Güncellemeler
+1 yıl
Güncellllll
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
seven engellemez.. ama gereksiz gördüğümü engellerim.
Sen rahatsız eden biri değilsen duygusal olduğu sevdiği için engeller kadınlar yoksa zaten rahatsız etmez bilinciyle umrunda bile olmaz
Bu eylemi gerceklestirecek kisi benim karsi taraf degil
Engellemek isteyip istemediğini mi soruyorsun:D seviyorsan engelleme hatta yaz yani
O kadar cok yazdim aradim ki artik gücüm tükendi halbuki ben hayatimda hic kimse icin kilometrelerce yol gitmedim ama onun icin gittim
Kendiside beni engellemiyor
Veda konusmasi yapmiyor
Sadece suskun
Bu kadar sevdiğin insansa sonradan pişman olmak yerine konuşmak gerekir bence. Hayatta iyi insanlar bulmak çok zor. Bulduysan niye kaybedesin
O beni engellemiş şu an burada
Ama wp de duruyor hala
Trip atıyor demek ki
Ordanda yedim engeli ohhhh icim rahat öyle bir iyi hissediyorum ki şu an
Bu kadar sevdigin insansa demissin, evet çok sevdim konusmak istedim kaybetmek istemedim ama o benim deger verişimi hiçe saydı,
Yani sen bilirsin tabi de sevgi emektir bence barışın
Bana bu fikir düşünceleri aktaran kişi niye tanidik gelmeye basladi bu kadar?
Nasıl yani
Onunda kelime cümle dağarcıği bu kadar genişti
Guzel cümleler kurardi o yuzden dedim
Hala seviyorsun belli :) kelime dağarcığımı gösterecek kadar konuşmadık ama tarzımız benziyordur belki :)
Gülesim geldi bi an :))
Evet biraz komik eski sevgilin çıksam daha da komik olurdu 😄
Biz onunla yolun başında idik sevgili olamadık henüz
Yolun başında nasıl engelleyecek noktaya geldiniz
Çok derin mevzular
Ben engellemedim
Peki hayırlısı
Teşekkür ederim can kulağıyla dinlediğin için
Rica ederim ne demek 🌺
Son bir şey sorucam size izninizle?
Tabi
Sence bir erkeği ya da kadını tüm insani ilişkilerden neler uzaklaştırır sana göre
Bu konuda çok fazla şey olabilir. Konu ilişki ise o yönde kendi aklıma ilk gelenleri yazayım. Sürekli kavga eden küfreden saygısız biriyse zaten baştan iletişim kurmam. Diyelim ki bir konuya üzülüyorum ama onun umrunda değil. Anlatıyorum dinlemiyor bile soğumaya başlarım. Bugün küçük şeyleri bile anlatamıyorsan yarın büyük üzüntülerin olsa hiç iletişim kuramazsın. Hayallerinde ve üzüntünde yanında olmayan birinin ben sevgisine inanmıyorum. Zaman ayırabilmesi. İnsanlar sevdiği insanlarla vakit geçirmek ister. Bu talep edilmez yani içten gelir. Bir defasında eski sevgilimle akşam yemeğinden sonra oturup discordda muhabbete dalmıştık. Bir baktık ezan okunuyor tam on saat geçmiş. Sabah olmuş güneş doğmaya başladı sonra 😄 iletişim kurabilmek önemli bazı insanlarla paylaşacak hiçbir şeyin olmuyor. İletişim olmayınca zamanla ben uzaklaşıyorum. Aldatma vs gibi ekstrem şeylere girmiyorum. Bu herkesi uzaklaştırır ve seven yapmaz zaten. Biraz odun olmasını da sayabilirim. Kadınlar incelik bekler. Gelmiyorsa üzülür. Bazı erkekler verdikleri küçük ilgi kırıntısı ile kadının hayatına kaktüs gibi devam etmesini istiyor. Tamam da çiçek gibi olmasını istediğin kadına kaktüs muamelesi yaparsan ya ona dönüşür ya solar. Olmayınca güçlü kadınlar ayrılıyor zayıflar da aldatıyor. Belli bir yaştan sonra erkeğin bir hayat amacı da olsun istiyor kadınlar. Sürekli oyun oynayan boş boş takılan birini geleceğinde düşünmek zorlaşıyor. Çocuk bakmak istesek çocuk doğururuz. Sevgisini hem gösterebilmeli hem dile getirebilmeli yani biz düşünce okuyamayız ki. Bunlar çoğu sorunu çözer diye düşünüyorum. Başka sorunlar da olabilir ama başta dediğim iletişim vs gibi özelliklere sahipse insan çözmenin yolunu bulur
Öncelikle teşekkür ediyorum bu kadar uzun yazı için:))
Benimde genel olarak düşündüğüm husus şudur, ben ona o kadar çok zaman vakit ayırdım ki aynı şekilde 1 saniye vakti olmadı son zamanlarda çok degersizlestirdi beni... ben isterdim ki hersey saygı ve karşılıklı anlayışla bitsin, buna bile yaklasmadi hep bir bahaneler sundu, bende hep tamam dedim
Bana hep umut veren davranışlar sergiledi kıskandırma çabaları, çok yakın davranmalar, romantik eylemlerde bulunmami istedi telefonda konuşurken bir o kadarda ciddi ilişkiye dair aklında birçok cevap bulması gereken sorular olduğunu ve bunları bana yöneltti, madem böyle bir niyeti yoktu neden böyle şeyler söyleme gereği duydu acaba...
Rica ederim. Burada da o vakit ayırmamış hep erkekler yapacak diye bir şey yok. Sevgisi olmayanın bahanesi bol olur. Sonraki kısmı ise anlamadım
Hangi kısım?
Hayır bence yani gözden çıkaran engeller
Simdi aklim karıştı işte
Engeller~☆
Engeller
Engelleyim mi?
Ne oldu ki
Hikaye uzun aslında, rahatsiz etmis gibi olurmuyum sizi bilmiyorumda
Engeller
Engeller ya