Hayır tabi ki de torpilli kullarına yapmıştır o olayı benim gibi Allah in unuttuğu kulları her şeyden mahrum olup acı çekmeye gelmiş bu dünyaya.
Her insanı çift yaratsaydi öl*m eşiğinde bile kimse yoktu yanımda maalesef hayatta, Allah ta acımasız bana göre
Her insanı çift yaratsaydi öl*m eşiğinde bile kimse yoktu yanımda maalesef hayatta, Allah ta acımasız bana göre
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayir karilarin hipergamisinden oturu kadinda erkek de yalniz kaliyor bu zamanda
Evet çift ama illa su an gelecek diye bir şey yok daha yaşın kaç sanki
İnt*har etmeye kalktığımda bile kimse yoktu bir sarılacak omuz aradım ama sonuç hayal kırıklığı zaten bu saatten sonra da vermesine gerek yok verince de en b*ktan kullarını yolluyor kendi uğraşmıyor. Gitsin torpilli kullarına efsane hayat yaşatsın bir de şükredin falan diyorlar tam komedi ya sanki efsane hayatı bana verdi
İntihar etmek yanlış bunu biliyorsun ölmediğine şükür et ebedi cehenneme girmedin Allah öldürmedi seni sende hâlâ isyan et
O kadar dua ettim alsaydı canımı çokça şükrettim sonuç hayal kırıklığı kafasına göre bu dünyaya fırlatıp gariban kişilere taşıyamadigi yükleri veriyor sonra da nankörlük yapmayin şükredin diyorlar
Sen daha çok şey öğreneceksin git gazzedekilere bak hiçbir şeyleri Yok tüm yakınları bombalarla parçalandı ama hiç biri isyan etmiyor sende zorluk sanıyorsun yaşadığımı
Adaletli olsaydı ordaki insanlar bu halde olmazdı hem isyan etmediklerini ne biliyorsun yanında mısın hepsinin.
Çoğu etmiyor çünkü isyan etmek sana bir fayda vermez bu dünyada çekeceğini çekersin zaten ama öteki tarafı var bu işin ve orası ebedi aslında koca dünyayi düşün sen ise bir avuç toprağına takılıyorsun ebedi hayat ile dünya arasında bu kadar fark var
Gelipte iyi olduğum halde küfür eder gibi taşıyamadigim yükleri verip psikolojimi bozdu yine umut edip ona yöneldiğimde elinin tersiyle itti ne yapayım gidiyim de elinin tersiyle ittiğin için teşekkür ederim mi diyeyim hadi geçtim çocukken bile travmatik olay yaşadım. Torpilli kullarından sıra gelirse iyileri de görür belki. Etrafimda görüyorum kadın iftira atıyor evli insanların arasını bozuyor benden daha iyi yaşıyor psikolojik olarak hayatını
Knk emin ol böyle şeyleri bir tek sen yaşamıyorsun hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz bazıları çok daha zor bazıları ise daha güzel yaşamlar yaşıyor önemli olan bulunduğun konumda mutlu olmaya çalışmaktir illaki bir gün duaların kabul olacaktır hem senin yaşın kaç daha
21 yaşındayım
Gençsin daha yanlış düşüncelere kapilman normal ama doğruyu idrak etmeden yanlış sözler söyleme sakın tövbe et af dile Rabbinden
Ve istersen arkadaş olurum senle sorunlarımiza çözüm buluruz birine anlatmak iyidir
Allah tan ümidimi kestim ben artık tövbe de etsem bakmaz benim yüzüme en dindar olduğum zamanda bile teşekkürler teklifin için yine de umarım sen benim gibi bir düşünce yapısına gelecek kadar kötü şeyler yaşamazsın
Ümit kestim diyosun ama ümidi kesmedin buna eminim ne yaşadığını anlat dinlemek istiyorum
Benim ahım gitmiş vahım kalmış o yüzden sana da negatif enerjimi bulaştıramam mental sağlığına çokça dikkat et sadece yine de çok teşekkür ederim umarım gönlünce olur her şey
Bana bulaşmaz merak etme sen anlat sadece
Anlatsam da hafiflemeyecek fazla bir ömrüm de kalmadı zaten hissediyorum bu acı ancak toprağın altına girince geçer o yüzden takma kafana
Sen anlat lütfen 🥺
Bazen insan o kadar çok şey yaşiyor ki, bu kadarida artik fazla diyor. Seni anliyorum.
Her şey şans
Bende öyle bir şanslıyım ki Afrika dan mızrak gelse bana geliyor
İsyan etmekte haklısın bazen her şeyi düzgün yapmana rağmen işler istediğin gibi gitmez hayat çok acımasız
Bazı insanlar var nasıl seviliyor ediliyorlar
Saçma konuşma canım
Saçma değilde gerçek yaşadığım şey yani her çift yaratılmış lafı boş bana göre