İntihar etmelik bir hikaye okumaya üşenmeyip akıl verseniz?

Ben 24 yaşındayım bir şirkette çalışıyorum ilk iş hayatım ve işe girdiğime minnet ettiğim bir yerdeyim ve cok emekler verdim müdürüm 35 yaşında kendisi nişanlı ben ilk gördüğüm an ona aşık oldum ben işe girdkten 1 ay sonra nişanlandı ama öyle bir enerji vardıki aramızda sanki yanlış zamanda tanışmış gibiydik, nişanına bende gittim müdür yardımcısı çocuk ise benden hoşlanıyordu müdür nişanlanmadan önce hep bu nişan iptal olucak gibi falan diyordu bana bakarak bakışlarıyla bana ümit vermişti ama hiçbir şey öyle olmadı kendisi nişanlandı ve ben o nişan günü ondan vazgeçip müdür yardımcısı cocuk ile sevgili oldum. Müdür bunları bilmiyor tabi herneyse o olaydan 4 ay sonra müdürle başbaşa mesaideyken beni kendine çekti ben bu yoldan dönemem sonumuz yok üzülürsün dedi sarıldık sımsıkı gözleri doldu yanlış zaman yanlış konum dedi. Benimde ilişkim devam ediyordu o sırada ama ben yinede unutamadım o günü müdürü aradım ve biz görüntülü konuşmalara başladık ve en sonunda otele gittik birlitke olduk. Olduktan sonra sonumuz yok demiştim bir daha beni arama diye defalarca tersledi beni ben ise sıkıştım kaldım aynı yerdeyiz hepimiz birde o çocuğuda bırakamıyorum 7-8 aydır ilişkim var ama hala ilk günden beri müdürüme aşığım kendiside evlenicek canım yanıyor müdüründe hiçbirşeysen haberi yok o cocukla ilişkim olduğunu bilse zaten şoka girer. Berbat bir ruh halindeyim sıkıştım kaldım sizce napmalıyım?

İntihar etmelik bir hikaye okumaya üşenmeyip akıl verseniz?