benim bundan 2 sene onceki sevgilim benim hayatimda cok buyuk bir iz birakti bana karsi surekli yalan soyluyodu telefonuna dokunmama izin vermezdi club asigi anlayacaginiz kotu aliskanliklari olan biriydi 1 seneye yakin iyi kotu zamanlar gecirdik sonuc olarak da ayrilmak durumunda kaldik benim icin bardagi son tasiran damla kulagima son gelen olay oldu biz sevgiliyken bana parkta olucam dediginde aslinda kiz erkek arkadaslariyla o an clubtaymis ustelik bunu da sans eseri arkadasinin bana soylemesiyle ogrendim bunu ogrendigimde biz sevgili degildik. benim icin bu da bi aldatmak sonucta yalan ihanettir ihanet karsindaki insani aldatmaktir. bu olaylarin ustunden 2 sene gecti ve biz tekrar denemeye calisiyoruz cocuk cok degisti evet eskisi gibi degil beni gercekten cok seviyo benden ayrildigindan beri hic iliski yapmamis ama ben bi turlu eskiyi ve bana yaptiklarini unutamiyorum mutlu olamiyorum yanindayken bunlari cok dusunmuyorum ama kendimle bas basa kaldigimda aklimdan cikmiyo ne yapmam lazim bana yol gosterebilir misiniz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
(ben kinci bi insanim bu ozelligimi sevmiyorum ama bana yapilan hatayi unutamiyorum o insanin surekli yuzune vurasim geliyo ve hayatimda onu daha fazla tutamiyorum ilk kez bu cocuga istisnali davrandim cocugu hayatimdan komple cikarmadim beraberiz de su an ama simdi de dusuncelerimle basa cikamiyorum surekli gecmiste yaptigi seyler aklima geliyo ne yapmaliyim)
(ben kinci bi insanim bu ozelligimi sevmiyorum ama bana yapilan hatayi unutamiyorum o insanin surekli yuzune vurasim geliyo ve hayatimda onu daha fazla tutamiyorum ilk kez bu cocuga istisnali davrandim cocugu hayatimdan komple cikarmadim beraberiz de su an ama simdi de dusuncelerimle basa cikamiyorum surekli gecmiste yaptigi seyler aklima geliyo ne yapmaliyim)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer