Evli olup olmadığını nasıl bilebilirim, şayet bekarsa kendimi nasıl gösterebilirim?

Arkadaslar günaydın öncelikle bizim bir işyeri var hergun saat tam 10 da bir kız geçiyor işyerinin onunden sanırım işe gidiyor o saatte kız uzun boylu yapılı başörtülü kötü niyetle hiç dusunmedim duygusal olarak bakıyorum duruma kız o kadar guzelki bu arada kız diyorum onuda bilmiyorum belki evlidirde dün arabayı park ederken baktım yolda geliyor hemen indim birkaç saniye baktım oda belki bakar diye ama telefonla konuşuyordu şeyi öğrenmek bilmek istiyorum öncelikle evli olup olmadığını nasıl bilebilirim şayet bekarsa kendimi nasıl gösterebilirim ona varligimdan haberi olsun istiyorum lütfen ciddi yorumlayin
Güncellemeler
+1 yıl
Ne saçmalıyorsun sen ben inancı olan bir inssanim ve dinim gereği bir kadının kapalı olması gerektiği yüce Kuran'da nur suresi 31. ayette belirtilmiş eşim olacak kişi Allah'ın emrine karşı çıkmayan biri olsun istiyorum şimdi ne sacmaladin sen pislik sensin mikrop sensin yazık valla yazık ben ne sordum sen ne anladin
Evli olup olmadığını nasıl bilebilirim, şayet bekarsa kendimi nasıl gösterebilirim?