ellerinizden öper bir ayım var 1.5 aydır konuşuyoruz kendisi soru başlığındaki cinnet geçirmelik hareketi düzenli olarak yapar.. Bİ kaç gündür konuşmuyorduk en son dün yanına gittim açtım ağzımı yumdum gözümü tabii seviyeli olarak ne istediğini bilmiyorsun ne yapmaya çalıştığını bilmiyorsun git bi düşün ne isteğini falan dedim neysee aksam instagramdan yazdı şey dedi sana karşı başta bişey hissetmemiştim ama sen bana ilgi verince sana bağlandığımı gördüm sende bundan rahatsız olursun diye yanına gelmek istemedim dedi ve bir kaç defa sen neden bana ilgi verdin diye sordu bende cevap olarak ilgi duyuyorumdur ki veriyorumdur ama sen o ilgiyi hak eder davranışlar sergilemiyorsun dedim o da cevap olarak bundan sonra sen ne istiyorsan o eski beni unut dedi emrin olur pasa unuttum umarım bi daha o ne istediğini bilmeyen seni hatırlatmazsın deyince o da ne kadar anlayışlısın seviyorum seni dedi ama bu sabah günaydın yazıp cevabını alınca gene gg attı şimdi ben napiim ve o dün dediklerini niye demiş bu güzel bişey mi
Günaydın yazıp cevabını alınca görüldü atmak?
Güncellemeler
+1 yıl
@romantikadam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yazma hiç boş bırak
o dediği hakkında ne düşünüyorsun merak ettim
Gelecekten geliyorum bahsettiğim çocuk defalarca ona yolu verdiğim halde bana köpek oldu sırılsıklam aşık şu an
Dün dedikleri havada kalmış gitme diye söylemiş dün dediklerini
e bu mal bana yazacak illa yazacak ben napim normal olim demi bu sondu bi daha böyle bir konuşma geçmeyecek aramızda sen ne yaparsan aynını yansıtacam demiştim
O da sana yazarsa görüldü at bırak yazma o senin peşinden gelecektir
bence normal davranayım soğuyana kadar şimdi gg atsam tavır yapsam ondan adım beklerim gelmezse de kudururum gerek yok
Normal davransan istediği zaman yazacak sende yazacaksın
ve o kadar bu sorunu dile getirdim bu sefer takmasam der ilgisini azaltmış artık takmıyor falan korkar
Korkmaz söylersin sen beni umursamadigin için bende seni umursamadım ondan görüldü attım dersin
ve sonrasında sana bi daha sana yapıcı sekilde yanaşmayacam seni yansıtacam demiştim bu hareketimden rahatsız olduysan kendini değiştireceksin çünkü ben tavırlarımı sana göre şekillendirecem cevabııı iyi olur demi
Bunu soylemene gerek yok zaten yüzüne soylemissin
bu hareketimden rahatsız olduysan kendini değiştir çünkü ben sana göre şekillenmeye devam edecem desem olur mu daha yerinde olur
Bunları söylemişsin zaten söyleme degismek isteyen değişir ve bunu hareketlerinde gösterirdi sende artık onun gibi umusamaz ol ona karşı
yok ya bu sefer yanıt verecem ama bi kereliğine mahsus sonrasında bakacam gerçekten değişmiş mi aynı okuldayız yanıma gelecek mi falan
Snap kullaniyor musub
yok
Ne var peki
instagram var
neyse son dediğime ne diyorsun
Gerek yok soylemene aynı şeyleri söylemen biseyi değiştirmiyor kararlarını uygulayamiyorsun
Verir misin instani
yok şimdi büyük ihtimal yarın yazacak ya da bi yarım saat sonra yazar o zaman cevap verecem bakacam değişmiş mi okulda nasıl olacak gelecek mi yanına diye
Cevap yazdın onun cevabını mi bekliyorsub
dün konuştuk ya işte bu ne kadar anlayışlısın ya seviyorum seni dedi bende öyleyimdir uykun yok mu senin ben uyuyacam dedim o da yok kaçtı dedi bende geri gelir ben müsaade istiyorum iyi geceler dedim o da iyi geceler prenses yazmıs ben uyuyacam mesajıma yanıt olarak o iyi geceler kısmını aynı anda attık işte o iyi geceler mesajıma gg attı sabah günaydın yazdı bende sana da günaydın yazdım gg attı bunu da hep yapıyordu zaten ve takip ettiği tek bi kız dahi yok tek yabancı benim başka kızlar olsa diğerleriyle konuşuyor derdim rahat olurdum
Sonra sen yazsaydın
ne yazacam o gg atmış
Ne yapıyorsun
İnsta versene aloo
ay sende değişik bi akıl hocasısın ya gfdhsjk bana dedin yazarsa sende gg at şimdi diyorsun gg yedin bişey olmaz ne yapıyorsun deseydin sonra diyorsun
😂😂😂 dün gece konuşmayi en son anlattın
veremem main hesabım ondan vermek istemiyorum
Sesli konuşalım diye istiyorum daha net anlaşırız o şekilde
ya şimdi kafamı karıştırdın ha siz erkekler ne değişiksiniz şimdi ben napim bu çocuğa sende bi karar ver gdhsjklş
gerek yok böyle de anlaştığımızı düşünüyorum
Ne yapıyorsun diye sor bakalım tepkisi ne olacak
tepkisi bişey olmayacak normal konuşacak ve ben gg atmasına rağmen yüzsüz gibi yazmış olacam o şımaracak
Yoo işi vardı belki ya da yazacak bişey bulamadi olabilir
yok o istese oto boku bahane eder gene de bi konu bulur ben bunu de öğrenmiş oldum
O zaman yazma bekle onun yazmasini
o yazınca napayım
Hiçbisey yokmuş gibi yaz aklına bişey geldiği zaman yaz
normal davranayım diyorsun yani bide şunu da diyim mi ismi başka ama şimdi sallayacam ismini ahmet diyim madem ki eski ahmeti unuttuk o zaman bunun hakkını tam verelim günaydın mesajına görüldü atma olayını da eski ahmetle de uğurlayalım diyim mi
Deme fazla irdeleme ayrıntıya fazla takilma
niye yaa ben sinir oluyorum öyle yapmasına yapmasın it
her şey senin istediğin gibi olmuyor maalesef
Kaç yaşındasın sen
lise sonum 19 olacam o mal 19 yaşında geçen sene kaldı mal olduğu için
😂😂😂
ya işte dedi ya bundan sonra sen ne istiyorsan o diye bende derim söz verdin bi kere sözünde dur
De bakalım ne olacak
Bak şöyle diyecem madem ki eski ahmeti unuttuk o zaman tam hakkını verelim günaydın mesajına görüldü atmayı da eski ahmetle birlikte uğurlayalim sonuçta ben ne istersem o olacaktı söz verdin sözünü tut tabii o sözü o anı kurtarmak için söylemediysen
Böyle söyle o zaman
Snap açar mısın ya da instgram orada konusalim
Orada mısın
Gelecekten geliyorum bahsettiğim çocuk defalarca ona yolu verdiğim halde bana köpek oldu sırılsıklam aşık şu an
Görmezden gel. 😶
zaten bu sondu bi daha böyle bir konuşma geçmeyecek aramızda sen ne yaparsan aynını yansıtacam demiştim şimdi o yazana kadar yazmicam ne yaparsa aynısını yapacam ve yazınca bişey yokmuş gibi davranacam doğru mu
Bence de böyle olmalı.
peki o dedikleri hakkında ne düşünüyorsun
düşüncelerini merak ettim
Bu tarz şeyler bana göz boyama ve öylesine söylenmiş yalanlarmış gibi geliyor ya, o anı kurtarmak için:/
ama bundan öncesinde de bana kaç defa sana yazmam seni rahatsız ediyor mu ediyormuş gibi hissettiriyorsun demişti
Biraz soğuk musun ki ona karşı?
soğuk olduğumu düşünmüyorum gayet sıcak kanlıyım o mal niye öyle düşündü bilmiyorum
Ahhahahsshshdhdj belki mesafeli olmuşsundur biraz ve o öyle hissetmiştir. Bu sebepten ötürü de aslında pek zorlamak istememiş olabilir
ama bi keresinde bana yazmıştı bende geç bakıyordum kısa cevap veriyordum sonra dedi meşgulsün sanırım sonra konuşalım istersen dedi bende mesajı begendim geçtim 5 gün yazmadım sonrasında da gecen hafta yazmıştı ne yapıyorsun dşye bende yarın konuşalım iyi geceler demiştim ertesi gün müydü sonraki gün mü hatırlamıyorum imalı şekilde meşguldün sanırım dün akşam demişti
Sen de ne nazlıymışsın abshdjdkdkdkfk
yok kızım ne nazı peşinden gidip ne oldu bişey mi var bi sorun varsa halledelim konuşmalarından prensese naz yapma fırsatı mı oluyor gdhsklgdhsjk mal gibi gg atıyordu yanıma gelmiyodu o zamanlar yapmıştım o ikisini