kalır. Kendini en düşük standartta görüp en yüksek değerli erkekleri istediği için...
boş ver takma kafaya. Kendine bak. Tak takıştır sür sürüştür. Fazla kilon varsa fitnesse git koşu bandında zayıfla. Sevgili bulman an meselesi.
Ama şu soruyu sor kendine. Ben gerçekten sevgilim olsun istiyor muyum? Çünkü bir kız istiyorsa her türlü sevgili bulur. Çirkin kız da bulur.
Soruya cevabın hayırsa o zaman hiç uğraşma. Okulunu oku bitir. 23-24 yaşındayken kendine uygun birisini bulur evlenirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunların hepsini değiştirebilirsin. Erkek için değişmek istemiyorum demişsin de kendin için değiş bence. Erkek için mi kendine bakıyor kadınlar? Yooo iyi hissetmek için. Kalk bir yerden başla. Bu devirde güzellik her kapıyı açıyor bu bir gerçek. Dudağına dolgu yaptırırsın ilerde. Güzel dudakların olur. Fiziğin içinde spora git kilo al. Saçlarını uzat bakım yağları sür tırnaklarını uzat ojele dişlerini temiz tut sürekli fırçala. Burnunu ilerde yaptırırsın. Bunlar kolay şeyler artık herkes bakıyor kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılBurun dudağa dokunmak istemiyorum açıkçası ama spor cilt bakımı saç bakımı vs yapacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları kafaya takma hiç olmamasi daha iyi olanları da görüyorsun üzülüyor aldatiliyor darbe yiyor hayata küsüyor yani olmuyor diye hataya düşme gidip hemen birine gönül verip aldanma zaafindan yararlanır sende kapılır gidersin ilk aşkın olacağı için ondan sonra da başka insan çıktığında karşına güvenin azalır evlensen bile ya aklında kalır ya da karşındakini suclayabilirsin sende onun gibisin vesaire o yüzden hayatına alacağın insanları iyi seç hayatla oyun olmaz kendinle hiç olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama daha bu yaşta birsürü kusurum var dış görünüş önemli
Cevap sahibi+1 yılHerkesin var kusuru kusuru olmayan mi var hayatına girer biri elbet Rabbinden iste rabbine bırak tabi birazda kendi cabalaman da lazım oturduğun yerden hiç bir şey olmaz kendi hayatını kendin yazip cizcen o yüzden doğru karar verirsen cenneti yanlış karar verirsen cahennemi yasarsin okul okuyormusun mesela okuldan şansını dene olmazsa sosyal medya var doğru kullanırsan tabi herkese guvenemezsin aynı şehir ilçe çalıştığın yer illa onunda açılması gerekmez sen söyle cesaretini toplayıp olmazsa herkes yoluna bakar
Bence bi tik geri duruyorsun gibi ama güzel olmak için algılama uymaya gerek yok kendine haksızlık etme sen busun ve o da senin vücudun kendini sev emin ol karşına seni seven isteyen biri çıkar sadece kendini sev bu hayat senin ister kendini zehir et ister vezir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında şu anda da birini istediğimden değil de ne bileyim ileride hayatıma birini almak istesem sorun yaşayacağım gibi geliyor sevmek sevilmek istiyorum duygusal biriyim aslında ama kendime değer vermiyorum yeteri kadar sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç olmadı. bulursun daha çok gençsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur yakında gadası
03 Yorumla- +1 yıl
@Teardrops burdan bulunur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEndişeni anlıyorum Evet haklısın herkes Sevmek ister sevilmek ister burada hemfikiriz buna bir şey demiyorum fakat şöyle bir şey var bunun için özel bir arayışa girmek veya bunu kafaya takmak kafaya takmak da demeyeyim de hani bunun için dert yanmak Bence çok mantıklı mı Hele ki böyle kirlenmiş bir dünyada bence çok da gerekli ihtiyaç değil Şöyle gerekli bir ihtiyaç değil hani erken olduğunu düşünüyorum zamanla Sen zaten işini Eline aldığın zaman kendi ayaklarının üzerine durduğun zaman emin ol ki karşına güzel fırsatlar çıkacaktır diye düşünmek istiyorum Onun için ben de şimdi bunları çok düşünmemeni öneririm
10 Yorumla
+1 yılBulursun ama bence arayana kadar kendini parlat o kadar parla ki ışık ışıl ol kimse seni yanına layık göremesin ✌️
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulursun seni de begenen cıkar öyle düşünme ayrıca boyunun kısa olması güzel cogu erkek kısa boy sever burun meselesi de estetikle halledilir yaptırmayan kalmamış vucut içinde spora başlayıp kendine bakarsak on numara fizigin olur bunları düsünmeyi bırak ve harekete geç
01 Yorumla
Soran+1 yılBurnumu yaptırmak istemiyorum daha doğrusu kimse için kendimi değiştirmek istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaş çok genç bir yaş daha bu yaşta yaşın geçmiş gibi konuşman çok fazla karamsal bir bakış açısına sahip olduğunu gösteriyor
21 Yorumla
Soran+1 yılAma benim daha bu yaşta birsürü kusurum var tamam seven her türlü sever ama bir insanı her şeyiyle sevmek için dış görünüşünü ilk başta sevmek gerek
+1 yılAçıkçası çok da kafaya takmayin bu durumlaei. Olacagi varsa olur zaten. Aa ama dersen ki, cevremdeki herkesin sevgilidi var benim yok, ben de yapmak istiyorum dersen sidik yaristirmis olursun. O yuzden akisina birak olayi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa genelde böyle kızlar erkeklerdende uzak duruyor sonrada sevgilim neden olmuyor diye şeylere giriyor senin gibi tanıdığım 2 kız vardi değişik sevgilin olsun istiyorsan insanlara şans vermen gerekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç teklif almadım ki şans vereyim
+1 yıl22 yaşında ilk kez sevgilim olmuştu😄 Dert etmek isteyen her şeyi dert eder ben 16 yaşındaki kızın bu neden ötürü ağladığını biliyorum hayat müşterek üzülme...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılya 21 yaşındasın daha ne acelen var bekle elbet gelir başlığı okurken dedim benim gibi 39 yaşında mısın ama değil 21 yaşındasın elbet olacaktır hiç merak etme elbet olacak
00 Yorumla Sanki 21 değil de 41 yaşındasın 😂 bu ne acele ya bebeksin daha
15 Yorumla
Soran+1 yılBirsürü kusurum var daha bu yaşta ya ne bebeği
Soran+1 yılSaçımda stresten beyazlar var sevgilim falan olsa takar mı sence bunu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmış sayılmazsın yaşın daha genç aceleci davranma yalnış insanlara şans verme
04 Yorumla
Soran+1 yılAma daha bu yaşta birsürü kusurum var
- +1 yıl
Bak sen neymiş bakalım kusur dediğin
Soran+1 yılStresten saçımda beyazlar var 19 yaşımdan beri bir de geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda yara izleri kaldı gölge gölge
- +1 yıl
Bunlar kusur değil kusur ki hastalık bu herkesin başına gelebilir kimsenin bunun için seni suçlamak gibi hakkı yok, seni seven o izlerinele beraber sever. saçlarının beyazlığı genetik olabilir çok kişinin erken yaşta Beyazlar saçları ve buda normal bir şey. stres yapma bu kadar kendine gençsin sağlıklısın şükret elbette zamanla istediğin herşeyi olacak, önemli olan ne olucaksa en hayırlısından olsun
+1 yıl23 e kadar ciddiye almamıştım, 3 tane falan buçuk ilişki çıkmıltı. 23 ten sonra 2 şer 3 er başladım
00 YorumlaBugün birşeyleri değiştirmezsen 30 dada yalnız olacaksın. O birşeyler şu an da yapmadıklarını kapsıyor. Konfor alanını terket ve harekete geç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBen 30 yasindayim hala evlenemedim bir de boyle dusun.
017 Yorumla
Soran+1 yılAma benim birsürü kusurum var daha bu yaşta
- +1 yıl
Benimhicbir kusurum yok ona ragmen sonuc cikmadi birde boyle dusun.
Soran+1 yılSenin bile çıkmadıysa işim zor
- +1 yıl
Aynen oyle kafayi yicem mq 1 tane insan evladi cikmiyor hep sikintu hep.
Soran+1 yılDaha bu yaşta stresten saçımda beyaz var
- +1 yıl
İnanmiyorum o kadar degildir
Soran+1 yılEvet var maalesef kusurum çok
- +1 yıl
Ozelden bir fotograf atsana merak ettim o kadar kotu mu durum.
Soran+1 yılOf o kadar beyaz yok dışarıdan belli bile olmuyor ama kusurluyum yani bu bir gerçek
Soran+1 yılSen dört dörtlük müsün hiç mi kusurun yok
- +1 yıl
Ozelden ciktim yaz bana merak ettim
- +1 yıl
Yok gibi ama sonuc sifir bir boka yaradigi yok valla
Soran+1 yılYakışıklı mısın bari yanlış anlama kusurum yok diyorsun diye soruyorum
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ama sonuc yok sonuc cildiricam kac sene oldu kac kiz arkadasi biktim artik
Soran+1 yılSevgilin falan illa olmuştur ya da teklif aldığın
- +1 yıl
Oldu zaten sonuc?
Bulursun'da kendin'e algı yapıyorsun, sevgilin olunca eline bişey geçmiyor, nasibin bekle.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu saydıklarım sence sorun mu bir de stresten saçımda beyazlar var belli olmasa da ve geçmişte geçirdiğim hastalıktan gölge gölge yara izleri kaldı vücudumda
Ben 29 yaşındayım ve gerçek aşkıda sevgiliyle yeni buldum. Bunun yaşla alakası yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAma benim daha bu yaşta birsürü kusurum var tamam seven her türlü sever ama bir insanı her şeyiyle sevmek için dış görünüşünü ilk başta sevmek gerek
- +1 yıl
Sana şöyle söyliyim o yaşta en ufak şeye bile takılıyorsun. Benim ciddi anlamda çok çatlağım var denize bile giremezsin utancımdan. Saçıma kadar takar nefret ederdim kendimden. Yaş aldıkça kendi değerini biliyorsun ve seviyorsun. Şimdi bikini giyip denize giriyorum ben onlarla bir bütünüm. Kendini sevmeyi öğrenmen lazım
Soran+1 yılPeki bir şey soracağım benim bu yaşta saçımda stresten beyazlar var geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda hafif yara izleri kaldı böyle tam leke gibi de durmuyor da gölge gölge kaldı ama neredeyse hemen hemen vücudumun her yerinde var sevgilim falan olsa takar mı sence
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben 35 yaşına geldim hayatımda hiç sevgilim olmadı seven de olmadı gençliğim hep yalnız geçti ama hâlâ umutluyum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 31 yaşındayım benim de olmadı, herkesin olacak diye bir şey yok. Tüm canlıların çifti olmak zorunda değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılElbet bir gün olacak.
O zamana ne kadar hazırsın.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Ablacım sen kadınsı ve Türkiye'desin.
Yani sevgili bulmama ihtimalin yok.00 Yorumlabulsanda artık yani tek yaşamaya alışanlara ikinci kişiler yük olur yeğen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de o yaşa kadar olmadı, sonrasında çıkar biri karşına. 😆
02 Yorumla
Soran+1 yılAma işte daha bu yaşta birsürü kusurum var
Cevap sahibi+1 yılSanki karşına çıkacaklar da kusursuz değil. Ben mesela üniversitede aynı okuldan kimseden hoşlanmadım doğru düzgün birileri de yoktu. Yine sosyal mecralardan birileriyle olursa olur. Sosyal medya sadece bir araç.
+1 yıldaha yolun başındasın bu ne acele :) dış görünüşüne de bu kadar takılma. estetikli kadınlarla da kendini asla kıyaslama, onlar doğal güzel değil. sen emin ol onlardan daha güzelsindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa takıldığım burun dudak da değil daha bu yaşta stresten saçımda beyazlar var geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda gölge gölge yara izleri kaldı
- +1 yıl
olabilir. hiç kimse kusursuz 4/4'lük değil. kendini olduğun gibi sevmelisin en başta. saçında çok beyaz varsa ve bundan da rahatsızsan, boyatabilirsin. unutma çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. bu erkekler için de geçerli.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 40 olupta hiç sevgilisi olmamış insanlar var, önemli olan hiç olmaması değil doğru kişiye denk gelebilmeniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim 38 olmadı senin daha gideceğin çok yol var...
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şeyi genelde erkekler der ama bunu diyen kadında ne bileyim yani
01 Yorumla
Soran+1 yılYa derdim sevgili falan da değil benim ileride hayatıma birini almak istesem dış görünüşüm sorun olacak gibi geliyor
Bularsın meraklanma inadanlar neler neler başarıyor bu çok ufak bir şey
00 Yorumla
+1 yılUmut kesme guzellik. Hic care kalmadi diyorsan estetige yonel bence.
00 YorumlaDaha 21 siniz sevgili olunur önmli olan adam gbi biri
00 YorumlaBenimde olmadı hiç 🙄
18 Yorumla
Soran+1 yılAma benim birsürü kusurum var daha bu yaşta
Soran+1 yılSaçımda beyaz var daha bu yaşta ya onu takıyorum kafama
Soran+1 yılSenin ne kusurun var ki
Soran+1 yılAbartıyorsun ya
+1 yılBu ne acele kız daha minnoşsun.
18 Yorumla
Soran+1 yılBirsürü kusurum var daha bu yaşta
- +1 yıl
Estetik olursun o taş gibi dediğin kızların kaçı doğal güzellik?
Soran+1 yılYa öyle değil daha bu yaşta stresten saçımda beyazlar var
- +1 yıl
Strestendir abicim stres yapma
Soran+1 yılEvet stresten oluyor sevgilim falan olsa takar mı sence bunu
- +1 yıl
Sevgilin olsa bunu bilerek sevgilin olur zaten🙂
Soran+1 yılDışarıdan bakınca hiç beyaz yok gibi duruyor ama onlar artacak ve belirginleşecek
- +1 yıl
Boyat sende
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ne bu acele? 21 gayet küçük bir yaş bu işler için
04 Yorumla
Soran+1 yılAma bu yaşta birsürü kusurum var
Soran+1 yılYukarıda saydıklarım bir de stresten saçımda beyazlar var az da olsa bir de geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda gölge gölge yara izleri kaldı
Benimde olmadi senin daha erken yine
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha bu yaşta birsürü kusurum var ama
+1 yıl22 ölüm yaşı mı ne biçim soru bu böyle :D
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama belli bir yaştan sonra da karşına zor çıkıyor çoğu zaman çıkmıyor etrafımdan gördüğüm kadarıyla
- +1 yıl
Nasip vaktine esir, yaşım 30 düzgün insan görememek beni de buna zorluyor lakin yaşıyorsan ve hak ediyorsan bir umut var demektir.
- +1 yıl
Ben ki sigara içen insandan uzak duran bir insanım ülkenin %80 inden fazlası sigara içiyor
Soran+1 yılOf ben de ya ndnfnd
- +1 yıl
Ben vazgeçmiyorsam senin geçmekle ilgili bir daha düşünmen lazım :D
+1 yılUmudunu kesme herkes cinsellik peşinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu ülkede hiç bir kadın yalnız kalmaz yeterki iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 yaşındayım evlendim boşandım neye yaradı ne olursa olsun doğru insan olsun
00 Yorumla
+1 yılDaha derken bu ne acele daha 21 diyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin neden olmasın olur merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMutlaka çıkar umudu kesmek için çok erken
00 Yorumla
+1 yılevde kalmışsın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bulan hep bu yaşlarda buluyor ben 27-28 'de tanışıp evlenen görmedim
+1 yılbulamazsın
00 Yorumla
+1 yılaradin mi bulmaya
00 YorumlaBulup napcan hayatını yaşasana 21 yaş çok değil
00 YorumlaBu yaşla alakalı olan bir durum değil ki
00 Yorumla
+1 yılZorrrr
00 YorumlaBulursun tabiki
00 YorumlaBu kadar korkak olursan olmaz tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulursun
00 Yorumla
+1 yılDaha minnaksin
00 Yorumla
+1 yılşimdi bulursun aslında
00 Yorumla
+1 yılBakayım bir sana sonra karar vereceğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmm seninle tanışmak isterim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor artık😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sesli güldüm
00 Yorumla
+1 yılBulursun
05 Yorumla
Soran+1 yılAma daha bu yaşta birsürü kusurum var benim
- +1 yıl
Yaş ilerleyince kusur azalıyor mu
Soran+1 yılTam tersi artıyor bu yaşta bile varsa ileride nasıl olur yani o manada dedim
- +1 yıl
Anladım. Bu düşüneceğin son şey bile değil kendine değer ver
Soran+1 yılHaklısın ama dış görünüş önemli
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bulursun merak etme
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam