Aşk İlişkileri 50 yaşında bir bayan olmak zor mu sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet 50 yas9ndayim ama 40 gösteriyorum sizce benim de karsima dogru biri cikar mi 10 yil once boşandım Güncellemeler+1 yıl 60 yasindaydim aslında Güncellemeler+1 yıl ... 50 yaşında bir bayan olmak zor mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Okulzamanlari Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden çıkmasın? Çıkar tabi ki aşkın yaşı yoktur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunca zaman gelmedi ama umarım gelir 🤦🏻♀️ Yorumla Okulzamanlari +1 yıl İnşallah Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burcun ne merak ettim. 35 lerdeyim hiç evlenmedim. bir de kriterlerin nedir. alımlıysan çekiciysen tanımak isterim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Yaşın küçük olmaz maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi konuşalım lütfen. belki uyumlu olabiliriz. Yorumla Soran +1 yıl Olmazz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşını belli etmiyosan sorun olmaz. zaten ben de büyük gösteriyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelicek misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yahu bi şansını dene. bi tanı beni. önyargıyla yaklaşıyosun şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soruyu beğendim gelen bildirimden pp me bak istersen sence uyar mıyız Yorumla Soran +1 yıl Ne is yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazılım sen Yorumla Soran +1 yıl O nedir ben emekliyim İzmirdeyim öğrenmendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl web sitesi yapıyorum internet işleri felan. seni görme şansım var mı? bana ulaşsan keşke Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günümüzde artık 50 yaş orta yaş anlamına geliyor aslında. Haliyle normal her şey olabilir yani. kriterleriniz önemli 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimTanımak isterdim sizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında yanlış anlamayın, aklıma geldi sizin gibi bir beyefendi abimiz var hali vakti yerinde şükürAracı olalım size isterseniz Yorumla Soran +1 yıl Olmaz yaşınız cok küçük Yorumla Soran +1 yıl Kac yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 50 yaşında iş adamı Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapmakta peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya siz cidden tanımak istiyor musunuz? Yurtdışında şirketi var. İthalat ihracat yapan şirket sahibiÇok beyefendi bir abimiz ve merhametli yardım sever Yorumla Soran +1 yıl Beni kandırdılar da bu sitede o yüzden korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yemin ederim kandırma yokBak ciddiyim yalan değil Yorumla miss_artemis +1 yıl Yaşım tutsa kaçırmam, çocuk yemin ediyor baksana, Yorumla Soran +1 yıl @miss_artemis yeminine nasıl güveneceğimm ki Yorumla Soran +1 yıl Hem benim biraz mal varlığım var o yüzden korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlara iyilik yaramıyor ne yapayım çok beyefendi yaHani derler ya İstanbul beyefendisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin mal varlığını ne yapsın adam? Yeterince zengin biri Amerika'da şirketi var evi varSen mal varlığı diyorsun, evlilik sözleşmesi yapın çok zor değilAyrıca önce bir tanı sonra bunlar basit Yorumla miss_artemis +1 yıl Açıkçası tanı konuş önce, bak arkadaş diyor önce tanı sohbet et kafana uyarsa olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @miss_artemis daha ne anlatayım kendi bilirHanımefendininSohbet Edip tanıyacak olursa devam eder yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasip kismet ama bence çoçuklarin varsa onlarla ilgilen felan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ayri hepsi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ee Peki 10 senedir hayatında kimse olmadı mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Elbette Çıkar ama doğru kararlar vermelisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu gune kadar vermedim Yorumla Sanalpsikoloq +1 yıl Bundan sonra verirsin Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Çıkar neden çıkmasın aradığın yaş kriteri ne ki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 40 ve 60 arası olabilir Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Çıkar ya mutlaka çıkar yani ciddi bir ilişki istiyorsan istemiyorsan 20 ilk bile bulursun Yorumla Soran +1 yıl Neden ciddi olmasin ki hem 20 istemem Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Örnek verdim ya mutlaka bulursun olgun kadınlar genç arıyor da o yüzden dedim Yorumla Soran +1 yıl Doğru ama ben daha orta yaş istiyorum Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Onu da bulursun ya 10 senedir bekar kalmışsın kim istemez seni Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum isteyen oldu da uyuşmadik Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Şaşırtıcı Yorumla
AngeIOfDeath Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Artık yeto bence ablam yerinde stabil kal 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye yaa ben de kadinimm Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 27 yaşında çıtır ister misin kendineee :) 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır cok küçük o Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl saçmalamaa beee enerji kaynağıyım ben Yorumla Soran +1 yıl Hayır hemen gözün kayar başkasına Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl tanımadan yargılama beni sadakat en büyük özelliğimdir Yorumla Soran +1 yıl Yaşın küçük oradan anlarım ben Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl yanlış bakıyorsun olaylara tanıma fırsatı vermelisin bana :) Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Maddi durumun nasıl Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl iyi :) Yorumla Soran +1 yıl Peki sözleşme yapar misin ciddi düşünürsek Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl evlilik sözleşmesi mi? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Çaylakusta Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Çıkar elbet neden çıkmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cikmadi Yorumla Çaylakusta +1 yıl Erkekler pervane olur sana uyan çıkmamıştır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 36 yaşındayım uyar mı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ben tam tanimadan olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak ister misin peki Yorumla Soran +1 yıl Yuhangi şehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Ben de İstanbul'dayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul neresinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul'un neresindesin Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Zor değil inşallah karşıma birin çıkar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🤲🤲 Yorumla Eziremsem +1 yıl 60 olna 50 ol Yorumla Soran +1 yıl 50 yimm Yorumla Eziremsem +1 yıl 50 güzel iyi bayramlar diliyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Eziremsem +1 yıl Bayramda ne yapıyorsun hangi tayliyi yaptın Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Çıkar heralde sosyal ortamına bağlı 0 0 Yorumla
HemKibarHemSert Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yaş doğru mu? 50 mi 60 mı 0 5 Yorumla HemKibarHemSert +1 yıl Ordamısın Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru Yorumla HemKibarHemSert +1 yıl Beni ekler msn konuşmak için? Yorumla HemKibarHemSert +1 yıl Eğer ciddiysen Bana ulaşabilir misin bilgisayar mühendisiyim , özelim açık Yorumla HemKibarHemSert +1 yıl Gel artık hadi Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. trolee bak ya 0 0 Yorumla
uzaylınızgeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Çıkar çıkar abla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla uzaylınızgeldi +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla uzaylınızgeldi +1 yıl Güzelmiş sende durumlar vahim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ne amaçlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl taktikverebilirimkonuşmamızlazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne is yapıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Soyleyemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Neden çıkmasın? Çıkar tabi ki aşkın yaşı yoktur
Bunca zaman gelmedi ama umarım gelir 🤦🏻♀️
İnşallah
Burcun ne merak ettim. 35 lerdeyim hiç evlenmedim. bir de kriterlerin nedir. alımlıysan çekiciysen tanımak isterim
Yaşın küçük olmaz maalesef
bi konuşalım lütfen. belki uyumlu olabiliriz.
Olmazz
yaşını belli etmiyosan sorun olmaz. zaten ben de büyük gösteriyom
gelicek misin?
yahu bi şansını dene. bi tanı beni. önyargıyla yaklaşıyosun şu an
soruyu beğendim gelen bildirimden pp me bak istersen sence uyar mıyız
Ne is yapıyorsun
yazılım sen
O nedir ben emekliyim İzmirdeyim öğrenmendim
web sitesi yapıyorum internet işleri felan. seni görme şansım var mı? bana ulaşsan keşke
Günümüzde artık 50 yaş orta yaş anlamına geliyor aslında. Haliyle normal her şey olabilir yani. kriterleriniz önemli
Teşekkürler
Rica ederim
Tanımak isterdim sizi
Aslında yanlış anlamayın, aklıma geldi sizin gibi bir beyefendi abimiz var hali vakti yerinde şükür
Aracı olalım size isterseniz
Olmaz yaşınız cok küçük
Kac yaşında
50 yaşında iş adamı
Ne iş yapmakta peki
Ya siz cidden tanımak istiyor musunuz?
Yurtdışında şirketi var. İthalat ihracat yapan şirket sahibi
Çok beyefendi bir abimiz ve merhametli yardım sever
Beni kandırdılar da bu sitede o yüzden korkuyorum
Ya yemin ederim kandırma yok
Bak ciddiyim yalan değil
Yaşım tutsa kaçırmam, çocuk yemin ediyor baksana,
@miss_artemis yeminine nasıl güveneceğimm ki
Hem benim biraz mal varlığım var o yüzden korkuyorum
İnsanlara iyilik yaramıyor ne yapayım çok beyefendi ya
Hani derler ya İstanbul beyefendisi
Senin mal varlığını ne yapsın adam? Yeterince zengin biri Amerika'da şirketi var evi var
Sen mal varlığı diyorsun, evlilik sözleşmesi yapın çok zor değil
Ayrıca önce bir tanı sonra bunlar basit
Açıkçası tanı konuş önce, bak arkadaş diyor önce tanı sohbet et kafana uyarsa olur
@miss_artemis daha ne anlatayım kendi bilir
Hanımefendinin
Sohbet Edip tanıyacak olursa devam eder yani
Nasip kismet ama bence çoçuklarin varsa onlarla ilgilen felan
Yok ayri hepsi
Ee Peki 10 senedir hayatında kimse olmadı mı
Yok
Neden
Elbette Çıkar ama doğru kararlar vermelisin
Bu gune kadar vermedim
Bundan sonra verirsin
Çıkar neden çıkmasın aradığın yaş kriteri ne ki
40 ve 60 arası olabilir
Çıkar ya mutlaka çıkar yani ciddi bir ilişki istiyorsan istemiyorsan 20 ilk bile bulursun
Neden ciddi olmasin ki hem 20 istemem
Örnek verdim ya mutlaka bulursun olgun kadınlar genç arıyor da o yüzden dedim
Doğru ama ben daha orta yaş istiyorum
Onu da bulursun ya 10 senedir bekar kalmışsın kim istemez seni
Bilmiyorum isteyen oldu da uyuşmadik
Şaşırtıcı
Artık yeto bence ablam yerinde stabil kal
Niye yaa ben de kadinimm
27 yaşında çıtır ister misin kendineee :)
Hayır cok küçük o
saçmalamaa beee enerji kaynağıyım ben
Hayır hemen gözün kayar başkasına
tanımadan yargılama beni sadakat en büyük özelliğimdir
Yaşın küçük oradan anlarım ben
yanlış bakıyorsun olaylara tanıma fırsatı vermelisin bana :)
Ne iş yapıyorsun
Maddi durumun nasıl
iyi :)
Peki sözleşme yapar misin ciddi düşünürsek
evlilik sözleşmesi mi?
Evet
Çıkar elbet neden çıkmasın
Cikmadi
Erkekler pervane olur sana uyan çıkmamıştır
36 yaşındayım uyar mı
Ben tam tanimadan olmaz
Tanışmak ister misin peki