Tabi ki korkmakta cok haklisiniz , sonucta guven diye adlandirdigimiz duygu zar zor olusur ustune supheci bir insansaniz daha zor olur , biirne guvenebilip guvenememeniz tamamen karsinizdaki kisiye bakiyor , siz bugun cok suphe duyan bir insansaniz hep karsilastiginiz kisiler yuzundendir , bundan sonrasi icin size insanlara kaybettiginiz guveni kazandirabilecek bir kisinin ortaya cikmasidir , sahsen kendimden ornek vermem gerekirse burdan tanisabileceginiz birine guvenmeniz zor fakat olabilir , ben burdan birine guvenmistim ve gercekten guvene layik bir kimseydi , dedigim gibi zamana birakin kendinizi o kisiye guvenmek zorundasiniz diye hissetmeyin , guven zamanla konusa konusa ortaya cikar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İyice tanıdıktan sonra reelde buluşur O şekilde güvenirsin ancak
İnsan tam aemin olamıyor yaa o yüzden hep şüpheciyim
Evet ama bunun cevabı ancak reel buluşma yapınca ortaya çıkar
Kişi kendinden bilir işi. şüphe yerine göre iyidir. güvenmek için güven vermek gerekir.
hiç bir şey yapmamalisin. tam tersine onun guvenini kazanmak için bir şeyler yapması gerekir..
Güvenmek için öncelikle konuşmaya başla zamanla konuştukça güvenmeye başlıyorsun
Güvenmek için sen değil o kişi yapmalı güvenecek olan sensin
Nadirdir ama imkansiz degildir , konusa konusa karsinizdaki kisiye guven duygusunu besleyebilirsiniz.
Yaa cok supheci biriyim kotu hareketini gormedim ama korkuyorum
Tabi ki korkmakta cok haklisiniz , sonucta guven diye adlandirdigimiz duygu zar zor olusur ustune supheci bir insansaniz daha zor olur , biirne guvenebilip guvenememeniz tamamen karsinizdaki kisiye bakiyor , siz bugun cok suphe duyan bir insansaniz hep karsilastiginiz kisiler yuzundendir , bundan sonrasi icin size insanlara kaybettiginiz guveni kazandirabilecek bir kisinin ortaya cikmasidir , sahsen kendimden ornek vermem gerekirse burdan tanisabileceginiz birine guvenmeniz zor fakat olabilir , ben burdan birine guvenmistim ve gercekten guvene layik bir kimseydi , dedigim gibi zamana birakin kendinizi o kisiye guvenmek zorundasiniz diye hissetmeyin , guven zamanla konusa konusa ortaya cikar.
Cok teşekkürler haklısınız 🙏🙏
Rica ederim umarim yardimci olur :)
Guven birsey kaybetmezsin ama kazanırsın belki
Ben golgeme bile guvenmiorum
Güvenmek reelde olur sadece konuş
Senin bisey yapman gerekmiyor
Konusmalisin çözersin yavaş yavaş
Dun sesli konuştuk da sonra pisman oldum
Neden sorun yalanını falan mı yakaladin
Yok ondan değil guvenilir degilse diye
Engellersin geçersin çok stres yapma tanırsın zaten konusmadan da bilemezsin
Haklısın 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
yok bu platformdan olmaz
Sakın güvenme
Tabi ki de HAYIR
Neden
Yalan söylüyorlar cok fazla bide sana bunu inandırır yani
İşte nasil tama anlaşılır yalan mi değil mi diye
Güvenme başın yanar
sacmalamaaaa ayteeen
Güvenme
Konuş bir süre
Dun sesli konustuk da sonra pisman oldum hemen konustuguma
Konuşma o zaman
Ya iyi biriysee
Ya ne dediğin belli değil o zaman konuş
Yaaa uffff 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ anlamiyorsun beniii
Sen anlamıyorsun
Ne alakaaa
Konuşmak istiyorsan konuş güvenilir değilse konuşma ama buradakilere pek güvenme kullanır belli
Belki
Tamammammm
Hele şükür
Jahdhdh ben de kullanilmaktan korkuyorum işte
Olabilir işte burdan konuşulmaz pek