Merhaba destek verebilirmisiniz?

Ben özel bir sektörde çalışıyorum Önceden ilişkim oldu çocukla yani sevgili olduğum çocukla sözlendik sözlendikten sonra babam vefat etti babam vefat ettikten sonra 7 ay geçti bu çocukla nişan yapmak zorunda kaldım aile baskısı sebebiyle şu an ailem bana hala baskı yapıyor evlenmem için Fakat ben çocuktan soğudum çocuktan soğuduğum için de evlenmek istemediğimi söyledim şu an çok büyük bir baskı aile baskısı altındayım ne yapmalıyım Bu arada çocuk bir dediğimi iki etmiyor iş hayatıma karışmıyor ma İlerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum abim şu an aminlerimle yani üst aminlerimle konuşmaya başladı ve benim senelerdir yükselerek çalıştım iş yerinden beni çıkartmak istiyor ve Ben çalışmak istiyorum ben ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ben bir kızım çok yüksek yerlere gelmek istiyorum ve buna inanıyorum da başaracağım tek isteğim evlenmek istemiyorum Bunu ailem anlamıyor abim hayatıma sürekli burnunu sokuyor Her gün kavga ediyoruz evde iş yerine geldiğimde annem sürekli WhatsApp'tan yazıyor evdeki olan olayları abimle kavga ettiğini bana ağır ithamlarda bulunuyor evliliği Kaçış noktası olarak görmek istemiyorum Ama ailemle de baş edemiyorum bana yardımcı olur musunuz a da İçinizde böyle bir durum yaşayan biri var mı çok yoruldum canımdan olmak istemiyorum ama ölümüne zorluyorlar

Merhaba destek verebilirmisiniz?