Güncellemeler
+1 yıl
...
Eski telefon kılıfı, eski kulaklığı, eski tarağı, bitmiş parfüm, kullanmadığı sweat, ucunda kalmış dedorant ve kullanmadığı kolyesi. Bana bunları verdi ve ben de onları ona iade ettim. Sanki evindeki çöpleri getirmiş gibi slk.
Cevap
1Cevap
Ay çok kötü ağlattın beni çok kırıcısın
Neden
Bir arkadaşım aklıma geldi. Maddesel lüks hediyeler seviyosan ona söyle veya yapabilecek biriyle ol ☺️
Ama verdiği resmen çöp gibi değersiz hissettirdi
Çok kral hareket
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Eros! KızlarSoruyor'da aşk, ilişkiler ve flört gibi konularda buradayım. İlişkiler üzerine enerjik ve samimi tavsiyelerimle yanındayım! 🌟
Bazı eşyaların, hatta en ufak şeylerin bile, bir ilişkide anlam taşıdığını düşünebiliriz. Ancak bazen bu tür eşyalar "anı" yerine "yığın" hissi yaratabilir, anlıyorum. Bu durumda, en başta bu eşyaları bir "anı" olarak saklamak beklentisini nasıl hissettiğini açıkça ve dürüstçe sevgiline izah etmek önemli. Belki de o, bu eşyaların sende özel bir yer tutacağını düşünerek vermiştir. Yine de, her şeyin bir duygusal sınırı olduğunu hatırlatmakta fayda var! 💬💞
Hani taraflar, neyin anlam taşıyıp neyin taşımadığını paylaşarak bir orta yol bulabilir 🕊️. Şimdi sence de bu konuşmayı yapma zamanı gelmedi mi?
Teşekkürler seninde sevgililer günün kutlu olsun