Seni istemeyen, ya da herhangi bir duygusu olmayıp nötr olan birini sen ister misin? Keyifli geceler.. ✨
#smell

Seni istemeyen, ya da herhangi bir duygusu olmayıp nötr olan birini sen ister misin? Keyifli geceler.. ✨
#smell
Ben beni isteyeni istemiyorum çoğu zaman. Fazlasıyla seçiciyim hayatıma alacağım insan konusunda.. O yüzden soruya cevabım, kesinlikle istemem!
Neden isteyip de kendime haksızlık yapayım, kendimle zorum ne? Bunu ancak kendini sevmeyen, kendini değersiz gören bir kişi ister, halbuki insan en çok kendini sevmeli, herkesten ziyade en çok kendini, kendini sevmeyeni, kendini ezikleyeni kimse sevmiyor, hayat da sevmiyor.
Üzücü bir durum istediyin sevdiyin seni istemiyo belirli süre isterim uğrşırım da hani belki beni tanısa duygu falan yaranır diye umut ederim ama fazlaya kaçmam sevmediyse canı sağ olsun derim ne dim üzüntü kırılganlık hissi de gerçer. Zamanla alışıyon
Hayır tabi ki de beni istemeyeni bende istemezdim karşılıklı duygular olduğu sürece aşk aşktır. ama ben sevgiye inanıyorum. güven sadakat her şeyden önce gelir benim için. bunları bulmak da çok zor bu zaman da. Keyifli geceler.. ✨🥂
Cevap
45Cevap
İstemeyen birisini isteyerek kendime saygısızlık etmem ama nötr olması düşüncemi değiştirebilir..
Nötr olanı bile istemem. Nasıl benim gözüm sevgili yapınca sairde herkesi kadın gibi görüyorsa, oda benden başkasına kadın diye bakmayacak. Kırmızı çizgim
Aslında beni istedi ben istemedim biraz zaman geçti bu sefer beni istemeyince ben onu istedim bu sefer o beni istemedi aahshahshshehsh🤣 kısaca istemem😂
Hayır tamamen karşı odaklı gelişiyo bende her şey narşistim bu konularda karşılıksız tüyüm kıpırdamaz
Önce istenilmeliyim istediğim mi sonra düşünürüm
Hayır buna vaktim yok… ya severse diye bekleyemem olmuyorsa olmuyordur…
Hic ugrasamam geri cekilirim istemeyene kendimi yoramam
İstediğim zamanlar olmuştu. Şimdi sadece önüme bakıyorum
Niye manyak mıyım? Manyak mısınız? İstenmeyen insanı istemek filan normal durumlar değil.
Benim arzuladığım beni istemiyorsa ben de uzaklaşıp kendimi soğuturum
Beni istemeyeni istemem, kalbim isterse kalbimi söker atarım yinede öz saygımı yitirmem.
Beni istemeyen birini ben istemem. Zorla güzellik olmaz
Kendime öz saygım var çok şükür
O yüzden istemem öyle insanlar
isteyeni bile istemiyorum, istemeyeni hiç istemem
İstemem tabii ki, yolu ve bahtı açık olsun. Yar saçların lüle lüle, felanca sana güle güle 😆
Beni isteyeni istemiyorken beni istemeyeni hiç istemem fksjs
Hayır istemem ki
oyla birimi varmış alla alla :P
Asla istemem. Ben Irak, başkasına Suriye
eğer kesin bir şekilde istemiyorsa istemem ben de dünyada erkek mi kalmadı
İstemeyeni istemem zorla güzellik olmaz
İstemem, istememek zorundayım
İstemem niye kendimi yorayım
Istemem. Yoksa takinti gibi olur yaptigim
Beni istemeyeni istemem.~☆
Bu kötülüğü neden kendime yapayım.
Çok sıkıcı gelir en azindan biraz bir şey olmali.
Beni istemeyeni el alsın inşallah.
İstemeyeni de nötr olani da istemem
İstemem niye istiyim ki
İstemiştim. Ama istemem
İstemem, boğa burcuyum, o çekim olacak!
Asla istemem
Eğer yüzüme veya mesajla dediyse tabiki de istemem
İstenmeyen yerde durmayız
Yok niye istiyim
Ölse umrumda olmaz
Hayır istemeyiz
Hayır neden öyle bir şey yapayım
Gram hevesi eksilse soğurum
Ben istesem vicdanım istemez yani.
Niye isteyeyim dünyada 7,5 milyar insan var ben sadece bir kisi icin yaratilmadim
Bazen isteyebilirim
Bazen isteniyor ama istememek lazim
Bazen olabiliyor nedense
Hayir sktr olup gitsin
Hayır
Hayır
İstemem.
Asla
İstemem
İstemeyeni istemem.
Hayır istemem.
istemem