Ben gece kondu kızıyım zar zor geçiniyoruz. Bir sürü maddi manevi sorunum var. Ailem kötü.
Adamın profiline girdim baktim sonra dedim ki o kim ben kim üzüldüm.
Adamın profiline girdim baktim sonra dedim ki o kim ben kim üzüldüm.
Ne alaka ailemizi biz seçemiyoruz içinde bulunduğunuz durumun suçlusu da sen değilsin hem çalışıp hem ailene bakıyormuşsun bu büyük bir onurdur.
Hem bu durumu bahane edip okumamazlik da etmemişsin daha ne gül gibi mesleğin varmış
Neden kendini küçümsüyorsun. Doktorsa doktor ne var bunda.
Ailen kötü değil sadece iyi bir durumun yok anladığım kadarı ile. Bu tamamen senin ende kendini geliştirip çalışıp onun hayatının aynısını hatta çok daha iyisini sen de yaşayabilirdin. Hala da yaşayabilirsin o daha iyi diye değil ben daha iyi olabilirim diye düşün.
Yok annemin psikolojik sorunları var. En ufak şeyde ağliyor bagiriyor kufrediyor.
Gecen dedim ki önümden cekil soba yakicam bana dedi ki insan annesine çekil dermi ben sizi ne zorluklarla buyuttum sacini cekti bagirdi agladi korktum.
Babam zaten arabasinin mazotu olsun cebinde 3 kurus para girsin dunya umrunda degil. Bunlar yuzunden hic bir akraba kolu komsu bizi sevmiyor evimize gelmiyor hatta dalga bile geciyorlar.
19 yasimdayken bir erkek arkadasim vardi cok ciddiydik güya ailesini cagirdi bize geldiler annesi sonra gelip oglumun yakasindan duş denk degilsiniz sizinle dunur olamayiz dedi eşyalarimizla oturdugumuz evle annemin durumuyla babamin ilgisizligiyle beni vurdular hep.
Bu hayati ben secmedim. O kadar yalnizim ki anlatamam. Her seyi kendim yapmak zorundayim. Ailemle tek bir anim yok. İnsan gibi oturup sohbet etmiyoruz. Sofrada hep birisi eksik oluyor. Çok sukur okuyorum hemsire olucam ama hic bir zaman sevilecegimi bir yuvamin olacagini dusunmuyorum. Gelen benim ailemle dalga geciyor kucuk goruyor falan.
Ben de herşeyimi kendim yaptım ama bundan asla yakınmadım bence sen de yakınma kendini kurtarmak elinde
Yakinmasam da gerçek bu ama.
Ve elimden geleni yapiyorum sonucta ailemi icimde bulundugum durumun suclusu ben degilim.
Tabiki sen değilsin. Ama bunu düşünmektense bence anneni bir psikologa gönder mesela sen de onla git iyi gelecektir
Teşekkür ediyorum✌️
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar