Sevgilimin telefonunu bi kız istemiş telefondan kendini aramış numarasını vermiş. Ne yapmalıyım?

Sevgilim aradı beni kaçırcaklar burada dedi ne alaka dedim bi kız telefonumu istedi kendisini aramış dedi. Bende Telefonunu niye veriyosun sen ya başka kimse mi yok? Dedim. Aşırı aşırı sinirlendim ayrıca kim der kendimi de ariyim belli ki kaydetti baktı. Sesli bi şekilde kim der kendimide ariyim. Telefon cüzdan bunlar özeldir herkese verilmez ha bi işlem yapsa dedim para çekse bilmem ne yapsa virüs bulaştırsa nolcak benim yapım böyle napiyim diyo. Yapına başlarım senin bu ne böyle ya. Demek ki bu daha neler çeviriyor. Bide bi hoşuna gitmiş bi hoşuna gitmiş ki telefonu açar açmaz anlattı. Yok beni kaçırcaklar yok kendisini aramış. Kız buna telefon numarasını vermiş resmen. Allah bilir yazar konuşurda kızla. Niye telefonunu veriyorsun dedim rica etti diyo. Kızlara vermeyeceksin kızlar bi erkekten telefon istemez gider kadından ister kızdan ister dedim. Belli ki amacı var dedim. Off moralimi bozuyosun dedi kapattı.
Sevgilimin telefonunu bi kız istemiş telefondan kendini aramış numarasını vermiş. Ne yapmalıyım?