Yapmak isteyen bir erkek gerçekten seviyormudur lütfen açıklamayı okuyup bana akıl verin nolur çok önemli?

Acil fikirkerinize ihtiyacım var lütfen bişeyler söyleyin ben 18 yaşındayım sevgilim 31 yaşında... Gerçekten ondan başka kimseyle dışarı çıkamıyorum zaten arkadaşımda yok işimde okulumda yok hergün evde oturuyorum ama sevgilim bana yaşı hakkında yalan konuştu bir senedir sevgiliyiz bana 22 yaşındayım dedi 31 yaşında çıktı ben affettim çünkü çok aşığım o üzülmesin diye bişey olmaz dedim ben yaşı kafaya takmam dedim seviyorum seni dedim... Ve hep yapmak için beni ikna etmeye çaşılıyor... Acaba yaptıktan sonramı bana yaşını söylicekti ve evlenecez zaten diyor ama ailemden yaşını saklamamı istiyor baban vurur beni öğrenirse diyor... Ama bende onu çok seviyorum napıcam arkadaşlar akıl verin sevgisine gerçekten inanıyorum AmA ben bunu gerçek aşk olarak düşünmüyorum KS deki kızlar ve insanlar gözümü açtı yapmak isteyen birisi ciddi olamaz dediler... Ama en zor zamanımda ALLAH onu karşıma çıkardı doğru kişi olduğunu düşnüyorum ve bende günah diye evlenmeden bişey yapmak istemiyorum ALLAH AFFETSİN o yaptığımız küçük şeyler bile günah ama istiyor bana kalsaa istemem ama napaçam benden başka erkeklede evlenemezsin diyor vururum seni diyor ve gerçekten vurur
Güncellemeler
+1 yıl
Ve arkadan yani anal yapmak istiyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Napıçam lütfen bişey diyin analdan yapmak isteyen birisi gerçekten sevemezmi? Beni arzuladığı için ve çok sevdiği için isteyemezmi?
Yapmak isteyen bir erkek gerçekten seviyormudur lütfen açıklamayı okuyup bana akıl verin nolur çok önemli?