Suçlamak hoş değil. İnsanı inanılmaz yaralıyor ve üzüyor. Başkası söylese sallamazsın ama gel gelelim en değer verdiği insan söyleyince biraz üzüyor ve kırıyor.
Evet hoş değil ama insan bir süreden sonra dayanamıyor... Evet en değer verdiğin olunca kırıcı... Bunu yaptım... Çünkü o an ona güvenim azalmıştı... Evet onu aşırı kıskandım ama bende insanım... Deliye döndüm... Bir kadın kendinden başkasıyla samimi olsun ya da ona iltifat edilsin istemez... Ve o kızın ona samimi davranmasına katlanamadım... Suçladım , sinirlendim... Yani bir kadın bu kadar rahat davranıyorsa... Bunu o sağlıyordur bence... Kız ona iltifat ediyor, bu da ona iltifat ediyor... Eee bana müsaade o zaman...3. 4. 5. kadın olamam size kolay gelsin dedim diye yemediğim laf kalmadı jlkjklfj Hayatında ben varsam ona göre davranmalı değil mi? Şakalaşıyormuş, arkadaşıymış... Benimde erkek kankalarım var niye onlarla o tarz şakalaşmıyorum :d Bende başka erkeklerle şakalaşacağım, karşılığını alacağımı biliyorsun diyince iş çığrından çıktı... Şimdi herkese deli ve hasta olduğumu söylemeye devam ediyor... hahah Arkadaşlarımı falan ekliyor. O da beni suçluyor işte farklı şekilde... Manipülasyoncu , hasta, takıntılı vs jlhjllk
Sonunu güzel bağladın 😂😂 bana sağladığı samimiyeti başkasına sağlıyorsa evet bir sorun var hem de büyük. Tamam arkadaşları olabilir onlarla da bir samimiyeti olabilir ama böyle bana olan gibi olursa bana müsade haklısın 😂
Yaaa hâla deli oluyorum ara sıra. Kadınada hakaret etmek istemiyorum, sonuçta o da bir kadın... Suç kadının değil , iltifat etmesine izin verenin... Ben varken başka birine öyle iltifat etmekte akıl işi değil diyor insan be... Ne yaptığım kemiğini mi eksik ettim diyor insan be... hjfjk Yavv arkadaşı olsun olmasın demiyorum... O kadarda değil. Karşı cins onunda benimde arkadaşım olacak elbette doğal... Konuşabilirde ama sınırını insan bilmeli yani... Ama düşünsene biri erkek arkadaşına "seni şu boxerın içinde görmek isterdim" diyor... İkisinide boğmadığıma şükür etsinler... Şakaymış... Çocuk kandırıyorlar sanki... Böyle şakasına... Bu da bir şey demiyor ama gülmeli cevap yazıyor ona. Niye gülüyorsun yazdığına... Bir şey yazma ya da tersle... Ve kıza iltifat ediyor hangi sıfatla yani? bir fotoğrafına güzelsin yazmış... Arkadaşlar birbirine iltifat edermiş... Edemez... boxerınafalan yazıyor kız beni deli ediyor... O kadar geniş değiliz yavru. Kız biseksüel onlara ilave olarak bir kız arkadaşıda bir şeyler yazıyor... sinir oldum. üçlü planınız var herhalde dedim , sinirlendim jkhjk sonra dedim ki bana müsaade siz keyfinize bakın tatlım dedim. ben 3. 4. 5. kadın olamam. ya ben varımdır ya da hiç yokumdur dedim... Kafanda kuruyorsun, hayatımdaki tek kadın sensin, senin seviyorum sadece falan demeye başladı... he he canım... ve dedim ki en yakın erkek arkadaşlarıma "üzerinde ne var, seni çıplak görmek istiyorum " yazacağım dedim. jlkhdk karşılık vereceklerini biliyorsun dedim :d kudurdu. kudursun... bana "dikkatli ol seni üzmesinler, şaka olduğunu anlamayabilirler" dedi. "üzmezler merak etme" falan dedim klkhkj "umarım şaka yaptığını anlarlar , sen delisin , hastasın, katilsin" falan dedi hahha şimdi herkese psikopat ruh hastası olduğumu söylüyor...:d
Bak ne olursa olsun hiçbir canlıya şiddetle yaklaşılmaz... bu insancıl değil. İletişim diye bir şey var. Birine sinirliysen ya da kızdıysan bunu konuşarak çözersin. Şiddet bir çözüm değil!!
En İyi Cevaplar