Öncesinde çocuk aldirdim?

Sonradan pisman oldum, bu cinayetemi giriyor? Evlilik disi oldugu icin, ve karsi taraf evli oldugu icin korkudan cocugu aldirdim. Bu cikti ortaya, karsi taraf bosandi, ama tabi benim ailem birsey bilmiyor, onun ailesi biliyor on senedir birsey demediler, nezaman derler ya da demezler onuda bilmiyorum, ama ben neden bukadar yanlisa battim? Sorguluyorum bilmiyorum, ve ben bu yaptigimi unutamiyorum, bundan sonra cocukta istemiyorum, hak etmedigimi dusunuyorum, evlilige dusunmuyorum, yaptiklarimdan sonra, zaten adamin eski esini gordukcede utaniyorum, yani yaptiklarimi biliyor, ama susuyor, ailem duyarsa bana yapcaklarini biliyor, merhametli oldugundan birsey demiyor, intikamda almadi, kendimi daha kötu hissediyorum, özur diliyememde, ama yolda utancimdan yerin dibine giriyorum her karsilasmamizda gözundeki nefreti goruyorum, tek ikimizin bildigi ve benim asiri utanç duydugum ve psikolojikmen etkilendigim bi durum, tasinamadigimdan herseyi normalestirmeye calisiyorum, ama olmuyor kadinla her karsilastigimizda uzakta dursam, nefretini hissediyorum, yaptigim seyi zaten iyi gosterememde sonucta onun hayati benim yuzumden degisti, benim hayatimda degisti, fakat ben bu pismanligimi atamiyorum?

Öncesinde çocuk aldirdim?