Merhabalar bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Erkek arkadaşım asker ve silahı var geçenlerde bi konudan dolayı kavga ettik. Birbirimizi kırdık sinirlendirdik ben biraz ağır konuştum ( küfür vs değildi bağırdım ) ve en son kavga anında ona “geber” dedim sinirle. O da bu sözüm üzerine silahını aldı ve ben odadan tam çıkarken arkam dönüktü bi ses geldi (benim duyduğum sese göre mermiyi namluya getirme sesi yani silah çekme sesiydi o ise şarjörün yere düştüğünü söyledi onu sesiydi dedi ) bu sesten sonra da silahı bana uzatarak al gebert beni de kurtul benden dedi silahı uzattı. Ben hiçbir şey demedim arkamı dönüp odadan çıktım.
Bu olay beni çok düşündürdü kavga anında silah aklına gelmesi bana uzatması , silah dolu veya boştu bilmiyorum ama onu kullanması korkuttu. Çünkü 2 yıllık ilişkimiz var ve ciddi düşünüyoruz. İleride aynı evde yaşayacağız , çocuğuma baba olacaktı… Onu çok seviyorum ama güvenim çok kırıldı 1 gündür hiç konuşmadım abartıyor muyum bilmiyorum 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
fkfkfl sonra kadın cinayetleri olunca üzülüyoruz yazık
Emniyet kapalıdır ya da boştur
Bilmiyorum belki de öyleydi ama sorun sinirlendiğinde silahını kullanması böyle bir şeyi teklif etmesi?
Muhakemeni yap sonuçta yolun başındasın
Her şeyw böyle çıkaracaksa olmaz bu iş
kuru sıkıdır kendisi gibi
Yok asker diyorum ya gerçek silahı
Sikseydin