Kocam onu aldattığımı düşünüyor?

Ben daha önce bir evlilik yaptım ve bu evlilikten 2 tane çocuğum var boşandıktan 10 yıl sonra biri ile tanıştım ve bi süre sonra evlendik kendisi çok kıskanç birisi onunla evliyken ben tüm erkek arkadaşlarımla bağlantımı kestim esnaflık yapıyorum ve diğer esnaflar çoğunlukta erkek olduğu için onlarla bile iletişimimi düşük tutuyorum şimdi sorunum şu kızım okuluna her zaman gitmiyor ve lgs hazırlanıyor bu yüzden deneme sınavları olduğunda ben sınavları alıp yanımda yaptırıyorum ve o şekilde ilerlemesini kontrol ediyorum derslerini ben çalıştırıyorum sınıf öğretmenine denemeleri getirmesi için ricada bulundum whatsapptan yazmıştım oda getirmeyi kabul etti eşimle dükkanda otururken denemeleri getirdi aslında denk geldiler onu kıskanacağını düşündüğüm için gizliden yazmıştım mesajları da silmiştim ve öğretmen denemeleri getiriyorum diye yazar diye engellemiştim yani eşim bu konuda çok çok fazla kıskanç ve öğretmen gelince denemeleri bırakıp çıkınca neden kendisi getirdi felan dedi bende açıkladım bu adamla aranda ne var o zaman neden engelledin felan dedi numarasını aldı gitti öğretmeni aradı sorular sordu vs şimdi de sen beni aldattın diyor bilmiyorum kafam karma karışık ne yapacağımı bilmiyorum bi şeyleri gizlediğimi düşünüyor sürekli bu arada hiç bi zaman böyle bir insan karakteri göstermedim kıskançlığı kontrol dışı durumda sizce ne yapmalıyım bu arada eşim doğulu ben türküm bazı kültürel davranışları daha ataerkil diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Kocam onu aldattığımı düşünüyor?