Flört ediyoruz dümdüz buluşuyoruz vakit geçiriyoruz arada benim hesabını ödüyor ama hiç öyle bi sarkma asılma ilişki adı koyma ilişki konuşma olayı yok. Düz arkadaş gibi davranıyor. Selam naber modunda düz. Hiçbir canım güzelim demiyor çiçek hediye almıyor. Hergün mesaj atıyor günaydın nasılsın vs diye ama hiç aramızda bir çekik yok bence. 1-2 andır görüşüyoruz böyle hiç öyle sarılma el ele tutuşma gibi olaylara da girmedi ben mesafeliyim zaten istemiyorum öyle hemen yakınlık ama sıkıldım görüşmeyi keseceğim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
elleyene kızıyorsun ellemeyene sınır oluyorsun tam olarak ne istiyorsun merak ettim doğrusu
Ya Arası olması lazım. Tek amacı aklı fikri çükü olan erkek istemiyorum ilk buluşmadan itibaren her buluşma seks kovalayan Abaza istemiyorum. Ama aylarca öpüşmek bile istemeyen isteksiz ruhsuz hormonsuz ot da istemiyorum.
aylarca sana dokunmayan biri nasıl olur ya. çekici değil misin? ya da partnerin çok mu tutucu biri.
Çok çekiciyim tamtersi modelim genelde çoğu erkek ilk buluşmadan elleyip taciz ediyor ama ona da sinir oluyorum. Hani tamamen seks odaklı olanlara. Ama başıma böyle libidosuz erkekler de geldi 3-4 kere. Hiç cinsellik yaşamamış ya da yaşasa bile hiç zevk almamış isteksiz erkeklerdi zaten ondan bana karşı da çok ruhsuzlardı haftalarca aylarca aramızda hiçbir şey olmadı el ele tutuşma öpüşme sarılma vs ben de sıkıldım ayrıldım zaten duygusal da yoktu.
Ayrıca bi tanesi çok tutucuydu alkol içmeyen işte cumaya giden bir tepti o ondan yakınlaimadı bence.
Bi arkadaşımın da vardı öyle biri. Dindar çocuk senelerce flört ettiler hiç elini Nil’e tutmadı daha önce de hiçbir kozla yakınkaşmamış din yüzünden evlilik sonrası diyordu.
belki bunların bazıları çevresel etkide kalmış olabilirler yani. tercihleri farklı olabilir mi sence hemcinslerine karşı
Gay mi. Bilmiyorum ya hiç öyle kıvırtan gay gibi halleri yoktu çünkü. Gayet dolardan tarz giyim konuşma tavır erkeklerdi yani. Ama kadınlara cinselliğe ilgileri yoktu yani hiç bi kıza baktıklarını kestiklerini flört ettiklerini görmedim. Ot gibi ruhsuz yaşıyorlardı. Ben bu iki uç erkek tipinden çok sıkılıyorum. Hani ya böyle Abaza her güzel koza sarkan bakan tek derdi vücut olan. Ya da böyle mal ot gibi ruhsuz libidosuz erkekler. Bi normali ortası niye yok.
sana açılamadıkları gibi hemcinslerine de açılamayan ortaya karışık insanlar bunlar. görünüşte açık vermeseler de gizliden gizliye iç dünyasında yaşiyor olabilirler. konuşmak istersen yazabilirsin :)
Evet olabilir bilemem aynen belki de cidden gizli gayler ondan hiçbir kadınla doğru düzgün ilişkileri olmamış.
başka denizlere yelken aç bence
KAradeniz olabilir bu mesela ben de en ucundayım
Aynen ülke değiştiriyorum zaten öbür ay bakalım orada erkekler nasıl.
Ülke değiştirmek kimlikle geçip geliyoruz zaten Batum ayağımın altında sınıra 3 km adresim. ben erkeklerle ilgilenmediğim için bilmiyorum ama beni sorarsan anlatabilirim
Hem istemiyor hem de sıkılmış durumdan sjsjjs.
Bu kadinlar ne istediğini ne zaman bilecekler
Ne alaka mal arasını istyorum aylarca elimi tutmayan da saçma ama tek amacı hedefi seks olan her buluşma seks isteyen de saçma.
libidosu dusuk olabılır mı cok
Belki de ama başka iki erkekle flört etmiştim daha ilk günden seks sohbeti yapıp elleşmeye çalıştılar o da iğrenç. Öyle sapık tacizci tip de sevmiyordum ama bu da çok mal yani böyle aylarca hiçbir heyecan istek duymaması. Başla bir erkek de vardı aylarca görüştüğüm o da sıfır libido bi tipti asla adım atmazdı o anlamda fiziksel. Onla da hiçbir şey yaşamadan sıkıldım görüşmeyelim artık dedim. Sen bilirsin dedi.
sen ne burcusun
Ne alaka
karakterını anlamak ıcın sordum
bence senınde tabuların var
Daha yenisiniz zaman geçsin biraz başlar cinsellik konusana
Ama çok ilgisiz zaten sildik birbirimizi görüşmeler de azaldı. Yoksa ben de sevmiyorum hemen cinsellik sohbeti yapan ama böyle aylarca isteksiz alakasız tipleri de sevmiyorum.
Eee istemiyorsan neden keseceksin?
Tanişabilirmiyiz