Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Yas farkimizda var ama hic hissetmiyoruz o farki kizinida cok seviyorum bebek zaten 4 yaslarinda. Erkek arkadasim kizini benle mutlu görünce gözleri dahada parliyor mutlu oluyor ama ben evlenince ya yetemezsem ya istemeden hata yaparsam diye cok korkuyorum tecrübem olmadi cünkü ama ikiside canimin ici yani arkadaslarimiz falan cocugun mutlulugunu sürekli dile getiriyor sizce zorlanir miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çocuğun bir annesi yok mu? Hele ki bu çocuk sizinle yaşayacaksa sorumlulukları da olacaktır, eşinle rahat rahat oturamazsın.. gece uykularını düzgün uyuyamazsın , sabahları çocuğa göre uyanman gerekir, senin ailenden biri geldiği vakit çocuğa laf edebilirler , rahat rahat onunla dışarı çıkamazsın , Sen kendini buna hazır hissediyorsan neden olmasın ama şimdiden ailen tarafından gelecek olan eleştirilere açık ol derim. Ama ablamın kızına bakıyorum 6 aylıkken başladım şu an 2.5 yaşında yatılı kalıyorum onların evinde ( iş bulamadım ) inan ki göründüğü gibi değil. Hani 1 -2 saat vakit geçirmek gibi değil. Sabah kalkıyorum ml gibi kahvaltı hazırlıyorum oyun oynuyorum onunla yemek hazırlıyorum ona ayrı üstüne gidiyorum ev temizliyorum akşama yemek pişiriyorum ve günün sonunda çok yorgun hissediyorum. Allahtan geceleri ablamın yanında yatıyor diyorum. Misal haftasonu annemin evine götürdüm orada kalalım diye gece uykusu diye bir şey yoktu bende. Bu çocuk sizde 1 gece bile kalsa senin kendinden eşinden feragat etmen demek olacak.
Annesi var tabii ki zaten cocuk genelde annede kaliyor yas geregi dediklerin dogru ama haylaz yaramaz bir kiz degil babasida yikmadi cocugu üzerime beraber yanlarindayim sadece. Ayrica ailem öyle laf edecek bir aile degil herkes her seyi bilerek kabulleniyor sonucta ve aile üyelerinden bilenler mutlu olun huzurunuz olsun yeterli diyor 🤍. Yegen bakmayida bilirim az kavga etmedim ablamla bakamiyosan dogurmasaydin anasi miyim bana yikip duruyosun cocugu diye sjshahs
Sen bilirsin o zaman ne diyeyim ama dediğim gibi ben bu işin direkt içinden biri olarak söyledim. Hakkında hayırlısı olsun mutlu olursunuz umarım
Sansliyim uyku düzeni var bebegin yani öyle aglak degil hemde cok uyumlu bir bebek
Anladım
Hayır ben yaptım o hattayı sakın sen yapma hiç bir şey yoktan beni annasıyla kapının onune koydu o cocuklara gozum gibi baktım cocuklarda nankor cıktı sakın yakma başını sakkınnn allah için
Herkes senin yasadigini yasamiyor maalesef adina üzüldüm
Adam iyi mal olsaymış kadın cocugumu birakkıp kaçmazmış
Cocuk agirlikli olarak annede? Bosandilar diye cocugunu mu görmeyecek? Bence üslubunuzu kendinize saklayin herkes sizin hayatiniza giren insanlar kadar kötü olmak zorunda degil. Ayrica siz kendinizi anne olarak baya rol almissiniz bu hic dogru degil. Bir cocuga en fazla abla sefkatiyle yaklasabilirsiniz cünkü siz o evin annesi degilsiniz. aradaki seviyeyi asarsaniz kirici seyler yasayabilirsiniz. Ha bu arada siz bu kadar yaranicam diye cirpinmasaydiniz belkide kapi önüne koyulan mal olmazdiniz. (Yanlis anlamayin lütfen klavye basindan hayatimdaki insanlar hakkinda mal vb kelime kullanan insanlarin üslubuna karsi ayni dilde konusuyorum sadece ✨️🤌🏻✨️🤌🏻🌸💖😍👀👀)
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!