Hani böyle, " Tamam, ben evlenmeye hazırım ve teklifimi edip, isteyeceğim. " sözünü söyletecek şeyler nelerdir sizin için?

Hani böyle, " Tamam, ben evlenmeye hazırım ve teklifimi edip, isteyeceğim. " sözünü söyletecek şeyler nelerdir sizin için?
Önce kendimi sorgularim hayattan beklentim sıralamam hedeflerim nelerdir? Ne kadarının üzerinden gelebilirim kendime guveniyormuyum biriyle yıllarca aynı çati altında yaşayabilir miyim, çocuk beklentim ve yapabileceklerim vs.. karşı tarafa güvenmem sevmem saygı duymam gerekiyor birlikte gelecek düşüneceğim kişi çalışkan olmalı kariyeri olmalı ve planlarimiz birbiriyle ortusmeli. dususlerini de görmem lazım misal sinirlendiğinde parasız kaldığında baskı altında nasıldır ailesi ve çevresiyle ilişkileri nasıl insanlara çocuklara yaslilara nasıl davranıyor vs iyice gözlemlemek lazım.
Rica ederim :)
Beni bebeği gibi sevdiğini anladığım o an. Evlerine tanışmaya gittiğimde , annesini babasını karşımıza alıp bu benim sevgilim ona yaptığınız her hareket bana yapılmış demektir saygıda mecbursunuz dediği an evlenmeye karar verdim.
Cevap
1Cevap
Hiç bir şey. Neredeyse imkansıza yakın, evlilik insanı değilim ben.
Güvenmek sağlar ve hazır olmak
İlişkide zaten sonu evlılık olur ılerısı olur hayallerın olur şimdiki gıbı sacma sapan basıt ilişkiler değilde gercek ilişkilerde cıddı ilişkilerde sonu oyle olur zaten
Birine karşı o kadar yoğun şeyler hissedemiyorum artık. O yüzden evliliğe olan inancımı da yitirmiş olabilirim.
Hiçbir şey sağlamaz. Güvenilir insan nesli tükendi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?