Arkadaşlar size sığınıyorum beni yönlendire bilir misiniz?

Benim ilişkim var ya da yok tam olarak belli değil ama kız sana guvenmek istiyorum diyor , güveniyor da çünkü herşeyimi biliyor , ama ben onun hiç bir şeyini bilmiyorum, ne bir sosyal medyası vs sadece telefonda konuşuyoruz hepsi bu sesimi beğendiğini etkilendiğini hoşlandığını söylüyor ama buluşma kısmına gelince imkansız gibi şeyler söylüyor , evli değil supelenmistim o ihtimal yok , başka ne ihtimal olabilir sizce?
Bir insana güven denilen şey nasıl olur , işimi , arkadaşlarımı , evimi , özel hayatımı hiç bir konuda yalan söylemedim çünkü yalan söylersem başıma işleride iş açılır diye çok korkarım , bu arada KS de tanıştık , bakın biliyorum KS falan ama ben birini bulamayacak biri değilim aslında magrada falan yaşamıyorum yanj , ama sebepsiz yere ben bu kıza kapıldım çok saçma ama napayım valla ne isterse yapabilecek durumdayım kafayı yedim farkındayım..
Güncellemeler
+1 yıl
Bir günü bir gününü tutmuyor dün cok ilgili ertesi gün olumsuzluklarla mucadele ediyor , yani ben sanırım ayak uydurmakta zorlanıyorum , yani beni biraz sabitim kesinciyim kararlıyım ne istediğimi biliyorum , o ise sadece konuşalim işte diyor.
Arkadaşlar size sığınıyorum beni yönlendire bilir misiniz?