Biraz sessiz bir kız var sınıfımda daha doğrusu bölümümde onunla konuşurken seni tanımaya seninle samimi olmaya çalışıyorum ondan mesaj atıyorum daha ne yapayim ki dedim o da şunu dedi bana
bu bir şeyleri yaparak olacak şey değil
Zamanla olursa olur
Akışına bırakmak lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sessiz insanlar yüzeysel ilişkiler kurmak istemezler. Samimi ve derin arkadaşlıklar kuran tiplerdir. O da zamanla olur. Mizacıyla ilgili bir durum. Onu elde etmek istiyorsan sabretmelisin
Ben arkadaş olmak istemiyorum ki kız diğerlerinden cidden farklı hoşlanıyorum ondan
bro sessiz takılan kızları elde etmek deveye hendek atlatmaktan zordur.
Bro aslında nasıl desem bu kız kimseyle konuşmuyordu bir baktım bana bakıp sırıtıyor vesaire sonra da konuşmaya başladım yüz yüze çok iyi sonra bir gün kahve içmeye cagirdim bildiğin korktu gibi oldu anlamadım sonra sordum acelen mi vardı rahatsız mı oldun diye Hayır acelem vardı dedi ne yapsam ki
Diğer insanlara güven problemi olduğu gibi özgüven problemleri de vardır. Sesiz kızları tavlamaya çalışan arkadaşlardan hep aynı hikayeyi dinliyorum. Şimdi o kız da alışık değildir bir erkekle kahve içmeye falan. Onun güvenini kazan alttan al. yavaş yavaş ilerle. Senden korkmaması gerektiğini anlasın. Seni kendine yakın hissetsin. Eğlencelik takılıyorsan onu unut bir defa. Ciddi düşünüyorsan bayağı bir mesai harcarsın ona
Abi ilginç şekilde bir gün arkadaşımla konuşurken sevgilim olmadığını öğrendi normalde asla kolay kolay bu hareketleri yapmayan kız arkasını donup donup soru sordu bana ama ben ne zaman ilerlemeye çalıştım çekti bildiğin kendisini belki dediğin gibidir
İyi tarafından bak. Sessiz bir kız seninle bu denli muhatap oluyorsa büyük ihtimalle hoşlanıyordur. Diğer erkeklerle arası nasıl mesela? Onlarla konuşmayıp da seninle konuşuyorsa yüzde yüz hoşlanıyor demektir.
diğer erkeklere de aynı seviyede konuşuyorsa bir şey diyemem
Diğer erkeklerden sınıfta yanina gelip de konuşan oluyor ama doğrudan kendisinin biriyle konuştuğunu görmedim açıkçası yanina falan gidip de
Senin ondan hoşlandığının farkında büyük ihtimalle. "bu bir şeyleri yaparak olacak şey değil
Zamanla olursa olur" Diyor ya. Aramızda bir ilişki olması için zamana ihtiyacımız var demek istiyor işte açıkça. Başka ihtimal dahilinde vermez bu cevabı.
Kendisinde bir şey yoksa tek taraflı bir seyse de bunu der mı sence
En fazla nötr bakıyordur olaya. Emin değildir kafası karışıktır.
Bilmiyorum ya aslında ilk ben tanımıyordum bile kendisini bakıp bakıp gülmeye başlamıştı hatta bir gün arkama döndüm baktım zaten birkaç tane arkadaşı var o arkadaşları ile birlikte bana bakıyorlardı hatta arkadaşlarından biri yanıma kadar gelmişti anlamadığım şekilde etrafimda dolanıp gitmişti sonra da işte ben bir şeyler mi var acaba diyip konuşmaya başladım sonrası da zaten dediğim gibi durumlar
Senin kız, arkadaşlarına senden hoşlandığını söylemiştir. Senin yanına gelen kız da ona şaka yapmak için sana söyleyecekmiş gibi o kızı kandırmak için senin yanına kadar gelip etrafından dolaştı. Senin kızın da o ara aklı gitti büyük ihtimalle. Sen onunla muhabbeti sürdür. Zamanla kıvama gelir o aranızın iyiye gittiğini görürsün. Olm sessiz kızların senaryosu hep aynı. Yüz kişiden daha aynı senaryoyu dinledim ben.
Kanka bilmiyorum çözmek de zor ama tatlı bir kız davranışları falan da keza öyle aklıma da takıldı ki soruyorum kendi çevremdekilere sordum geldim buraya da soruyorum bakalım ne olacak sağol valla yorumların için
Bir arkadaşım şey demişti kızlar biraz daha farklıdır bizden bu konuda arkadaşı olan kişiler de seni tanımıyorsa o yanina kadar gelip bakan kız muhtemelen arkadaşının hoşlandığı kişi nasıl bir tipmis diye bakmıştır. Hatta kız arkadaşına doğrudan sence de hoş biri mi bir bak bile demiş olabilir demişti ama farklı bir bakış açısı tabi bu da
Merhaba. Hangi bölümdesiniz? Yaşlar kaç?