Nasıl ciddi ilişkiye döner?

Merhaba arkadaşlar.2022 senesinde instagramdan birisiyle tanıştım ilk arkadas gibi konuştuk sonra benden bende ondan etkilenmeye başladık ama hayatında ciddi problemler olduğu için ilişki yapmak istemiyordu bende uzak durdum bir süre o da benden uzak durdu. Ara ara ben gittim ara ara o geldi ama yüz yüze hiç görüşmedik. Sadece yazıyorduk. En son herseyi konuştuk. Bana seni istiyorum ama kullanmış gibi hissettirmek istemediğim için uzak durdum hep dedi benim duygularımın da etkisi var tabi uzak durmasında. dün bir anlaşma yaptık ben şart koydum ilkten birbirimize güvenicez zamanla olursa olur dedim sadece benle yasıcaksın yasarsanda dedim herseye tamam dedi yine engelledi. İnstagramdan gittim baya laf saydırdım. Seni kötü hissettirmek istemiyorum diyor ama bir yandan da içim yanıyor seni istiyorum yanına gelmek istiyorum yıllardır istediğim şey sensin başkasını istemiyorum ve yıllardır ne var bilmiyorum çok hoşuma gidiyorsun vazgeçmesi zor dedi bende biraz soğuk oldum birbirimizden uzak duralım lütfen engelle beni unut adımı herseyimi dedi sen nasıl istersen kendine iyi Bak dedi ve gitti ama biliyorum aramızda çok büyük çekim ve tutku var bende acık konuşayım onu istiyorum ama birlikte olamam. Simdi nasıl hareket etmem gerek adım asla atmam o illaki gene yazacak bana dayanamaz çünkü. Ben zamanla kendime nasıl bağlarım asık ederim onu lütfen yardımcı olun

Nasıl ciddi ilişkiye döner?