Kızlarrrr bi flörtümsü çoçuk avr çoçukla 5 aydır falan görüşüyoruz çoçuk adını koymsk istedş ben istemedim arafta oldugum konulardan bi anda konu cinsellige geldi beni sikinde mi görüyor yoksa normal mi çıkaramıyorum

Kızlarrrr bi flörtümsü çoçuk avr çoçukla 5 aydır falan görüşüyoruz çoçuk adını koymsk istedş ben istemedim arafta oldugum konulardan bi anda konu cinsellige geldi beni sikinde mi görüyor yoksa normal mi çıkaramıyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Jssnsjjs adini mi koyalim diyor bide ha grzkali ha. Dogru fb mi olalim yoksa boyle flort mu takilalim diyor
Hahahahsjajhsa kaç kere çıkma teklifi yaptı çok defa peşimde koştu benim aklım eximdeydi unuttum bu çocuklafs temiz bi başlamgıc yapmak istiyordum buda mal galiba
oyalar bu seni. ben istesem zaten coktan eve atardim zaten ev bos diyorsa* guvenilmez biri oldugu açık.
Bitiriyim
Tamamen boş bir arkadaş seninle ciddi düşünmüyor amacı belli
Bittirdim maldı
Tepkisi ne oldu
Ya bitti falan yazmadım msjına görüldü attığ yazışmaları sildşm instegramdan çıkartım
İstediği cevapları alamadığı için görüldü attı
Ben attık
Ben attım ztn saalktı
Farkında olman güzel o zaman boş ver
Maloştın zaten evett
Sahiplik ekini bana kullanmadın değil mi
Yokk ayol
O zaman o maloş ile ilgili fikirlerini netleştirdin diye düşünüyorum
Evettt
Geçmiş olsun o zaman hadi bakalım kurtuldun
Ben bir sorun göremedim. Hatta çocuk seni kırmamak yanlış anlaşılmamak için tereddütte
Ciddi aoruyo
Ciddi soruyorum
E tamam ben de ciddi cevap verdim zaten?
31 çekmeden önce olayı daha gerçekçi kılmak için bilgi alıyor :D
Senin yaş kaç küçüksün yazım hatalarından falan belli oluyor, bir de o yaşta nasıl bu kadar büyük diyor veletler sizi
19😞
Eçben hep yanlış yazıyom
Pek inandırıcı gelmedi ama muhabbetiniz çok igrenc
Bu sohbet cidden iğrenç
Ayrıl derim gözü senin başka yerlerinde
Bitti ya
Bunun derdi net cinsellik, hormonlar tavan yapmış, ayı ya bildiğin
Bitirdim ua
İyi yapmışsın, sevgi bu değil. Seven cinsellik istemez oralara bakmaz demiyorum. Ama şekil bence kesinlikle bu değil. Bu bildiğin memen orijinal mi diye soruyor. Bedeninden bahsediyor, derdi başka bunun.
Evett ya cinsellik her ilişkide olur bence ama flört dönemş olmaz bide dedigin gibi bu uslup çok saçma
Bir de beni yanlış anlama da , flört dönemi tanımak için küçük cilvelerin yapıldığı dönem değil mi? Aşkımlar havada uçuşuyor. Arkadaş desen arkadaş aşkım demez, sevgilin de değil. Bu rahat tavrı karşı tarafa sen veriyorsun. Bir de beni siikiin de mi görüyorsun diye garip bir üslupla soru soruyorsun. Unutma erkeklerin limiti yok. Karşısındaki kadına göre şekillenir. Onların çoğu inan her yola gelir. Bence sende yanlış bir izlenim vermemek için üslubunu biraz düzelt. Bir de sevgi sözcüklerin sevgiline özel olsun. Adam flörtse canım dışında kullanma samimi kelime. Zor ulaşılır olsun. Az kıymetin olsun.
Aşkım çok haklısın çok samimi davranmışım bu kadar cilve çok fazla ben çok açık sözlü bi insanım lak diye sorulucak bi soru degil haklısın
Organ ismini de söyleme sen, bu lafı bile söylüyor diye farklı algıya kapılır. Ki rahatsız olduğunu göre zamanında yanlışlar yaptıysan bile öyle olmasını istemiyorsun artık belli. Bize prenses gibi nadir elmasmışız gibi kıymetli davranan insanlara ihtiyacımız var eskortsuz davranır gibi davrananlara değil.
Evegtttt saolll aşkm
Cidden dikkatini bu cekmisse cinsellik aöaclı konusuyo olabilir
5 aydır konuşuyoruz hep peşimden koştu
İstesem eve atardım ev hep bos yazmıssa hic guvenme bence
Bitti
Sana aşık kanka seni çok seviyor aşık sana
Tamamen duygusal şeyler düşünüyor senin hakkında
Seninle tek derdi evlenip yuva kurmak
Aşkımlar cicimler havada uçuşuyor flörtümsü çocuk diyo mk ergene bak 😂😂
Ya biz 5 aydır konuşuyoruz
Bu eleman kaç yaşında.
Dalga geçer gibi yazmış