Ben daha önce bir evlilik yaptım ve bu evlilikten 2 tane çocuğum var boşandıktan 10 yıl sonra biri ile tanıştım ve bi süre sonra evlendik kendisi çok kıskanç birisi onunla evliyken ben tüm erkek arkadaşlarımla bağlantımı kestim esnaflık yapıyorum ve diğer esnaflar çoğunlukta erkek olduğu için onlarla bile iletişimimi düşük tutuyorum şimdi sorunum şu kızım okuluna her zaman gitmiyor ve lgs hazırlanıyor bu yüzden deneme sınavları olduğunda ben sınavları alıp yanımda yaptırıyorum ve o şekilde ilerlemesini kontrol ediyorum derslerini ben çalıştırıyorum sınıf öğretmenine denemeleri getirmesi için ricada bulundum whatsapptan yazmıştım oda getirmeyi kabul etti eşimle dükkanda otururken denemeleri getirdi aslında denk geldiler onu kıskanacağını düşündüğüm için gizliden yazmıştım mesajları da silmiştim ve öğretmen denemeleri getiriyorum diye yazar diye engellemiştim yani eşim bu konuda çok çok fazla kıskanç ve öğretmen gelince denemeleri bırakıp çıkınca neden kendisi getirdi felan dedi bende açıkladım bu adamla aranda ne var o zaman neden engelledin felan dedi numarasını aldı gitti öğretmeni aradı sorular sordu vs şimdi de sen beni aldattın diyor bilmiyorum kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum bi şeyleri gizlediğimi düşünüyor sürekli bu arada hiç bi zaman böyle bir insan karakteri göstermedim kıskançlığı kontrol dışı durumda sizce ne yapmalıyım bu arada eşim doğulu ben türküm bazı kültürel davranışları daha ataerkil diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tam malın birine düşmüşsün geçmiş olsun ağır kroya gelmişsin.
Bilmiyorum sanırım öyle empati kuramayacağım şeyler oluştu hayatımda maalesef
Vallaha adına üzüldüm yazık kızına şu adama baba diyordur
Şu anda konuştuğumuz şey benim ilişkim bunu bu konudan farklı bir sorun olarak ele alıyorum. Şu andaki sorun için söyleyeceğin bir şey varsa dinliyorum
Vallaha ben sana söyleyeyim toksik durum öyle adamları bu saatten sonra sen değiştirmezsin hayat senin hayatın
Evet değiştiremem haklısın sadece doğru şeyler yapmaya çalışıyorum
Onlar seni kurtarmaz bak ben kendi ailemden bile kaçtım toksik olana bir kere denk geldin mi istediğin kadar doğrularını yap nafile
Haklısın sadece bunu aşmak çok zor kendime doğru şekilde düşünce temelleri sunsam da sanki onun iyi biri olduğunu da bi kenarda işliyor gibiyim bu karışık zihinle doğru kararlar veremiyorum
İyi bir felan değil ben anne babamın bile iyi olmadıklarını anlayıp kabul ettim sen elalemin adamını mı kabul edemiyorsun hadi ordan et gitsin
Ailenin toksik olduğunu anlayıp onlara karşı ve onların dışında yeni bir hayat kurabildiysen seni tebrik ediyorum bu çok güzel manevi eksikliğini hangi şekillerde tamamlıyorsun bana da fikir verir dinlemek isterim
Ulaşabilirsiniz bana boşlukları nasıl doldurduğumu anlatırım.
Okuyanlara da fikir olur istersen burdan yazabilirsin
Buradan yazmıyorum kuzum bakıcı değiliz herkesi büyütelim
Sorunuma adapte olursan sevinirim gerçekten çözüm sağlayıcı olmak konusunda ahlaki bir tavır takınmayacaksan neden bu platformda bulunuyorsun çünkü buranın amaçladı ile tutarsızlık oluyor bence bi gruba üye olduğumuzda oranın kurallarını ve özelliklerini benimsememiz gerekir bi şeyi iyi yapabilmek için o şeyin ne anlam ifade ettiğini çözmemiz gerek bunu biraz düşün bence
Ben yeterince yardım etmişim fazlasını istiyorsun bende kendi şartımı sundum diye yargılanıyorım iyide size ne benlm tavrımdan? İşinize gelmeyince sağa sola insanlara saldırmayın büyüyün biraz ben hiç bir şeye mecbur değilim sitenin kuralları dfelanda umrumda değil iyi geceler
Hayır yardımcı olmadınız ne yazık ki sadece fikirlerinizi kendinizden yola çıkarak açıkladınız daha geniş bi bakış açısı sunmadınız bana benim istediğim daha geniş bir bakış açısıydı kendi hayatınızdan örnekler vermek değil de gelişmiş bir empati yeteneği ve geniş çaplı bir karşılaştırma çözüm yolları istedim sizden
Hanım efendi ben buradan yorumlaşmak zorunda değilim o dedikleriniz en az 1 saatlik sohbet gerektirir benim basıl mücadele ettiğimin taktiklerini ve radikal kararlar alma stratejilerimin peşine düşmüşsünüz ve utanmadan beni yönetmeye çalışıyorsunuz burada talep hakkın olan benim siz değilisiniz
İşte bulduğunuz taktikleri herkesle paylaşın neden bu kadar özel olmak zorunda yararlı bilgileri saklamamak gerekir değil mi ben sizi yönetmeye çalışmıyorum sadece herkese yardımcı olmanızın önünü açıyorum sizde olan bilgileri paylaşmanızı istiyorum bu kötü bi şey değil iyi olanı paylaşmak yararlıdır
Ben sadece sevdiklerime yardım ederim veya gizliden çok ihtiyaç sahiplerine ederim bu sitede ki denyolara şımarıklara vereceğim bir şey yok he çok isteyen olursa siz gibi takip butonum açık ederler yazarlar bizde derslerini veririz bu kadar basit
Burada yazdıklarınızın eleştirileceğini düşündüğünüz için mi yazmıyorsunuz açıkça doğru mu anladım
Birazda ondan bıktım doğru tespit
Bu kişiyle evlenmeseymişsin keşke. Uyumlu da değilsiniz.
Acaba ilişki içerisinde çok sık baskı altında olduğum için bağımlı durumuna mı geldim bilmiyorum mantıklı düşünme biçimim ağır basamıyor
Öyle olabilir ama dışarıdan bakan bir göz olarak çok net belli yani uyumsuz ve sana göre biri olmadığı. Yine boşanabilirsin, hayatını zindan etmene gerek yok.
Haklısın bu konuda yaşadığımız güzel şeyleri düşünüp pollyana moduna giriyorum bazen sanırım en büyük sorun bu bu yüzden sorunlar bu süre sonra göz ardı ediliyor
Evet tabii ki öyle olur senin için. Ama hayat senin için zindan oluyor.
O kadar haklısın ki sadece duygusal olarak aşamıyorum bunu objektif bakabilecek bakış açılarını kafamda toplamaya çalışıyorum yeniden mantıklı düşünebilmek için buna ihtiyacım var bunun için burdayım
İki gündür görüşmüyoruz olay dün öğle saatlerinde gelişti yarın iş yerine geleceğini ve benimle konuşacağını düşünüyorum genelde bu şekilde oluyor çünkü benim için yaptığı fedakarlıklardan bahsederek yeniden beni duygusal şekilde manipüle etmeye çalışacak kırıcı olmadan ona nasıl devam edemeyeceğimizi anlatırım bilmiyorum
Kırıcı olmamayı düşündükçe sen üzüleceksin ve yıpranacaksın. Yapacak bir şey yok, açıkça söylemelisin hissettiklerini ve olmayacağını.
Haklısın bu konuda daha fazla düşünmeliyim düşüncelerimi doğru şekilde aktarmak istiyorum sadece umarım iyi şekilde gerçekleşir
Umarım senin için iyi olur
Umarım öyle olur.. Düşüncelerini belirttiğin için teşekkür ederim
Rica ederim, iyi şeyler olur umarım.
Yorumlarınız benim için çok anlamlıydı keşke sizin kadar doğru yorum yapabilen b daha fazla üye olsaydı ben de daha iyi bir karşılaştırma ve çözüm yolu konusunda daha iyi bir yaklaşım geliştirmiş olurdum
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :)
Elimden geldiğince empati yapmaya çalıştım ve kendimi sizin yerinize koyarak düşünmeye çalıştım. Böyle olunca da haliyle daha mantıklı yorumlar verebiliyorsunuz :)
İyi birisine rastlamış hissi verdi teşekkür ederim 💡
Ben teşekkür ederim :)
Acaba çok mu çekici seksi bir kadınsın o yüzden kıskanıyo
Her erkek senden hoşlanabilir felan diyor sürekli enerjimi beğeniyor ama bu şekilde yaşanmaz o halde kimse ile konuşmamam gerekiyor işte bu da ayrı bir sorun
Boy kilo nasıl sen
Boy ve kilo ile insanların çekicilik yüzdesini ölçmek tuhafmış bence biraz daha gelişmiş düşünmelisin
Ya benim için bir kadın çekici olması için fiziğinin ve yüzünün güzel olması lazım o yüzden
Evet bunlar önemli etkenler ama ruhla iyi bütünleşmemiş bi beden çekici olamaz enerji önemli bi etken yani sadece biraz daha detaylı düşünmen için belirttim hepsi mi arada iyi bir uyum yakaladığında ortaya güzel bi şey çıkabiliyor
Anladım muhakkak öyledir peki yaşınz kaç
Açılamışsın zaten sorun ney
Evet sorun bu ama ben ne yapacağımı bilmiyorum sadece farklı düşünceler ne gibi çözümler geliştirirdi merak ediyorum
İnsan anlayışlı olmalı
Öyle tabi aynı şeyleri ben yaşadığımda anlayışlı olmamı bekliyor kendisi ama ben yaşadığımda aynı anlayışı göremiyorum
Anladım kültür farkı vb sonuçları doğuyor
Evet en başta bu şekilde bir yaklaşım sergilemiyordu işler ciddileştikçe başka kısıtlamalar getirdi bunlar yavaş yavaş geliştiği için kendimi bulduğum noktanın farkına varamadım bu yüzden kabullenemiyorum sanırım yaşadıklarımı
Başta konuşmadın mı bunları sonra böyle sıkıntı oluyor
Evet konuştuk ama bu kadar katı değildi giderek daha katı bi tavır göstermeye başladı diyebilirim
Anladım ileride daha da sorun olur kaç yaşındasınız ne kadar olduğu evleneli
31 yaşındayım ve evleneli 1 sene oldu
Anladım takip attım konuşuruz diye
Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.
Rica ederim mesaj atamıyorum size
Ne dükkanı işletiyorsun
Ayakkabı dükkanı
Güzel konuşmak mı istemiyorsun ordan
Kişisel bir mesaj mı gönderdin anlamadım bu platforma yeni üye oldum
Evet takip attım sana mesaj atamıyorum takip atarsan konuşuruz
Noldu
İstediğin her şeyi buradan da yazabilirsin bu platformda her şey çok açık şekilde konuşulabiliyor şu anda sorunum üzerine adapteyim seninle kişisel olarak sohbet etmek istersem sana yazarım şu anda bu konu benim için daha öncelikli
Anlıyorum her şeyi buradan yazamam konuşamam oradan daha rahat buradan uzuyor
Buradan da hızlı iletişim kurulduğunu düşünüyorum
Ordan konuşalım
Acaba nasil birisin
Sadakata önem veren ilişkilerde güzel olan şeylerin beslenmesi gerektiğine inanan biriyim bu yüzden kötü olan şeylere karşı tepkilerimi tam olarak ifade edemiyorum çünkü zihnimde tasarlamadığım şeyler
Kutun kapali
Ne demek istediğini anlamadım daha açıklayıcı olmalısın
Mj kutun kapali
yatak konusunda nasıl sana
Ayıp etmiş
Halkı mı