Gizli Üye(25-29)+1 yılAhh hâlâ saf bir yanı var, o kadar iğrençliklere rağmen. En sevmediğim kişi dahi özür dilese benden yumuş yumuş oluyorum içten içe lakin affetmiyorum zinhar, hatta affetme diye de kendimi tembihliyorum, nasıl ağladın unutma, affetme hiçbirini diyorum, bazen sevmiyorum bu yönümü lakin dinliyorum kendimi affetmiyorum, çünkü ben bana bile isteye zarar vermek isteyenleri, tuzak kuranları affedemem. Hâlâ içimde yaşıyor o masum, nahif melek, ne kadar çok kızardım zamanında o kıza, şimdi ise çok seviyorum onu, utanırdım da ondan lakin utanması gereken o kız değilmiş, şimdi utanmıyorum bilakis o kızı özlüyorum, o kız o günlerden bugünlere kolay gelmedi, sardı sarmaladı kendini, kendine annelik yaptı, şimdi hiçkimse o kıza değişsin, kötüsün demesin, o kız değişmeseydi kötülüklere maruz kalacaktı, değişmek ve bazen kötü olmak zorundaydı, kendini korumak zorunda o kız, haddini bilmez şeytan yılanlara haddini bildirmek zorunda mışıl mışıl mutlulukla uyumak için, kim ne derse desin o kızın hâlâ saf, tertemiz bir yanı var, sadece o yanını göstermiyor ve kendini koruyor, sahip çıkıyor kendine, yaşanmışlıklarına, utandığı daha doğrusu utandırıldığı anlarlar da gurur duyuyor, şeytanların yılan, haset dolu gözleriyle bakmıyor o kız kendine. Yaradan'ın eseri olduğunu biliyor, yem etmiyor ite köpeğe, şeytana kendini o kız, kendini üzmeye çalışanı üzecek, hayatından fırlatacak kadar güçlü, yüzündeki tebessümü dipdiri tutuyor, o kız hâlâ saf ve masum, hala çocuk ruhlu, hâlâ çocuksa hayalleri var onun.
01 Yorumla
Soran+1 yılİçini mi döktün 😃
En İyi Cevaplar
Hanım köylüyüz diye şaka yaparlar ama gerçek manada karısının sözünden çıkmayan izinsiz hareket etmeyen sığıntı gibi erkekte ne bileyim, ağırlığını koyamamış vasfını yitirmiş ipleri kaptırmış demektir benim gözümde.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle seviyorlarsa
+1 yılErkeğin hanımcı olmasına gerek yok.
Erkeği itici yapan bir unsur.
Erkek dediğin elbette karısının/sevgilisinin sözlerini dinlemeli ama dominant ve baskın tarafın erkek olması gerekir.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle misin
Soran+1 yılHem dinleyip hem nasıl baskın olacaksın, dinleyeceksin ama yapmayacak mısın
- +1 yıl
Dinlemek ve değerlendirmek ile hanımcılığın bir alakası yok.
Hanımcılık başka bir mevzu. Açıkçası bana göre hiç değil.
Soran+1 yılDominantsin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcı olursan ebeyinkini görürsün bu daha da zıvanadan çıkartır kadını seni adam yerine koymaz üstüne çıkar seni ezer kullanır istedigi zaman da tekmeyi vurur
15 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyle mi yapar
- +1 yıl
Herhalde yani bunlar türk kızı bir yandan ama şunu yapacaksın ortasını bulacaksın ortasınü bulursan hiç bir sorun olmaz ipler senin elinde olacak o ipi istedigin de gevseteceksin bırakmayacaksin istediginde sıkacaksın cok fazla yüz vermeyeceksin gerektigi kadar vereceksin durumlara göre
Soran+1 yılDoğru ya bunlar taş fırın erkeği sever
- +1 yıl
Taş fırın yine iyi bunlar s.. kilmek dövülmek süründürülmek öldürülmek ister onun haricinde selami gibi olursan bu sefer o swni adam yerine koymaz ezer büzer kullanır deger vermeyeceksin deger verirsen degersiz olursun türk kızların düşünceleri söyledikleri yaptıkları bu üçü birbirinden çok farklıdır kendileri dahi bilmezler
Soran+1 yılEig
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKadına değer verir.. onun istediklerini yapar eşini düşünür. bende hanımcıyım her zaman
00 Yorumla Öküz erkek olmaktansa hanımcı erkek olmayı tercih ederim eşinin dediğini yapmak eziklik değildir. Gönlünü etmek ne kadar zor ki sana tutup da ev süpür demiyor bir kahve yapıver çok mu zor karşılıklı iç. Eşimle birlikte mutfakta vakit geçir çok mu zor iki malzeme karıştırmak etmek. Biraz daha gönül yapıcı olun gönül kırıcı değil. Peygamber sünnetidir eşinin rızasını almak.
17 Yorumla- +1 yıl
Müthiş düşünceler
Soran+1 yılEvi süpür diyorsa?
- +1 yıl
Bunu sürekli adet edinme tabi ki kendine. Ama gönlünü kırmadan anlaş onunla tabi ki emir kipiyle yapılan hiçbir işi kimse yapmak istemez. Kendi fikirlerini sunmayı bil, sen evi süpürürken o da size kahve yapsın örneğin o da evin başka işleriyle uğraşsın mesela. Konuşmak herşeyi çözer bu evlilik sadece ikinizin buna benim yorumumla birlikte hareket etme düşün kararını ver kendi fikrinle harekete geç.
Soran+1 yılBen bekârım ama sen politikacı gibi konuşuyorsun
Soran+1 yılKimseye söylemeyecem kendim merak ettim :)
+1 yılHanımcı erkek değilde eşine güzel davranan bi erkek olabilirsin yani o seni mutlu etmeye çalışsın sende onu mutlu etmeye çalış ama dozunu kaçırma kaçırırsan adam yerine koymuyorlar ne çok değer vereceksin ne de Umursamazlıktan geleceksin ikisinin ortası olmalı
05 Yorumla
Soran+1 yılO dozu nasıl ayarlayacağız
- +1 yıl
Ne bileyim beni uzun zamandır seven bi kız vardı hiç yüzüne bakmadım beni hep sevdi peşimden koştu şimdi onunla konuşuyorum ne oldu o eski taş fırın erkeği bi anda oldun light erkeği dedi mesajlarıma doğru düzgün cevap bile vermiyor çok ilgi göstermeyeceksin mesajlarına hemen cevap verme tüm zamanını ona ayırma çok mütevazi ve kibar da olma kibar ama sert erkek ol light erkek derler yoksa
Soran+1 yılGerçekten öyle mi dedi 😃
- +1 yıl
Dedi valla
Soran+1 yılTaş fırın seviyor demek ki
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yerine göre istişare eden öküz olmakla şahsiyetli durmanın farkını bilen, yerine göre sahiplenmeyi, eşine öncelik vermeyi bilen.(herşeye evet diyen adam demek değildir) bunun ayrımı yapamıyor bazıları..
02 Yorumla
Soran+1 yılO yeri kim belirliyor?
+1 yılHanımcı erkek bana itici geliyor erkek dediğin hanımcı olmamalı, karısının, sevgilisinin sözünü dinlemeli ama güzel şekilde böyle yılışık şekilde karıcım sevgilim gibi değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta dinlemeli diyorsun ama
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHanımcı erkek olmak yerine bir birey olup onun beni, benim de onu dinleyip birbirimize değer verdiğimiz ve önemsediğimiz bir ilişkimin olmasını tercih ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılİki tarafta dinlenir ama sonuçta biri kabul edilir
- +1 yıl
Bu karşı tarafı hanımcı yapmaz ama.
Soran+1 yılTamam da kimin dedigi olacak
- +1 yıl
Anlaşarak olacak.
+1 yılAsla öyle bir tip değilim olamam Benimde Fikirlerim ve Kararlarım var ben ona saygı göstereceğim Oda bana aksi halde Boşanırız birbirimize zarar vermeye gerek yok...
05 Yorumla
Soran+1 yılKimin dedigi olacak peki? İki tarafında fikri var
- +1 yıl
Orta yolu bulacaksın çok istediğin bir şeyse benim dediğim onun çok istediği bir şeyse Onun dediği olur
Soran+1 yılİkinizinde çok istediği biseyse
- +1 yıl
İşime gelmiyorsa asla yapmam işime geliyorsa yaparım ama burnundan getirdikten sonra Çünkü Unutma ki Kadın dediğin varlık Sen elini versen kolunu ister
Soran+1 yılÖyle mi bilmiyorum
+1 yılDüşünüyorum, öyleyse karım diyen Selami gibi olur. 😂😂 Herkese Selami gibi koca nasip eder umarım, Allah.
17 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçiyorsun ama 😃
- +1 yıl
Öyle demiyor muydu Selami 😂
Soran+1 yılEvet de sen ciddi misin onu anlamadim 😃
- +1 yıl
Ben ciddiyim
Soran+1 yılHadi ya her dediğini yapsın mı 😃
- +1 yıl
Selami ile de Gönül'ün tartışmaları oluyordu. Orada kastettiğim değer vermek, senin gibiler anlamaz ki anlamazdan gelmişsin.
Soran+1 yılSen niye bana çıkıştın şimdi ya neden anlamıyım
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hanımının sözünden çıkmayan ne sersw yerine getiren hanımcı erkektir kızlar bunu ister zaten 😅 kaba saba erkeği hiçbir kız sevmez seven vardır ama azdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizdeki söylemi hanımcılık global karşılığı Female Led Relationship, adam bildiğin kadının kölesi, kadının sözü geçer, kadın daha üstün vs ayrıntılı araştırın, bu ilişkide kadının aldatması büyük ihtimal.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden aldatıyor
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. karısına düşkün olur, onu üzmez, onun sözünü dinler
02 Yorumla
Soran+1 yılİster misin sözünü dinleyen koca
+1 yılKadının dedigini iki ettirmemek
04 Yorumla- +1 yıl
Sevimsiz bir durum
Soran+1 yılSever misin?
- +1 yıl
Sevmem
Soran+1 yılDediğini yapmasın mı istiyorsun
Olda gör ebeni tersinden.
İki günde nasıl terkediyorlar.01 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor ama hepsi seviyoruz diyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hanımcılık her zaman kazandırır net. Bayılıyorum hanımcılığa
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olunur peki
+1 yılBir dediğini iki etmeyen ama aynı zamanda kendi düşüncelerini de söylemekten çekinmeyen, hafif ağırbaşlı, ısrarcı olmayan, korumacı, saygılı, ilgili, düşünceli, sorumluluk sahibi, bilinçli, sevgili erkekler🫠 daha sayarım bitmez
07 Yorumla- +1 yıl
bu benn
Soran+1 yılPeki kendi düşünceleri seninkilerle çakışıyorsa kimin dediği olmalı
- +1 yıl
Benimle ilgili bir durumsa ben karar veririm, ama onu da dinlerim duruma göre değişir. Onunla ilgili bir durumsa da o zaten benim dediğimi yapar hep🙈
- +1 yıl
çok iyi
Soran+1 yılYani hep senin dediğin olmalı :)
- +1 yıl
Evet ama ben de karşı tarafı düşünerek hareket ederim sadece hep benim istediklerim olmaz yani
Soran+1 yılİyiymiş sevdim
+1 yılSevdiğine değer verene hanımcı denmez adam denir her gün yani bir tuhaf sözle deyimler uyanıyoruz bırakın şu popüler kültür köleliğini
25 Yorumla
Soran+1 yılSorsan herkes değer verir ama
- +1 yıl
Herkes? Herkes diye bişey yok sevilen insan onu seven insanın gözüne bakarak bile anlar bence değerini
Soran+1 yılHerkesin değer verme şekli farklı
- +1 yıl
Sevenin nasıl değer verdiği bellidir aslında farklılık diye bişey yok ortada 🙃
- +1 yıl
Farklılık girince zaten fikir ayrılıkları şüpheler başlıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanımcı erkek net eziktir kadının her dediği yapılmaz insanın sınırları olmalı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadının söylediklerine değil yaptıklarına bakın kadınlar hayal aleminde yaşar eğer erkek işe gidip bide üstüne evde bebeğe bakıp bulaşıkları yıkarsa kadın onu ezmeye daha çok domine etmeye çalışır.
Soran+1 yılDoğru yani de nasıl anlayacağız
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekliğinden şüphe duyduğum erkeklere hanımcı erkek denir. Çoğu erkek müsveddesidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılErkek yönetir, yönetilmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar zulmettikçe pişmiş kelle gibi sırıtıp peki tamam diyeceksin oldu bitti.
03 Yorumla
Soran+1 yılİskence bu
Cevap sahibi+1 yılKadınların terör estirdiği çağımızda bize dayatılan rol budur.
Soran+1 yılKatlanmak zorunda mıyız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişiliği, erkekliği zayıf, edilgen biriyse kolayca hanımcı olunur.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle değilsin anlaşılan
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
Soran+1 yılNasılsın
Cevap sahibi+1 yılİyiyim sağol, ya sen?
+1 yılHanımın lafından çıkmayacaksın sürekli ona sürprizler yapacaksın mutlu edeceksin nerden biliyorsun diye sorma
06 Yorumla
- +1 yıl
Evet reis kızın lafından çıkmıyorum sadece arkadaşlarım çağırınca dinlemiyorum zaten kız guvendigi için izin veriyor hanimciligi her kadına yapmayacaksın sana güvenen senin güvendiğin temiz kadına yapacaksın
Soran+1 yılHer dediğini yapar mısın
- +1 yıl
Genelde evet yaparım çünkü mantıklı şeyler istiyor kız arkadaşım
Soran+1 yılNe istiyor mesela
- +1 yıl
Yani fazla bir isteği yok aslında ara sıra sürprizler ister ne yapsam sevinir aslında veya bir sinemaya gidelim der
+1 yılResimde görüldüğü gibi selami gibi erkekler hanimcidir
14 Yorumla
Soran+1 yılİyimidir peki
- +1 yıl
Kimine göre iyi kimine göre değil
Soran+1 yılSana göre soruyorum
- +1 yıl
Bana göre iyidir
+1 yılErkek dediğin hanımcı olmaz. Erkeklerde biraz maskülenite ve otoriter yapı olmalı bence.
01 Yorumla
+1 yılSize tavsiye hanımcı olmayın kanka kalkıyor aldatıyorlar çok ciddiyim
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
+1 yılg*v*t olanara hanımcı diyorlar benim gözlemim
01 Yorumla
Soran+1 yılO başka bisey ama
+1 yılhanımcı olunmaz doğulur onlar kendini gayet belli ediyor😄
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya nasıl 😃
Karısına düştükün bebek gibi seven
01 Yorumla
Soran+1 yılSever misin
+1 yılHanımını ikiletmeyendir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle misin
+1 yılHanımının sözünden çıkmayan
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle misin
Ben hanımcıyım ama Sadece hakedene
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl belirliyorsun
+1 yılHanımın sözünden çıkmayana denir
09 Yorumla
Soran+1 yılSever misin
- +1 yıl
Bayılırım
Soran+1 yılGerçekten mi 😃
- +1 yıl
Tabii kim istemez böyle birini
Soran+1 yılKızlar istiyorum diyor ama istemiyor sanki , sıkılıyorlar heyecan arıyorlar
- +1 yıl
Onlar bela arıyorlar bence :)
Soran+1 yılKadinlarin da sözüne güvenilmiyor
- +1 yıl
Aslında kadın erkek farketmiyor bu konuda. İyi biriyle karşılaşırsın umarım sözünün eri olann
Soran+1 yılYok erkekler daha net, ne istedikleri daha iyi biliyorlar
+1 yılKılıbık olanlar
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi peki
+1 yılHerşeye evet diyen hanım sözü dinleyen
03 Yorumla
Soran+1 yılHerseye mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBu hoşunuza mı gidiyor
Selami gibi olur. 😬
05 Yorumla
Soran+1 yılO layt erkek 😃
Soran+1 yılİyi mi yani selami 😃
Soran+1 yılNeden 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeye evet diyen erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılHerseye mii
+1 yılFas tatiline gönderir
00 YorumlaHanımcı olmayın, ama sevin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçek adamlar diğerleri boş
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olunur peki
Cevap sahibi+1 yılİlgili olur düşünür arar sorar merak eder ilgilenşe
Soran+1 yılEsinin sözünden çıkmaz mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanımcılık değil S a y g ı
12 Yorumla
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadın ne derse tamam diyen adam
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
+1 yılben bilmem hanımım bilir diyen erkekler mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi sence
+1 yılHanımına değer vererek
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değer verilir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlımısın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılHanımcı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. herşeye tamam diyen
01 Yorumla
Soran+1 yılİyimidir
- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılİtici biraz.:)
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Kişinin bir duruşu olmalı. Kendi fikirlerini düzgünce izah edip bunu karşı tarafa geçirebilmeli. Benim her dediğimi yapan, onaylayan erkek beni iter yani, ne alaka? :) Kendi düşünceleri, istekleri de olmalı.
Soran+1 yılYa senin isteklerinle aynıysa :)
- +1 yıl
O zaman hanımcı olmuş olmaz, benim isteklerimle hemfikir olmuş olur.:)
Soran+1 yılAynı şey 😃 farkı anlayamazsın ki
- +1 yıl
Anlarım.
Soran+1 yılNasıl anlayacaksın
- +1 yıl
Hal ve hareketleri, tavırlarından her şekilde anlaşılır. Bir süre sessizliğe de bürünebilirim bazı konular hakkında.
Soran+1 yılO da sana sorar herseyi nasıl yapalım diye
- +1 yıl
Her şeyi bana soran biriyle birlikte olmam zaten.
+1 yılAdam olan kişiler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBal gibi olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bazen iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman
+1 yılİyi olr severiz
05 Yorumla
Soran+1 yılHer dediğini yapsın mı
- +1 yıl
O kadar da degl
Soran+1 yılNe kadar
- +1 yıl
Oho