tanımadığım için böyle sordum kusura bakma. eğer senden hoşlanıyorsa bir şekilde yakalarsın bakışları olsun tavırları olsun senle konuşmaya çalışıyor olur ya da bir şekilde sana yakın olmak isteyecektir. ama iş yerinizin durumu ve konumu gereği belkide işinden olmak istemeye bilir. yani iş yerinde ilgi duyarsa duyulursa pozisyonunu kaybeder kaygısı olabilir.
Aslında şöyle 8 aydır onunla beraber çalışıyorum ikimizde sessiz insanlarız kimseyle samimiyetim yok iş yerinden onunda öyle ona yapışan bir tane kız var ama kendisi hic yüz vermiyor gördüğüm kadarıyla son 1-2 aydır bana olan bakışlarını yakalıyorum hep bir de mesela kahve molasına çıktın mı diyor fazla çalıştın çıkmadıysan çık diyor ki molaları biz elemanlar kendi aramızda hallediyoruz o karışmaz normalde. Veya kendine kahve söylüyor bana da soruyor ister misin diye. Halimi hatrımı soruyor her gün. Bende hiç yalakalık yok sorduğu kadar cevap veriyorum masalarımız yan yana onunla
Hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yaklaşık 8 aydır onunla beraber çalışıyorum ikimiz sessiz insanlarız kimseyle samimi değiliz. Ama son 1-2 aydır bana olan bakışlarını yakalıyorum hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sonuç olarak evlilik için mi yoksa sadece sevgili olmak için mi bazı ihtiyaçlar için mi hangisi için ona göre tavsiye vereceğim.
Benim açımda soruyorsan ben hiç eğlenme amaçlı sevgili yapmadım. Ciddi ilişki insanıyım.
tanımadığım için böyle sordum kusura bakma.
eğer senden hoşlanıyorsa bir şekilde yakalarsın bakışları olsun tavırları olsun senle konuşmaya çalışıyor olur ya da bir şekilde sana yakın olmak isteyecektir. ama iş yerinizin durumu ve konumu gereği belkide işinden olmak istemeye bilir. yani iş yerinde ilgi duyarsa duyulursa pozisyonunu kaybeder kaygısı olabilir.
Her türlü erkek var bazısı yatmak için hoşlanır bazısı da evlenmek için hal ve hareketleri ele verir
İş yerinde aşk yaşamak iş kanunu sözleşmesine aykırı iş hakkınız fes olur
Yaşayan var
Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz
Yakın içten davranışlarından anlayabilirsin
sıkıntılı durum asık mısın?
Henüz değilim ama ilgim var galiba
burcu ne
yanıtla ama
Dedikodu olur
Niye?
Değişik bir insabsın sanırım😅
Nasıl yani :)
Ne iş yapıyorsun
Konusarak
Belli etmiyor mu davranışlarin
Aslında şöyle 8 aydır onunla beraber çalışıyorum ikimizde sessiz insanlarız kimseyle samimiyetim yok iş yerinden onunda öyle ona yapışan bir tane kız var ama kendisi hic yüz vermiyor gördüğüm kadarıyla son 1-2 aydır bana olan bakışlarını yakalıyorum hep bir de mesela kahve molasına çıktın mı diyor fazla çalıştın çıkmadıysan çık diyor ki molaları biz elemanlar kendi aramızda hallediyoruz o karışmaz normalde. Veya kendine kahve söylüyor bana da soruyor ister misin diye. Halimi hatrımı soruyor her gün. Bende hiç yalakalık yok sorduğu kadar cevap veriyorum masalarımız yan yana onunla
Hmm senden hoşlanıyor dediğin gibi ise ve sende ondan etkilenmissin
Hoş bir adam bir de ağır başlı
Belli seni etkilemiş sen ondan hoşlanıyorsun
Şimdi onu Cesaretlendir sana açılsın
Cesaretlendirmem. O konuşursa konuşur konuşmazsa kendi bilir
Neden Cesaretlendir işte sende hoşlaniyorsun
Sorun olur
Hiç daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yaklaşık 8 aydır onunla beraber çalışıyorum ikimiz sessiz insanlarız kimseyle samimi değiliz. Ama son 1-2 aydır bana olan bakışlarını yakalıyorum hep
Valla benim arkadaşım sorun yaşadı iş yerinde
Ver gitsin ya
Neyi?
Gönlünü 🙈🤣🤣
Anlamak lazım onu sonra
Nasil anlican ki