Günaydın yazıp cevabını alınca görüldü atmak?

ellerinizden öper bir ayım var 1.5 aydır konuşuyoruz kendisi soru başlığındaki cinnet geçirmelik hareketi düzenli olarak yapar.. Bİ kaç gündür konuşmuyorduk en son dün yanına gittim açtım ağzımı yumdum gözümü tabii seviyeli olarak ne istediğini bilmiyorsun ne yapmaya çalıştığını bilmiyorsun git bi düşün ne isteğini falan dedim neysee aksam instagramdan yazdı şey dedi sana karşı başta bişey hissetmemiştim ama sen bana ilgi verince sana bağlandığımı gördüm sende bundan rahatsız olursun diye yanına gelmek istemedim dedi ve bir kaç defa sen neden bana ilgi verdin diye sordu bende cevap olarak ilgi duyuyorumdur ki veriyorumdur ama sen o ilgiyi hak eder davranışlar sergilemiyorsun dedim o da cevap olarak bundan sonra sen ne istiyorsan o eski beni unut dedi emrin olur pasa unuttum umarım bi daha o ne istediğini bilmeyen seni hatırlatmazsın deyince o da ne kadar anlayışlısın seviyorum seni dedi ama bu sabah günaydın yazıp cevabını alınca gene gg attı şimdi ben napiim ve o dün dediklerini niye demiş bu güzel bişey mi

Güncellemeler
+1 yıl
@romantikadam
Günaydın yazıp cevabını alınca görüldü atmak?