Güncellemeler
+1 yıl
İnsanları görünüşüne göre yargılamak istemiyorum ama gercekten çıktığı kızlar beğenilecek kızlar değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
nüfus kağıdına bakmadan inanma
birde kendinizi çok bir şey zannetmeyin kullanıp atınca ağlamayın
Yok daha birkaç ay önce yazmış profilinde kendime uygun birini bulamıyorum diye
onlar kız düşürme cümleleri inanma. düşün ki o çirkin kızları bulmuşsa demek ki bulabiliyor
Ya ama paylaşımlarda uzun uzun yaziyor
Tüm hayatını anlatmış orada. Hatta ailesi bile bir kızı beğenmiş
bilemem o kadarını fake profil olabilir ne biliyorsun?
Yok hayir. Tüm akrabalari arkadasları yazıyor
Inceledim iyicene😅
tercih senin yanarsa senin başın yanacak :D
Seninle yatmak falan ister ama saygılı biri gibi. İşi gücü de iyiyse eğlendirir gezidirr de bence mantıklı
Saygılı olduğunu niye düşündün? Yani demek istiyorum gerçekten saygılı olabilir mi?🤔
Valla isinden gücünden bahsetmedi daha ama bugün dedesi ile yemek yediğini söyledi
Ya acaba şey diyorum cidden istediği gibi bir kızı şimdiye kadar bulamadı mı? Çünkü birkaç ay önce profilinde yazmış kendime uygun birini bulamıyorum diye
Bilmem bana öyle geldi galiba. Nası söylemedi ya. Maddi durumu nasıl sence mesela?
Senin gibi güzelini bulamamıştır tabi 😂 😂
Bence fena değil. Evleri filan baya güzel. Bir çok ülkeye gitmiş ama işte işini profiline yazmamış. İşten hiç bahsetmedi de🤔
Haha tüm hayat hikayesini yazmış paylaşımlarında. Hatta bir kızı ailesi de beğenmiş
Ama merak ediyorum neden bu adam ilişkilerini evliliğe kadar yürütememiş. Hep yarım kalmış.
Ne güzel işte takıl sen de bu adamla bence. Ne olacak ki 😁
Ben 24 yasındayım ya. 10 yaşımdan beri ilişkilerle uğraşiyorum neredeyse 14 senedir ama istediğim gibi biri karşima çikmadi. Hayat bu belli olmaz. Belki onda da ayni bu durum vardir
Ayrica daha önce Türkiye'ye de gelmiş. Yine gelirse görüşeyim mi🤔
Olabilir tabi ama 40 yaşındaki bi erkek evli değilse istediği şey aşağı yukarı belli yani 😂
Görüş bence eğlenceli olur
Yalniz kilise ile ilgili şeyler paylaşmiş. Sürekli Tanridan bahsediyor. Dindar mi acaba bu?😂 belki de hiç şey yapmamiştir olabilir mi😂
Evet aslında eğlenceli biri sıkıcı değil😅
Dışarıya dindar görünüyo bence. O yaşa kadar yapmamış olma ihtimali düşük. Ama eğer yapmadıysa hiç ve senle yaparsa fena 😂😂 40 yılın patlaması sana olursa 😅
Belki de hayatinda bir kez bile olsa yapmiştir ya😅😅 haha evet cidden fena olur😂
Bi de yapmamış ve hiç bişey bilmiyo olarak geliyormuş. Şimdi nasıl öpüşcez ben bilmiyorum falan diyomuş. Ne komik olur ama 😂
Haha işte oyle belli olur🤣
Nereli bu adam yabancı mı
Yani bildiğim kadarıyla yabancılarda da yapmayan kişiler var. Ben hep Müslümanlar yapmıyor diye zannederdim ama yabancılarda da varmış
Yabancı derken hristiyanlarda da😅
Amerikalı😅
Yapmıştır kesin ya. Amerikalılar iyi besleniyor vücudu falan da iyidir şimdi. Dimi?
Evet evet vücudu iyi😅
Bir tane güzel kız olmaz mı yanında diye düşünüyorum😅
Ne güzell sevindim senin adına. Nasıl biri boyu uzun mu, iri yarı biri mi mesela
Şaka gibi cidden
Biraz kaslı ve evet çok uzun
Teşekkür ederim🥺 ama kafam çok karışık emin değilim😅😅
Çok iyi ya. Kesin iyidir yatakta da 😂gerçi belli olmaz hiç yapmamış olabilir diyosun 😂 😂
Heyecanlı baya ya. Ta dünyanın öbür ucunda biriyle falan
Haha işte kafamı karıştıran şey yapmış mı yapmamış mı😂
Evet çok heyecanlı😂
Ayrıca eski sevgililerinden biri Türk olmuş😅
Yapmıştır bence ya. Sünnetsiz şey ama nasıl görünüyordur acaba 😂 😂
İkinci türk sen Olcan demekki 😂
Kaç gündür konuşuyorsunuz?
Sanirim 3 4 gün
Abla 3 4 güne ne ciddi düşünmesi
Yani nebileyim belki de tanımak istiyordur
Ciddi değil o
Sosyal medyada tanıştıklarına güvenme bu devirde en yakınına bile güvenme hatta ne malum adamın niyetinin kötü olmadığı seni de kurban seçmediği
Sağol ya felaket tellalı gibisin😂
Teşekkürler ama bir yerde haklıyım
Yabancı derken yani Türk degilmi
Hayır Türk değil
Hee aynen ciddi düşünüyor
belli olmaz