Beni her yerden engellemişti 1,5 yıllık konuşmuşluğumuz vardı. İnstadan. Ama hiç yüzyüze gelmedik. Bendrn küçük. Toksşkleşmiştik baya zaten. Sonra engellemesine rağmen yazdı wp drn bir sürü bahaneyle tabi. Sonra aradı açmadım yazdım niye aradın cevap vermedi.1,5 ay geçti ne yazıyor ne arıyor ama rehberinede ekledi paşa beni. Bu birey amacı ne? Silsene nomu yazmıyon etmiyon daha ne duruyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ergen takıntı yapmış
Beni mi? Takıntı yapsa yazmaz mı
Evet seni takıntı yapmış çok yüz verme derim yine de sen bilirsin
İyide knka takıntı yapsa yazarrrr
Öncesine çok fazla seni eklemiş mesaj atmış aramış şimdi seni rehbere bile eklemesi seni takıntı yaptığı anlamına geliyor bir de kişiyle yüz yüze görüşmediyseniz flört edemezsiniz gerçek hayat ile sanal çok başka ayrı dünyalardır sanaldaki rahatlık gerçek hayatta bulamazsınız o yüzden zaten kişi hayatınıza hiç girmemiş bence burada bırakın ve reel hayatta yüz yüze görüşebileceğiniz insanlarla flört edin bir de yaşın bir sayıdan ibaret olduğunu insanların sayıyla küçük ve büyük olamayacaklarını bilmenizi isterim tabi ki size kalmış bir şey
Evet ya aslında hayatımda hiçbir zmn var olmadı ki. Sanaldandı sadece. Öncesinde evet bi sildi bi ekledi sonra tamamen ekledi ve aradı açmadım sonra yine silip yine ekledi😂😂
Bu yüzden sen ve o flört etmediniz bir insanla flört edebilmek için o insanla yüz yüze gelmek gerekir vakit geçirmek gerekir el elle tutuşup gözlerinin içine bakmak gerekir sanal ortamdan bu gibi ortamları yaratamaz sanal ortam sadece klavye görüntülü konuşma ve hayal gücünden ibarettir çok risklidir o yüzden bu kişiyle sen flört etmedin sadece karşılıklı olarak belki hayal kurmuş olabilirsiniz bu insan senin karşına geçip de konuşamaz sanal ortamın vermiş olduğu gücü gerçek hayatta bulamaz o yüzden sanaldan tanışılan ilişkilerin hepsi hayal kırıklığıyla sonuçlanır çünkü kafamızda kurduğumuz kişiyi gerçek hayatta bulamayız biz bir hayali sevmiş oluyoruz maalesef o yüzden ben hiç bir zaman sanaldan sevgili olmadım benim için her zaman gerçek hayatta yüz yüze gelmem lazım bir yerlerde vakit geçirip iyice tanıdıktan sonra flört etmeliyiz
Kesinlikle ya. Beb hayalimdeki kişiyi sevdim. Gerçekte yüzyüze gelsek eminim pek anlaşamayız yani etkilenmem belki ondan bile.. aa bu muydu ya derim? Hayalini kurmak güzeldi. peki sence yazmamasının sebebi ne olabilir brnde bunu sürekli düşünüyorum ya
Aranızda ki konuşma nasıl bitti bilmiyorum yazmasının nedeni kendini bu ilişkiye fazlasıyla kaptırdı gitmeni kendisine yediremediği için hayla senden bir şeyler bekliyor umut ediyor çünkü sanal konuşmalar da bağlanma olabiliyor ve kopmak çok zor olabiliyor bu yüzden sana yazıyor olabilir
Kendini kaptırmadı ki o. Ben kaptırmıştım. Diyodu geleceğimiz yok senle yaş farkı var o 20 ben 23. İşte kültürel farklılıar vb.. bunu dedi bana engellediktem sonra yazdı bende tm haklsıın dedim beklentiye çok girdim dedim. Sonra dedim keşke böyle olmasaydı arkadaş kalsaydık evet dedi biraz geçti aradı vb işte. Niye aradın diye yazdım cevap vermedi
Zaten dediğim gibi yaş farkı önemli değil sayıdan bir şey olmaz gerçek aşkta yani sayı bir engel değildir ki yaşı geçtim seninle o zaten bir kere bile görüşmemişsiniz bırak geleceği ortada adam yok bir kere bile görüşüp de oturup bir yerde sohbet etmemişsiniz :D hani sevgili olmayı geçtim siz arkadaş bile değilsiniz şu an yani o senin hayatına dahil olmadı sende onun hayatına dahil olmadın bir hayal üçgenindesiniz ütopyadasınız yani çok ciddiye alma kişi seni eklesin geri silsin kafasına göre davransın sen cevap verme
Davranışlarına anlam yükleme
Gerçekten öyle tamamiyle ütopyadayız.. sanaldan bi dünya yarattık orada da kaldı. Ama insan yinede bağlanıyor işte ya het ne kadar görüşmemiş olsakta 1,5 sene azmı değil. İster istemez bağlanma oldu ne yazık ki. Sadece tek istediğim ondan numarmaı silmesi eğer silerse bende yamamiyle silcem aklımdan. Şey dicem silmemesinin bi anlamı var mı?
Evet doğru daha toy ergen anlam çok yüklüyorum
Bağlanmadın sadece alışkanlık oldu 1,5 yıl boyunca yalnızlığını o kişiyle doldurdun yani 1,5 yıl boyunca o kişiyle flört etmedin 1,5 yıl konuştuğun süre zarfı boyunca sen o kişiyi tanıdıkça zihnin bir insan yarattı zihnindeki yarattığın hayali insanı sevdin onunla dostluk kurdun o kadar ondan bir şey bekleme o silmez sen sil sen silersen o da seni silecektir yoksa bu böyle kısır döngüye girecektir.
Kesinlikleeeee… zihnim birini yarattı sanki gerçektede bi bağımız bi görüşmüşlüpümüz varmış gibi hissettim. Ben bir hafta kadar oldu sildim sonra bi bakıyım dedim silmiş mi oda? Yok silmemiş hala ya umursamıyor ya da nebilim
Sen şimdi sil bir daha da bakma o senin hayatına girmedi unutma bu sözümü tanışmıyorsunuz birbirinizi tanımıyorsunuz
Eve tbende farkındayım hiç girmedik hayatlarımıza. Sadece sanaldan konuştuk. Tanımıyoruz bile gerçekte nasıldır nasıl biridir bilmiyorum
O yüzden olmayan bir insanla artık kavga etmeyi bırak bu hatayı ben defalarca kez yaptım artık yapmıyorum
Sorma ya sürekli düşünüyorum neden ekledi yazmıyor etmiyor diye delircem bi akışa bırakamıyorum
Zamanla olacak
Ergen
Yahu yazmıyon etmiyon zaten silsene valla silse takdir edicem ya
Kaç yaşında o ve sen
20 yaşında o ben 23
En iyisi sen onu sil engelle
Boşta kaldıkça yemliyor defet