şimdiki döneme bakacak olursak yani her yer estetik kaynıyor bu yüzden doğal bir güzelliğim olduğun düşünüyorum bunu erkek arkadaşım da katılıyor ama sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum
Gerçekten de doğallığın doğal bir çekiciliği var. Ne kadar yüzünde yara izi kızarıklık sivilce vs olsa da çekiyor. Ben bunu savunurum. Çekiciliğinin sebebi bir Tanrı dokunuşunun olması ve sen o dokunuşa müdahale edince çekicilik enerjisi düşüyor
Açıkcası erkek arkadaşın dahil kimsenin onayına ihtiyacın yok. Kendini değerlendirmeye açarak, en büyük kötülüğü kendine sen yapıyorsun. Önemli olan senin kendini değerli ve güzel hissetmen.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
En güzel yorumu sen yapmışsın teşekkür ederim Allah kalbinin iyiliği gibi sana hayat versin
@masörbirbey bahsettin ya da bahsetmedin böyle seyler de yazmaya gerek yoktu ama turkiyenin erkekleri cogu zaten böyle mide bulandirici hep aklinda cinsellik oldugu icin sasirmiyorum :))
Estetik yapmani tavsiye ederim ben yalan spylemiycem herkes mukkemmel dis gorunuse sahip olamaz sende de bu yok ama sen hayatindan mutluysan hicbir problem yok.😊
Ben yalan soylemem her insanin mutlu olmasini guzel ve cekici olmasini isterim imkanin durumun varsa yap butun erkekler kopegin olsun erkekler dis gorunuse aclar disini begenmedikleri hicbir seyin icini sevmezler.
Normal ama fotodaki sen değilsin başkasının fotosunu kullanmak suç. Paylaşımını siber suçlara bildiriyorum şimdi bakalım bir daha başkasının fotosunu kullanabilecek misin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Millet gerçekten kafayı yemiş burada kaç kişi kendi resmini atıyor ben atınca mi suc oldu git kanka nereye bildiriyorsan bildir selam söylemeyi unutma 😁